Kelo-Cote и детските белези – какво трябва да знаeте като родители

• 5 761
  • 166
  •   1
Отговори
# 135
Наложи се да претърпи операция и му остана белег, не бях чувала за Kelo-Cote. Използвах друг продукт, но както писах му остана белег, но ще поправя тази грешка и ще пробвам продукта ви.

# 136
Дъщеря ми има белег на коляното, от порязване върху стъкло. Ползвахме други медикаменти, но белегът остана. Сега аз съм с оперирано коляно и ползвам Kelo-Cote гел, по препоръка от приятел. Резултата е доста добър и ше продължа да го ползвам.

# 137
Да, на коляното, не изчезва макар и с мазане.

# 138
Случвало ли се е детето ви да получи по-сериозни рани, охлузвания или да премине през операция, след които да са останали белези? - Миналата година имахме инцидент с колелото, раните бяха много и повечето изчезнаха след упорито мазане с мехлеми и кремове за белези, но най-дълбоките останаха видими.
 Споделете дали сте използвали Kelo-Cote и какъв беше ефектът от употребата му. - Не съм ползвала марката, но сега ще поразгледам и поразпитам, защото може и да я пробваме за останалите белези.

# 139
  • Mediterraneo
Слава богу, децата ми израснаха без сериозни белези, за разлика от мен самата Simple Smile

# 140
Случвало се е детето ми да се удари по-сериозно и да се появи голяма рана, след която оставя белег. До момента не съм използвала Kelo-Cote.

# 141
Случвало се е , но белезите са били малки и се заличават. От половин година има келоиден белег следствие на изгаряне при физиотерапия. В момента ползваме друг крем за белези без особен ефект. Бих се радвала да пробваме този гел , за който има много добри отзиви.

# 142
Имам 10 годишно момче ,така че раните по ръцете и краката са ежедневие.Когато беше на 2 падна и удари главата си и се наложи да лепят раната в спешното. До момента не съм използвала Kelo-Cote.

# 143
Случвало се е, както и на мен. Не съм ползвала Kelo-Cote, но при нужда бих го използвала.

# 144
  • София
Случвало ли се е детето ви да получи по-сериозни рани, охлузвания или да премине през операция, след които да са останали белези? - Случвало се е. Все пак съм с 5 деца и съм минала през какви ли не изживявания с тях. И падания от колело, и разбити колене от ролкови кънки, и спортни травми, и счупени крайници, и спукан апандисит.
Споделете дали сте използвали Kelo-Cote и какъв беше ефектът от употребата му. - Не съм използвала точно този препарат и не съм запозната с него, но с удоволствие бих го пробвала.

# 145
Имаме три деца и за съжаление сме минавали с тях през различни падания, удари и травми. Използвали сме друг подобен препарат, който горе-долу върши работа.

# 146
Да, случвало се е. Имаме останали стари белези.Не сме ползвали Kelo-Cote. С удоволствие бихме го пробвали.

# 147
Едното ми дете има белези от акне и от шарка. Мина време, но не изчезнаха. Не съм ползвала Кеlo-Cote, но ще се радвам да го тестваме и най-вече ми е любопитно дали ще помогне.

# 148
Детето ми се удари под брадичката и му остана белег. Беше съвсем малко бебе.
Аз съм ползвала Кело-Кот за себе си след опврация и съм доволна.

# 149
Случвало се е да има по-сериозни рани.Не бях чувала за Kelo-Cote

Общи условия

Активация на акаунт