Хайде на театър - 16

• 29 503
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Аз пък имам вероятно глупав въпрос, ама ще питам. Grinning Когато купуваме от физически обект билети на Eventim има ли я тази  такса от 2 лв?

# 616
Не, таксата е за онлайн обслужване.

# 617
  • София
Имате ли представа дали Отчаяни съпрузи могат да се гледат в обратен ред, т.е. първо втората част или са свързани?
Мисля, че може.

# 618
На 16 и 17 август София Съмър Фест ще бъде с вход свободен:
https://www.facebook.com/share/v/1DmZBbJ8nf/

# 619
Аз пък имам вероятно глупав въпрос, ама ще питам. Grinning Когато купуваме от физически обект билети на Eventim има ли я тази  такса от 2 лв?
Само да кажа, че съм ходила на крака в офиса им и там нищо не ти продават. Длъжен си да купиш онлайн и съответно да платиш.

# 620
В София взимам на място от магазин "На тъмно" без комисионна на Евентим.

# 621
Аз пък имам вероятно глупав въпрос, ама ще питам. Grinning Когато купуваме от физически обект билети на Eventim има ли я тази  такса от 2 лв?
Само да кажа, че съм ходила на крака в офиса им и там нищо не ти продават. Длъжен си да купиш онлайн и съответно да платиш.
Аз от Eventim мразя да поръчвам . Радвам се че за " Премахни от приятели " си поръчах билетите от Ticket bg . Доста по бързо и лесно беше . Тъкмо щях да питам и аз за " Отчаяни съпрузи " 2 трябва ли да съм гледала първата част , или мога директно да гледам втората.

# 622
Някой иска ли билети за моноспектакъла на Михаил Билалов "Бум бум" в неделя 3.08 на Sofia Summer Fest? Няма да успея да отида.

# 623
  • Галифрей
На мен Eventim ми е лесно и удобно просто отивам в билетният център на НДК и не взимат два лева такса, това само за онлайн.
За Ticket.bg и аз отначало не му хващах цаката не ми даваше дълго време и ви си викам защо така ве? После разбрах къде бърках  и оправих нещата. Сега вече знам как и лесно мога да си взимам билети за постановки ☺❤

# 624
  • София
Съпрузите може да ги гледате в какъвто ред искате, не са свързани, а и са с различни актьори.

# 625
На мен Eventim ми е лесно и удобно просто отивам в билетният център на НДК и не взимат два лева такса, това само за онлайн.
За Ticket.bg и аз отначало не му хващах цаката не ми даваше дълго време и ви си викам защо така ве? После разбрах къде бърках  и оправих нещата. Сега вече знам как и лесно мога да си взимам билети за постановки ☺❤
От НДК за всички спектакли ли могат да се купят билети? Аз всячески се опитвам да заобикалям евентим, но не успявам съвсем. По тази причина още не съм гледала "Чамкория" и други постановки.

# 626
Съпрузите може да ги гледате в какъвто ред искате, не са свързани, а и са с различни актьори.
Много благодаря.  Ще ги гледам задължително и двете постановки .

# 627
  • Галифрей
Те работят с различни мрежи в сайта на НДК  трябва са пише ,   не с всичките работят. За Чамкория те са си само онлайн през ticket.bg това е платформата на Арвент.

# 628
Във всеки Ориндж продават билети на Eventim, a те имат много широка мрежа - във всеки мол и в центъра.

# 629
Аз между другото предпочитам повече да си взимам билетите на хартиен носител . През Интернет си е разправия . Но за повечето пиеси които съм посетила съм си ги поръчвала онлайн . За " Аз и ти преди ние " когато гледах пиесата за втори път си ги взех на ръка от касата на театъра и си пазя билета и до ден днешен .

Общи условия

Активация на акаунт