Хайде на театър - 16

• 29 360
  • 738
  •   2
Отговори
# 660
…не знам дали и едно представление са изиграли по график.. изключително несериозно!

# 661
Надявам се в моят град да се състои защото мисля да видя постановката другият месец . Ще е супер тъпо ако я отменят поради някаква глупава причина.

# 662
  • София
Те даже и труда да кажат причината не си правят, вероятно някой ще е на море. 🙂

# 663
  • Beyond the stars
Тази сцена определено не й върви като за първи сезон.

Чета новата книга на Бърдаров и по тази линия се сетих - може ли мнение за “Солунските атентатори” на ТБА?
Имам спомен, че се е коментирало, но нямам спомен в какъв дух са била коментарите Grinning

# 664
  • София
Имам леки забележки, но цялостно ми хареса. Според мен отиди. Simple Smile

# 665
Те даже и труда да кажат причината не си правят, вероятно някой ще е на море. 🙂
Или просто ще е много малко хора има не са  достатъчно. Не ми се случва за първи път да чуя такова оправдание . Пиесата определено искам да я видя и да се надявам да не я отменят .

# 666
  • София
Ходихме на мюзикъла Мама Мия на Панчаревското езеро и много ни хареса. Simple Smile Препоръчвам.

# 667

Чета новата книга на Бърдаров и по тази линия се сетих - може ли мнение за “Солунските атентатори” на ТБА?
Имам спомен, че се е коментирало, но нямам спомен в какъв дух са била коментарите Grinning
За мен това беше едно от най-добрите представления, които изгледах през този сезон (общо 39 спектакъла). Подробно съм писала вече. Беше ми много въздействащо и вълнуващо. Изключително смислена постановка, с висши идеали и патриотична жилка. И песента на Дони е много красива "Любовта и свободата". Лична оценка 5/5.

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 01:40 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 668
  • София

Сцената май не може добре да се сработи със шума от Маймунарника. По-добре отложено представление, отколкото мъка и за зрители, и за актьори, докато в съседство дъни музиката от нечий концерт или парти.

# 669
  • Галифрей
Попринцип идеята да съберат повече хора на открито летен театър. Да така е а. Гледам  сега,че са преместели още две представления които щяха да се играят там в началото на септември. Аз така и не успях да отида във Видас да видя какво е там. Щях да ходя но преместиха спектакъла  в университета  ( където си го играят) заради големият дъжд и сядахме където си искахме.

Гледалите сте “ Големанов” в Народния, хубаво ли е? Мисля да го гледам един ден може би виждам,че има хубав актьорски състав. Колебая се. Само един ме възспира и това е Вал**и  Йо**анов просто не мога да го гледам този  😒

# 670
  • Beyond the stars
Защо цензурирате Валери Йорданов (предполагам?). Иначе аз само заради него бих отишла, но тук вече въпросът е за лични предпочитания.

# 671
  • Галифрей
Да за него  говоря, не го харесвам нито като актьор нито като личност.

# 672
  • Beyond the stars
Нуждата от цензура не разбрах само.
За другото - всеки с предпочитанията си и мнението си.

# 673
Гледах го пролетта, мисля че Валери не участваше.
Какво да кажа .. Мамалев е супер, Ева Тепавичарова много ми хареса също. Но цялостно представлението не ми хареса, много протяжно(цели 2 часа), излишно разтягане на историята, леко плоски препратки към съвремието. Бих дала 3/5

# 674
  • София
Ходихме на мюзикъла Мама Мия на Панчаревското езеро и много ни хареса. Simple Smile Препоръчвам.
Ходих и аз, но останах разочарована, АББА на български не ми хареса ( разбрах, че пеят на БГ заради авторски права),  въпреки, че оценявам огромния труд да се преведат песните със същия смисъл и рима, според мен имаше в повече преиграване.. Гледала съм мюзикъла и в Лондон и беше празник за душата.

Общи условия

Активация на акаунт