Kelo-Cote и детските белези – какво трябва да знаeте като родители

• 5 767
  • 166
  •   1
Отговори
# 90
Случвало ли се е детето ви да получи по-сериозни рани, охлузвания или да премине през операция, след които да са останали белези? Споделете дали сте използвали Kelo-Cote и какъв беше ефектът от употребата му.
Детето ми има малък белег около устната след падане и ми се бeше искало да знам за Kelo-Cote, за да няма белег.

# 91
  • in Wonderland
При дъщеря ми- не, но синът ми има вече няколко белега.

# 92
Използвала съм Kelo- Cote за себе си след оперативна намеса и за децата след падане.
Действително белезите избледняха и почти се заличиха.

# 93
Случвало ли се е детето ви да получи по-сериозни рани, охлузвания или да премине през операция, след които да са останали белези? Споделете дали сте използвали Kelo-Cote и какъв беше ефектът от употребата му.
Да, при детето след оперативна намеса преди 5 месеца - все още не е заличен белега. Пробвахме с друг гел за около месец, но не видях положителен резултат.

# 94
  • Някъде там
Случвало ли се е детето ви да получи по-сериозни рани, охлузвания или да премине през операция, след които да са останали белези?
 Голямата ми дъщеря падна много сериозно с ролерите, имаше голяма рана, охлузвания, следствие от това падане и останаха белези.За щастие мястото, на което са не е много видимо.
Споделете дали сте използвали Kelo-Cote и какъв беше ефектът от употребата му.
Не, не съм ползвала Kelo-Cote.

# 95
  • София

Има белези - от наранявания при игри, от варицела.
Не съм използвала Kelo-Cote, не го бях и чувала.

# 96
Малката си пукна главичката преди няколко дни и ни подготвиха, че ще е добре, когато раната заздравее, да започнем да третираме мястото с гел срещу белези.
Не сме използвали подобни продукти до момента, защото (за щастие!) не се беше налагало.

# 97
Детето ми има белези и от операция, и от падане с колело, които не знам дали ще избледнеят с годините. Мазахме го с Контратубекс. Но за Kelo_cote чувам едва сега.

# 98

Случавало се е, при удар в ръба на вратата дъщеря ми си сцепи челото. Раната е шита, има белег, който третирах с какво ли не, но се вижда.
Не сме използвали Kelo-Cote.

# 99
  • София
Да, случвало се е - падане и охлузване, изгаряне, акне, операции, вкл. и след боледуване от варицела.
Kelo-Cote ми е познат продукт, ползвала съм го и съм доволна - успява да предотврати образуването на белези, доколкото е възможно, защото това си зависи и от раната.

# 100
  • някъде
Има белег на лакътя на ръката. Не съм ползвала Kelo-Cote.

# 101
Миналата година оперираха сина минор херния, не знаех за продукта, ако знаех бих го използвала. Остана му белег.

# 102
Едно дете си заби нокът в бузата на детето ми. Остана й малък белег, който искам да оправя. А на голямата, й останаха белези от шарката. Все още нищо не сме ползвали.

# 103
Сина ми за съжаление му лепиха рана, която хвана гной, отваряха я пак.... Обаче не са ми казвали за Kelo-cote и сега за жалост има белег. Но мисля че всяка мама трябва да има от него за да има ако се случи както на моето дете, за да няма брлег от лошите случки в живота. Аз ще зная за напред.

# 104
  • София
Детето ми има няколко малки белега по краката и един на ръката от различни наранявания. Надявам се с времето да избледнеят, но и допълнителни грижи с гел срещу белези опитваме. Не сме пробвали Kelo-Cote, дано да има ефект.

Общи условия

Активация на акаунт