Хайде на театър - 16

• 30 159
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • София
На мен за някои пак ми излиза надпис, че била много ниска стойността и не можело да се закупи билет. 🙄

# 451
На мен ми дава проблем при плащането. Изнервих се.

И на мен... Nerd

Posh, аз след 15 мин чак услях. Много се изнервих обаче. Никога преди не съм имала проблем с билети за Народния онлайн.
Толкова се ядосах, че при пореден опит… взех за едно представление само. Може да пробвам утре пак.
Някой ползвал ли е от един профил два пъти кода и възможно ли е?

Сега се връщам от Спанак с картофи. Не мога да опиша колко много не ми хареса. Нямах търпение да свърши. Тъпо и просташко.

# 452
  • София
3 или 4 пъти съм го ползвала вече. 😁

# 453
  • София
"В областта на сърцето" се оказа чудна комедийна постановка. Много ми хареса. А Силвия Петкова игра толкова естествено и прекрасно. Много е сладка.

# 454
Само като чуеш “Спанак с картофи”, видиш актьорския състав и трябва да ти стане ясно, че е халтура та дрънка …. точно като 95% от нещата в сълзата

На мен ми дава проблем при плащането. Изнервих се.

И на мен... Nerd

Posh, аз след 15 мин чак услях. Много се изнервих обаче. Никога преди не съм имала проблем с билети за Народния онлайн.
Толкова се ядосах, че при пореден опит… взех за едно представление само. Може да пробвам утре пак.
Някой ползвал ли е от един профил два пъти кода и възможно ли е?

Сега се връщам от Спанак с картофи. Не мога да опиша колко много не ми хареса. Нямах търпение да свърши. Тъпо и просташко.

# 455
Подлъгах се. Не съм я гледала когато и с когото е трябвало тази постановка.
Цяла зала обаче ехтеше от смях. На аплодисментите викаха Браво!
Кирил Ефремов беше поносим, но останалите двама, не им знам имената, бяха покъртителни.

Последна редакция: чт, 17 юли 2025, 08:59 от Аня

# 456
  • Галифрей
Анди и Шайбата онзи от комиците.  Гугнах да видя какво е 😁 , преди се е играло от кухата лейка Ъръков но са го махнали.

# 457
Едно време е било със звезден състав:

Аръков не мога да го понасям. Веднъж щях да го сгазя, но защото и да пресича не може.

# 458
  • София
Нищо не мога да си харесам в Народния…вие за кое взехте? Повечето през септ съм ги гледала, октомври ще отсъстваме половината време от София, чудя се…Мерилин Монро ме изкушава, но знам ли как играе новата любима на ДД. Grinning
Доволна съм, че взех в Младежкия за премиерата на Великият Гетсби, много странно, че почти няма места вече, или са ги запазили и не ги пускат още.

# 459
Olive, мен ме блазнят:
Куклен дом, втора част
Мрак на края на града
Едни момичета
Чудесна неделя…
Бележките под линия

Мерилин, Бил Гейтс и Хеда ще ги планирам за друг период.

Взех само за една засега. Надявам се да успея да си планирам завръщане за нея.

# 460
  • Галифрей

Аръков не мога да го понасям. Веднъж щях да го сгазя, но защото и да пресича не може.

Оригинала си е най-доброто 😘🤌

Не съм изненада той  има само една малка мозъчна клетка. Никой театър не го иска.

Едни момичета е много хубаво,много ми хареса и пак ще  ходя да го гледам ❤ Иван Юруков и Бойка Великова са уоал за очите ми 😍❤

# 461
Второто вече го гледах два пъти, за първото някой мнения?

# 462
  • София
Септември - Мерилин, Едни момичета и Обир, октомври - Две, Хипотетично, Безкрайните сцени. Опитах за Бил Гейтс да взема от евтините билети, но без успех за сега. Grinning

# 463
  • София
За септември съм планирала само "Народът на Вазов". През октомври "Когато гръм удари, как ехото заглъхва" "Идеалният мъж" и "Хеда Габлер".

Аръков скоро го слушах как "компетентно" се изказва на тема ваксини и си казах, че явно няма да го гледам на живо.

# 464
  • софия

Когато мечките се разделиха, ролята на Карамазов се играеше от Геро. Готина постановка беше. Една от малкото, които харесвах в Сатирата.

Момичета, има ли още промоция за билети в НТ? Нещо не мога да намеря в темата, а ми остана малко време да се огледам да билети.
Доп. намерих във ФБ Simple Smile

Последна редакция: чт, 17 юли 2025, 10:48 от zvаnchе

Общи условия

Активация на акаунт