Kelo-Cote и детските белези – какво трябва да знаeте като родители

• 5 765
  • 166
  •   1
Отговори
# 75
  • София/Севлиево
През операция не е минавал,но има белег от удар с метална количка в яслата.Не е голям,но е дълбок,точно под веждата му.Бих използвала вашият продукт,за да видя дали ще изчезне.

# 76
За щастие синът ми все още не е получавал подобни наранявания, но те са неизбежни. Ако се наложи, бих използвала Kelo-Cote.

# 77
  • София
Да, падна вкъщи и си сцепи челото между двете вежди. Лепена е раната. Не съм използвала досега Кело Кот, но съм чувала добри отзиви от приятелки.

# 78
Постоянно. Ако краката не са ни обелени, няма просто да сме ние. Аз също имам белези, явно ни е по наследство 😅

# 79
  • Ямбол
Да , случвало се е да се удари или да падне от колелото  и да се получи голяма рана , която заздравява бавно и оставя белег.
До преди малко не бях го чувала и не съм използвала Kelo-Cote до сега.

# 80
Има ли сме много падания, едно от които беше сериозно, но поради възрастта му, нямаше как да се използват мазила. Сега бих слагала такива, с надеждата белега да изчезне. След секциото имам останал малко кело кот и мога да опитам.

# 81
Да, 16 шефа. Не, не съм ползвала.

# 82
Разбира се, че се е случвало. Някои по-леки, някои по-тежки наранявания сме преживели. При първото и по-тежко, крака и беше хванат от веригата на велосипеда на баща и. В болницата изписаха мазила, но остана белег.

# 83
Моето дете е с операция няколко дни след раждането. Белезите са ужасни. Мазахме с какво ли не. Не сме ползвали Kelo-Cote, но непременно ще го пробваме.

# 84
Не ми се е случвало за сега. Не съм употребявала Kelo-cote.

# 85
Имаме белег на челото и на кракът.
Препоръчаха ни Кело коди сме много доволни.

# 86
Случвало ми се е има белег на веждата, не сме използвали този продукт, за първи път чувам за него.

# 87
Дъщеря ми има бези от шарка. Не бях чувала за този продукт, но бих опитала да тренирам с него.

# 88
Имам белези и от игри, и от една малка операция.
Не съм използвала продукта.

# 89
  • Бургас
Случвало ли се е детето ви да получи по-сериозни рани, охлузвания или да премине през операция, след които да са останали белези?
След едно падане от пързалка й шиха главата, въпреки мазането с кремове, белегът си остана.

Споделете дали сте използвали Kelo-Cote и какъв беше ефектът от употребата му.
Не сме използвали досега.

Общи условия

Активация на акаунт