Хайде на театър - 16

• 30 182
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Нищо не мога да си харесам в Народния…вие за кое взехте? Повечето през септ съм ги гледала, октомври ще отсъстваме половината време от София, чудя се…Мерилин Монро ме изкушава, но знам ли как играе новата любима на ДД. Grinning
Доволна съм, че взех в Младежкия за премиерата на Великият Гетсби, много странно, че почти няма места вече, или са ги запазили и не ги пускат още.
На двете премиерни дати на 16.09 и 17.09, няколко реда са запазени за близки на актьорите. Аз си взех билети от касата на театъра и жената ми го каза.

# 466
За септември взех за "Народът на Вазов". За октомври за "Великденско вино", "Две" и "Богът на касапницата". Последната съм я гледала преди години и сега ще водя приятелка.

# 467
Исках да взема за Едни момичета, то пък го няма през октомври, а за септември имам концерти и ще се пресити моя компаньон. Оставам си само с една през Октомври. А младежкия също нямат още програма за октомври..

# 468
  • софия
При мен излиза грешката с плащането. Ужасна работа.

# 469
Внимавайте кой код слагате - за заглавия, които се водят премиери, трябва да е NTPROMO20, а не NTPROMO50. При въведен верен код за съответните билети плащането минава без проблем.

# 470
  • София
При теб може би, с правилния код аз и до плащане не мога да стигна даже. Grinning

# 471
  • софия
За различните постановки въведох различни кодове. Отрази се в цената. Ако не е правилният код, билетите не се прибавят в кошницата. Не е от това. Пробвах през 3 браузъра. Освен да цъкам с различните кодове отделни поръчки.

Доп. Ако се ползват различни кодове за отстъпка, плащането минава с отделни поръчки.

Последна редакция: чт, 17 юли 2025, 11:31 от zvаnchе

# 472
"Медея" явно все още се води за премиера, въпреки че не беше изредена сред останалите, които са с 20% в публикацията.

# 473
  • София
При мен "Медея" приема 50% намаление.

# 474

Много интересно. И вчера опитвах, и днес... Sad

# 475
Верен код ползвах. Чак такава заспа не съм. Просто не ми позволяваше да стигна до плащане и даваше грешка. След 15/20 мин беше възможно. Не съм променяла нищо при опитите. Но е изнервящо.

За Куклен дом не ми позволи въобще да ползвам кода…

Две е много хубаво представление.

Спанак с картофи в момента е някаква имитация. Много евтино менте бих казала даже, с отвратителен хумор и актьорска игра под санитарния минимум.
Миналата седмица засякох Любо Пенев в един ресторант. Точно като героите от пиесата се държеше. Подозирам, че беше пиян. Или аудиторията е много добре таргетирана за Спанака.

# 476
Сега пак опитах за "Медея" и отново ми изписа: Картата не може да се ползва за премиери. Много тъпо. Може да са го променили, за да не може да се използва вече 50% отстъпка.

Последна редакция: чт, 17 юли 2025, 11:41 от Hrisi_S

# 477
  • София

Много интересно. И вчера опитвах, и днес... Sad

Много е странно, че е успяла Николова, и аз не мога днес с 50% да взема за Медея, дава ми - "Картата не може да се ползва за премиери".

Възможно ли е за Мерилин Монро да са изкупени първите 3 постановки през септ, или просто са запазили билетите... никакви места няма вече, което е странно, нищо, че е малката зала.

# 478
  • софия
Готово. Взех за "Едни момичета", "Хеда Габлер" и Мерилин (Любопитно ми е, не крия. Дотогава може и да успея да прочета книгата.).
Скрит текст:
Леко ми е мъчно. Вече купувам билет по-малко - дъщерята няма да е тук. Ще следя да за постановки, когато се връща, да я изненадвам.

# 479
Едно време е било със звезден състав:

Гледала съм Спанак с картофи в оригиналния звезден състав на "Трите Мечки". Изключително забавно представление беше, прекарах си страхотно. Сега не бих гледала новия вариант, явно са съсипали постановката. Animal See No Evil
От намалението в НТ засега взех за подарък два билета за О, ти, която и да си. За себе си не мога да реша още.

Общи условия

Активация на акаунт