Хайде на театър - 16

• 29 622
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Аз взех билет за вчера, защото ми беше най-удобно като ден, пътувам до края на седмицата, но нямах и представа с кого ще бъде, докато не влязох 5 Мин. преди началото. Бяхме с Вл. Михайлов и Орлин Павлов, но съм убедена, че с другия състав ще е също толкова добро (няма как професионален състав на операта да пее зле, си мисля). На един от певците вчера му личеше, че е оперен певец, толкова силен и богат глас…така че не бих избирала в зависимост от състава. Доколкото четох, целият каст е одобрен в Лондон финално, от представените от Пл. Карталов певци.

# 601
Също не разбирам как не могат да изгонят селяндурите, които са превзели пространството на Градската градина. Безумни са тези сбирщини и танцувални импровизации.

# 602
  • София
В интервюто на Владо Пенев при Тото, той (Пенев) каза, че е имало среща на танцуващите с актьорите. Опитали са се да се разберат, да ги помолят да не танцуват точно там в тези часове, казали им, че пречат на публиката, че понякога и вътре се чувало, но както и сами виждате- не са се споразумели.

# 603
  • Beyond the stars
Толкова няма други локации в София, та баш там, дето най-много пречат.

# 604
  • Галифрей
Да така е всички са одобрени не са си пуснали тука така. Дори да попаднете на другият състав сигурна съм,че и те са прекрасни и големи професионалисти.
Аз преди години много исках да го гледам но нямах възможност и се радвам се че успях ❤ Надявам се да го играят още! Пак бих отишла да го гледам!
Добре,че е Владо Михайлов че ме просвети и запали в мен магията да ходя на театър и мюзакали,че щях да си остана незнаеща. За което хиляди благодарности.  Искам да го видя в Фантомът на операта някой ден.

И аз не разбирам как не са ги изгонили?  На няколко пъти на излизане от театъра виждах тези орки   как друсат хорца. Пазителите  на “ традиционните ценности” 😒 Пречат на всички! За съжаление се чува и вътре.

# 605
Танцуващите хора от някой клуб ли са или са самоорганизация някаква?

# 606
  • София
Имат някаква организация, не са свободни електрони, бяха им предоставили и друго място преди години, но те държат да са пред Народния... Grinning
https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/sofiya-pak-se-nadig … -narodniya-teatur

# 607
  • Галифрей
Те са  лелчета и чичовци само като ги видиш ти става ясно,че са селендури.
Ох защо все държат да са пред Народният баси? 😒

# 608
  • софия
Самоорганизирали се пазители на традиционните и многовековни български ценности. И аз не разбирам как така не може да бъдат изгонени.
Правят го съвсем целенасочено, далеч от лични убеждения. Подозирам, че им се плаща неголяма сума.

# 609
Чак да им се плаща...
А каква им е целта, какъв е проблема да си танцуват на друго място?

# 610
Отивахме да гледаме Караконджул в началото на юли, беше неделя, часът - около 19:15, подготвяха се вече. Една кола беше спряла почти срещу главния вход на Народния и от нея се носеше мазна, мазна чалгия в такива децибели, че не в Народния, а в Зад канала щяха да я чуят, ако не беше в ремонт. За щастие кратко продължи, някой отиде и направи забележка. После не знам какво е станало. Изключително неприятно...
А друг път в 21 след излизане от спектакъл съм ги виждала да друсат хорца "на мегдана".

# 611
  • София

Много неприятно, ама порой от отменени представления просто. Дали и 20% от обявените се изиграха, не знам.

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 15:06 от sea.sea

# 612
  • София
Да, малко прекаляват вече.

# 613
Аз нямам против хората да потанцуват, но категорично не пред Народен театър, не в часовете, когато се играят спектакли и без националистически призиви и демонстрации. Иначе да се събират непознати хора, които да танцуват танци на различни народи съм виждала по площадите на много столици по света. Не е нещо извънредно.

# 614
Имате ли представа дали Отчаяни съпрузи могат да се гледат в обратен ред, т.е. първо втората част или са свързани?

Общи условия

Активация на акаунт