Kelo-Cote и детските белези – какво трябва да знаeте като родители

• 5 761
  • 166
  •   1
Отговори
# 120
Да, случвало се е да получи леки охлузвания по коленете след падане. За сега не се е налагало да използваме крем против белези. Но съм чувала за марката.

# 121
Детето ми сравнително наскоро падна и си охлузи лошо коленете, след което останаха белези и не съм сигурна дали ще изчезнат с времето. Не съм използвала Kelo-Cote все още. От темата разбрах за него и ще ми е от полза в нашата ситуация.

# 122
Детенцето ми лятото е с ожулени коленца. Вашия продукт не съм използвала.

# 123
Не познавам тази марка. Ползвала съм контратубекс от дете, и сега за моите деца, но бих пробвала и друго.

# 124
Едното ми дете има белези от операция, а другото постоянно се удря и остават белези. Не съм чувала за тази марка, но бих пробвала.

# 125
Случвало ли се е детето ви да получи по-сериозни рани, охлузвания или да премине през операция, след които да са останали белези?
Случвало се е, но с каквото и да мазахме след охлузването, белег има.

Споделете дали сте използвали Kelo-Cote и какъв беше ефектът от употребата му.
Не, не съм ползвала Kelo-Cote.

# 126
Случвало се е да се удари ,но белег остава малък.Не сме използвали продукта.

# 127
  • София
И на моята дъщеря и се случи сцепване на веждата и шевове после-
Kelo-Cote не сме използвали. Сега може да го изполва против белези от акне, предполагам.

# 128
  • София
Да, и аз, и детето имаме белези, които не могат да се премахнат. След операция, се превърна в голям мехур, заздравяването на тъканта. Така и не стана ясна причината. Не сме ползвали Kelo-Cote, а друго известно лекарство - ...тубекс. Нямаше положително действие от него.

# 129
Случвало ли се е детето ви да получи по-сериозни рани, охлузвания или да премине през операция, след които да са останали белези? Споделете дали сте използвали Kelo-Cote и какъв беше ефектът от употребата му.

Да, случвало се е неведнъж.Ползвали сме друга марка, но нямаше голям ефект.Не знам имаше ли Кело-кот тогава или не ми е бил
познат.

# 130
  • Под шестте тепета
Дъщеря ми прекара варицела през януари - точно за 7-ия си рожден ден. От първата пъпка - точно на челото, все още има зачервен белег, който изпъква още повече, ако излезе на слънце.

Ползвали сме крем за белези, от който има леко подобрение, но не и Kelo-Cote.

# 131
Едното ми дете има операция, след която остана белег. Тогава не знаех, че има продукти против белези. Аз самата имам белег от секцио, който в момента третирам с Кело кот и съм доста доволна, въпреки че мажа по-рядко от препоръчаното

# 132
За наша радост няма сериозни падания, но наскоро се спъна на един доста разрушен цимент и поне за момента белезите са доста видими, особено по лактите. Не сме пробвали крема, ще потърся.

# 133
За съжаление ми е идвало до главата питането ^ с какво да мажа белега^ и за двете ми момчета. Много е неприятно, дори се отнасям с по-високо ниво на суетата и сравнено със тази към себе си.
Ползвала съм други масла и кремове, различни от kelo-cote, но за съжаление все още търся нещо по-ефикасно, така че бих пробвала гела, ако за в бъдеще се наложи.

# 134
Моята дъщеря е доста подвижно и палалаво дете. Цялата е в белези. Остават и такива дори от комарите, да не говорим за огромните рани. Изпробвали сме не 1 и 2 крема, но точно Kelo - Cote все още не сме. При следващото купуване на мазила срещу белези ще го пробваме.

Общи условия

Активация на акаунт