Kelo-Cote и детските белези – какво трябва да знаeте като родители

• 5 766
  • 166
  •   1
Отговори
# 105
Все още не се е налагало да използваме нищо за рани, не се е наранявал сериозно, но ако се наложи, бих имала предвид Kelo-Cote.

# 106
Не сме имали сериозни наранявания освен стандартните охлузвания на колена и лакти. Пак си го мажа с гел за белези за да съм сигурна, че няма да остане никакъв белег.
Не сме използвали Celo-Cote, не съм я чувала досега.

# 107
Не съм ползвала такъв гел. Иначе имаме доста нараняване,мога да кажа дори сериозни падания и олющтвания. Бих го пробвала!

# 108
Дъщеря ми има белези единствено от прекарана варицела, но са по лицето. Не сме ползвали такъв гел до сега.

# 109
За моя радост - не се е случвало засега, но детето ми тепърва става самостоятелно и знам, че такива моменти ни предстоят, колкото и да го пазя. Дано на никое детенце не се налага да ползва, но ако вде пак се случи - да е с най-подходящия продукт. Сега ще почета повече за Kelo-Cote, защото ми стана интересно.

# 110
Да, случвало се е.
Чувала съм за продукта, но не съм го ползвала.

# 111
Детето ми няма, слава Богу. Но аз имам белег от катастрофа. Чувала съм за продукта и бих го пробвала.

# 112
Да, случи се преди няколко месеца да падне и да си сцели веждата. Тогава ни препоръчаха да мажем точно с Kelo Cote. Има лек белег, но си мисля, че продуктът е помогнал да е толкова малък и почти незабележим.

# 113
  • София
Да, случвало се е. И двамата ми сина имат белези от рани. Все още не сме ползвали Kelo-Cote.

# 114
Не сме ползвали Kelo-Cote.
Дъщеричката ни има сериозен белег на лакета. С радост бихме изпробвали продукта.

# 115
На възрас 4+ г  по време на “игра” с федербал и в опит наведена да вземе перото, което беше зад краката й, се “подпря“ на нос на асфалта. Получи се едно охлузване, което като падна “коричката” , разбрах, че е било дълбоко. Белегът на носа остана с години.

А аз разбрах, че има и друг вид рани, които могат да оставят белег.

Не сме ползвали крем, а може би трябваше, защото все пак става дума за лице.

Чудесно е, че с този продукт родителите имат възможност да се погрижат за децата.

# 116
Освен нормалните рани от падане при игра, синът ми има белег от операция на шията. Мазането с контрактубекс и мадеказол не помогна. До сега не бях чувала за Kelo-Cote.

# 117
Дъщеря ми се одра в един магазин на желязната част на стелажа. За съжаление нямах опит с кремове и остана белег. Не бях чувала досега за Kelo- Cote.

# 118
  • I want it all and I want it now.
Случвало се е. Не сме ползвали Kelo-Cote. До преди малко не бях го чувала.

# 119
Използвахме Кело-кот гел по препоръка на хирурга, който оперира синът ми. Според личния лекар белегът трябваше да е огромен и много видим, а всъщност белегът е почти незабележим на пръв поглед.

Общи условия

Активация на акаунт