Хайде на театър - 16

• 33 024
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Юли ми предстои на мен, но досега май негативен коментар не съм срещала. Simple Smile

И аз юли месец ще гледам след всички положителни коментари тук 😊

# 106
Явно и аз съм от дъртичките - не сме имали Хактов в програмата.
Но щом е разказ, ще го прочета. Благодаря!

# 107
Юли ми предстои на мен, но досега май негативен коментар не съм срещала. Simple Smile

buldoka1, не забравяй и Боклук! Нали там ще сме цяло събрание… и вероятно и това представление ще е само с положителни отзиви. Очертават се много хитове за юли. Няма да е само Караконджул.
Единственото ми притеснение е, че 100% ще се явя на Само ние, момичета (чията препоръка от темата си харесах). За всичко друго планирано… ще видим. 😀

# 108

buldoka1, не забравяй и Боклук! Нали там ще сме цяло събрание… и вероятно и това представление ще е само с положителни отзиви. Очертават се много хитове за юли. Няма да е само Караконджул.
Единственото ми притеснение е, че 100% ще се явя на Само ние, момичета (чията препоръка от темата си харесах). За всичко друго планирано… ще видим. 😀

Аз "Боклук" го гледах в началото на сезона и писах доста положителен отзив тогава. 😊
Другата седмица ще съм на "Чест" в 199, за него бях споменала, че ще ходя, май и Алиса е тогава също. Hug 😄

# 109
  • София
Помните ли, че преди известно време ви бях написала отзив за "Лабиринт" във Възраждане. Тогава ми направи впечатление как някои от актьорите сякаш не са на мястото си и не искат да са там, оказа се, че не съм била много далеч от истината. 😃 Може би знаете, че Ивайло Драгиев, който е част от трупата на театъра е създател на канала Айде бг. Пуснах днес най-новият им влог и разказваше малко за представлението. Оказа се, че единият актьор е бил болен и режисьорът е заел неговото място. Чел е от листите, които държеше и е имал слушалка, в която са му чели текста. Впечатлена съм доста, че са направили и невъзможното представлението да се осъществи.

# 110
  • Галифрей
Знам го Ивайло аз съм го срещала и имам снимка с него.  ☺
Айде бг са ми едни от любимите ютубири. Знам,че те са по детски канал, но пък съдържанието им хубово и доста по-добро от останалите.
Той имаше един хубав влог за театъра, старо видео но беше интересно зад кулисите и как се подготвят за сцената.

# 111
Връщам се от Дон Кихот и съм много, много впечатлена. Спектакъл, който е на световно ниво. Такъв хъс за игра, музика, хореография, сценография… превъзходно представление.
Перфектни актьори. Разсмиваха ме, натъжаваха ме, трогнаха ме. Много мислено, много изстрадано, много почувствано. Докосващо изживяване. За мен беше пир за окото и храна за душата. Гледах с истинска възхита.
Залата беше пълна с ученици. Отново от Испанската. Това още повече допринесе за чудесната атмосфера.
Хареса ми повече от Граф Монте Кристо, даже повече и от Хамлет.

Колебаех се между Арт и Дон Кихот, не съжалявам за избора си, макар че беше труден. В Младежкия всяка постановка ми е равна на еуфория.,

# 112

Другата седмица ще съм на "Чест" в 199, за него бях споменала, че ще ходя, май и Алиса е тогава също. Hug 😄
Булдоче, не съм аз, гледах "Чест" през май 2024 и много ми хареса. Simple Smile Смислено и стойностно представление за нещата от живота и как не умеем да оценяваме това, което имаме, докато не го загубим.
С "Боклук" са ми равностойни като постановки. То и режисьорът е един и същ - Ивайло Христов, та не е изненада де.
Приятно гледане! Hug

# 113
Знаете ли дали „Без кръв“ ще се играе още някъде този сезон?

# 114
Каквото и да гледате в театър 199 няма да сбъркате! Преди няколко дни гледах “ Животът пред теб” с Вяра Коларова, жестоко е …много актуално…хем се смях, хем поплаках. Скоро изкарват и нова премиера и на нея ще ходя.

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 14:13 от Ringol

# 115
  • София
Каквото и да гледате в театър 199 няма да сбъркате! Преди няколко дни гледах “ Животът пред теб” с Вяра Коларова, жестоко е …много актуално…хем се смях, хем поплаках. Скоро изкарват и нова премиера и на нея ще ходя.

О, изобщо не съм съгласна аз. Simple Smile Никога не бих препоръчала "Театър, любов моя", "Влюбена, сгодена и изчезнала", "Приятно ми е, Ива и "Морето след теб", пък нека си имат своите фенове.

# 116

О, изобщо не съм съгласна аз. Simple Smile Никога не бих препоръчала "Театър, любов моя", "Влюбена, сгодена и изчезнала", "Приятно ми е, Ива и "Морето след теб", пък нека си имат своите фенове.

За “Приятно ми е Ива” мога да поспоря хаха. Всеки има собствен вкус, може би по-правилно беше да кажа, че почти няма как да сбъркаш Simple Smile

# 117
Ооо, благодаря! Преди няколко поста питах за отзив точно за тази постановка. Много харесвам книгата.

# 118
…следя ви, но няма какво да кажа.. само водя списък за есента 🥰

Вече съм сложила няколко неща в него, благодарение на отзивите! Благодаря!

# 119

Абсолютно подкрепям мнението за "Театър, любов моя" и двата моноспектакъла на Ива. И трите ми бяха голяма загуба на време. Този месец, както и юли, съм на няколко спектакъла там, така че ще пиша отзиви. 😊

Общи условия

Активация на акаунт