Хайде на театър - 16

• 29 322
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
И аз през следващата седмица ще гледам " Караконджул"....

# 31
  • Велико Търново
Здравейте!
Благодаря за новата тема! Чета ви редовно и сте ми супер полезни с коментарите и мненията си. Благодарение на тях, бидейки в дълбоката провинция 😉 съм в час с театралния живот🤗
Заради отзивите тук гледах Антигона при гостуването им при нас. Не харесвам Деян Донков по някаква, абсолютно необяснима причина, но явно на сцената е брилянтен.
Последно време гледах Всички страхотни неща и Prima facie, както и премиерите на нашия, великотърновски театър.
Тези дни ще гостува Пет жени в еднакви рокли, не съм чувала постановката и сякаш не сте я споменавали. Чела съм обаче тук добри отзиви за Анастасия Ингилизова, но никога не съм я гледала. Та, някой с мнение?
Нещото, което май ми звучи по-интересно, ще е моноспектакъл, наречен Ваш Георги Парцалев. Колебая се, защото са на близки дати

# 32
"Пет жени в еднакви рокли" ми предстои в края на месеца и ще дам отзив, но Анастасия Ингилизова обичайно е истинска фурия на сцената. Simple Smile
А Деян Донков наистина е феноменален, със сигурност е един от най-брилянтните български актьори, винаги се раздава на 1001% и по мое мнение може да изиграе абсолютно всичко. Иначе се присъединявам към впечатленията на Тилда за чисто човешката страна на нещата.
Хубав ден от мен и ви черпя по едно виртуално парче торта по повод моя РД! Nature Sunny

# 33
  • софия
Алиса, честит празник! Очите ти да са пълни с красота, в душата да бушуват хубави емоции! Бъди здрава!

# 34
АлисаВСтранатаНаЧудесата, честита да си! Бъди здрава и още дълги години да сме заедно в тази чудесна тема!
А "Пет жени в еднакви рокли" гледах още с Евелин Костова. Приятно беше.

# 35
И от мен специални поздрави за Алиса, в нейна чест и програма за един предстоящ сезон… и за планове за следващия рожден ден:
Скрит текст:

# 36
АлисаВСтранатаНаЧудесата, честит рожден ден! 🌷

Взех билети за "Килигула".

# 37
Иначе се присъединявам към впечатленията на Тилда за чисто човешката страна на нещата.
Хубав ден от мен и ви черпя по едно виртуално парче торта по повод моя РД! Nature Sunny

Алиса, честита да си! 🎂
Иначе гледайки и аз Хеда Габлер, имаше няколко момента между двамата, където сякаш думите ги произнася не Хеда, а Радина към Деян. Особено беше.

Взех билети за "Калигула".

Деян в Калигула е страхотен, но като цяло и постановката е много силна и интересна, за мен е една от любимите ми. Ехх, сетихте ме сега за "Полет над кукувиче гнездо" и страхотната роля на Деян там. Липсва ми да го гледам. 🥲

# 38
Да и при мен винаги като споменем Деян Донков и ми излиза веднага спомена как игра в “Полет над кукувиче гнездо”- той и Иван Бърнев от тогава са ми в топ актьорите.
Иначе и аз споделям с вас мнението, че наистина е невероятен актьор, но в реалния живот и аз съм на мнение, че прилича на деспотична и доминантна личност.
благодаря и аз за новата тема.

# 39
  • София
Това е една от най-добрите му роли, всички са страхотни там, жалко, че вече не се играе.

# 40

Честит рожден ден скъпа Алиса! Да си здрава и щастлива! Зодията близнак ми е повече от любима Blue HeartBlue HeartGift Heart

# 41
Не знам дали се играе на софийска сцена спектакълът " Пратката" написан от Боил Банов и Ива Петрони с Христо Мутафчиев, Евгений Будинов и актьори от Бургаския театър, ама да си кажа- не си давайте парите за глупости!

# 42
  • София
Не знам дали се играе на софийска сцена спектакълът " Пратката" написан от Боил Банов и Ива Петрони с Христо Мутафчиев, Евгений Будинов и актьори от Бургаския театър, ама да си кажа- не си давайте парите за глупости!
с тези двамата и пари да ми дават не бих се вдигнал...

# 43
  • София
Ох, аз след като прочетох целУфан в резюмето на пиесата, написано от автора, се потресох:
https://burgteatre.com/bg/postanovki/view/297

# 44
Излагация.

Общи условия

Активация на акаунт