Хайде на театър - 16

• 30 008
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Чест с Владо Карамазов хубаво ли е?

Да, приятно е. Не е шедьовър, но за мен спектакълът е добър.

# 541
# 542
  • София
Снощи гледахме "Чамкория". Възхитена съм, много ми хареса. Но жегата беше убийствена. Май театър на открито не е моето.

# 543
Снощи гледахме "Чамкория". Възхитена съм, много ми хареса. Но жегата беше убийствена. Май театър на открито не е моето.
На София Съмър Фест ли го гледахте?
Мислех, си даже, че на открито ще е прохладно и приятно ...

# 544
  • София
Представленията на Артвент се играят в Борисовата. Видас арена ли как се казва театърът, който направиха там.

# 545
  • София
Vidas Art Arena в Борисовата.

# 546
  • София
А между другото как е видимостта? Размина ми се за сега ССФ, ама гледам да ходя рано там по принцип, за да си избера място, ама във Видас като е с места не става така. 😃

# 547
  • София
Билетите са с определени места, каквито си закупиш. Ние купихме посредата, виждаше се. Но, столчетата са едно зад друго и ако някой висок се падне пред теб, няма шанс.

# 548
А продават ли храна и напитки и разрешава ли се консумация, както на Summer Fest-a?

# 549
  • София
Продават напитки преди представлението и по време на антракта. Страшни опашки са обаче. За храна не мога да кажа, не ми е направило впечатление.

# 550
Бях взела билети на страхотни места за концерта на Миро, на 31.7 и това пропада.
Vidas Art Arena си отменя на поразия.

# 551
Гадно е за хората които са си купили билети . И на мен ми се случи за два концерта но то е за друга тема . Миналата година много исках да гледам " Перфектни непознати " и все още искам въпреки всичко само чакам да се пуснат билети .

# 552
  • Галифрей
Миналият път извадих късмет,че преместиха представлението в университета заради големият дъжд.
Ама в тия  ужасни жеги  в Борисовата е непоносимо вечер. Според мен е най-перфектно да се ходи началото на септември когато не е толкова жега.

# 553
Аз си мисля че също е най хубаво да се ходи когато не е чак толкова топло . На последната постановка на която бях хората едва не припаднаха в залата от жега. Има няколко постановки които чакам и се радвам че ще бъдат играни вече септември и октомври.

# 554
  • Галифрей
Трябвало да пуснат климатика на макс. Жал ми е за актьорите ето сега от днеска до 2.08 ще играят Клетниците на открито на площада. Как ще издържат  горките в тия период драма  костюми 3 часа? Вечер ама както казах се усеща пак непоносимо. Шапка им свалям ❤

Общи условия

Активация на акаунт