Kelo-Cote и детските белези – какво трябва да знаeте като родители

• 5 761
  • 166
  •   1
Отговори
# 150
  • у дома
Имали да и двамата
 сериозни рани.Мазали сме с Мадеказол,но останаха белези.Не сме използвали Kelo-Cote.

# 151
Случвало се е да има рани ,но не сме ползвали такъв продукт.Чувала съм само добри отзиви за Kelo-Cote.

# 152
  • Б
Не съм ползвала този продукт за рани . Случвало се е да падне от колелото и да се удари.

# 153
  • София
Случвало се е да си охлузи лицето при падане. Има лек белег над горната устна. Не сме ползвали Kelo-Cote.

# 154
Да случвало се децата ми да имат по сериозни рани даже единия има белег.
Не сме използвали досега Kelo-Cote затова бих искала да го пробвам.

# 155
Случвало се е да има рани и охлузвания, но не  съм ползвала подобни кремове.

# 156
  • Бургас
Оперирана съм преди месец. След сваляне на конците започнах да ползвам спреят. Предварително закупих и втори, защото трябва да се ползва продължително, а и раната е голяма. Надявам се да има ефект и при келоиди. Рано ми е да кажа за ефект, но се нанася лесно, съхне бързо и е икономичен. За целта ще са ми необходими поне още два флакона.

# 157
  • Велико Търново
Моето е все още на година и половина, така че тепърва му предстои да пада и да създава рани и оттам (дано не) и белези. Не съм ползвала Кело Кот, дори не бях чувала за продукта. С удоволствие бих го пробвала при някои от следващите падания на детето

# 158
И двете ми момчета имат белези от падане. Малкия ми син падна миналото лята в детската градина и си разби устата. Въпреки кремовете с които мазахме му остана белег. Не съм ползвала този крем за да изкажа мнението си за него.

# 159
Дъщеря ми е на 2.6 години и постоянно пада,цялата е в рани като след война,не съм чувала за кело Кот, но бих искала да го пробвам, както и за мен ,имам огромен белег след операция ,до сега не съм намерила крем ,който за помогне

# 160
  • Враца
Да, случвало се е и двамата сега имат белези. Не сме ползвали Kelo-Cote. Честно казано не бях чувала за него

# 161
Единият ми син преди година си пукна главата и сега има белег на челото! Не пожела да се маже дълго време и не успяхме да видим резултат...

# 162
Малкият синчага на 1 годинка и 3 месеца се удари в ръба на леглото бягайки и си сцепи веждата. Мислихме че няма да остане белег и не сме мазали,но уви белега си остана. Не сме ползвали Kelo-Cote...

# 163
Дъщеря ми има белег от по-дълбоко охлузване, което за съжаление остави следа. Не сме използвали Kelo-Cote до момента, но съм чувала добри отзиви и бих искала да го пробваме, за да видим дали ще помогне за избледняването на белега.

# 164
  • Лясковец
Не знам дали продуктът би заличил,но синът ми прекара миналия месец шарка и има три белега на лицето,баща му и той я мина на стари години и има белези,но него няма кой да го избира,другият ми син има белези като от война,сцепена вежда,белег на челото,точно в десятката,белези по колена и лакти.

Общи условия

Активация на акаунт