Хайде на театър - 16

• 29 327
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
"Моби дик" е мащабна постановка - декори, костюми, музика. Силен актьорски състав. Препоръчвам

# 721
  • София
Визуално най-красивото представление, което съм гледала. Имаше няколко момента обаче, в които ми се стори твърде дълго.

# 722
Пуснали са билетите за "Театър" в Народния. Аз взех за ноември.
Някой дали може да даде отзив за "Моби Дик"?

За мен не беше от най-добрите неща на Диана Добрева. Гледала съм и по-добри нейни спектакли. Иначе е мащабна и красиво направена, но до там. Почти непоносимо дълго ми се стори.

# 723
# 724
  • Пловдив
Здравейте, хора, обичащи театъра! Аз пропуснах постановките, предлагащи се през летните месеци. Всичко, което се игра в Пловдив, беше на открито. След миналото лято, не можах да си причиня театър в жегите тази година. Но, пропуснах да купя билети за Грамофонът /сега септември вече е по-хладничко и е добре на Античния театър/. Та ако някой е купил, пък му излезе ангажимент и невъзможност да отиде, бих взела 2 билета.

# 725
  • Галифрей
Скоро Арвент ще представят нова постановка “ Код жълто” Ще бъде с Весела Бабинова,Аня Пенчева и Анелия Луцинова. Другата жена  не я знам коя е.

# 726
Моля, препоръчайте някоя постановка там! Гледала съм "Лабиринт", "Вечерта на игуаната", "Ало ало" и нещо по Сартр, което беше ужасно...

# 727
  • София
От тези през септември като цяло ми хареса "Какво си спомняш, когато забравяш".
Иначе "12 гневни" препоръчвам.

# 728
Много благодаря. Отивам на страницата!" 12 гневни" съм гледала - много ми хареса! Ще взема билети за другата постановка:)
Много съм зле 5-8 септември трябва да се купят с намаление!

# 729
Да се включа и аз в любимата тема вече през септември Simple Smile Вчера и сатирата пуснаха снимки от две първи репетиции, така че новият сезон се очертава с много нови заглавия. Simple Smile Ана Вълчанова за мен е изключително добра като актриса, макар и не толкова призната от широката публика и ще ми е интересно да я видя и като режисьор. "Брадатата графиня" не ми е позната като пиеса, но Нийл Саймън като автор - да. Записвам си го в уиш лист-а.
Днес видях, че и в Армията започват репетиции, но Лиза Шопова като че ли се поизчерпа като сценарист и драматург, кака/баба Лара допълнително ме напряга и специално за тях ще изчакам отзиви, преди да си купя билети.

# 730
  • Галифрей
Мрак в краят на града хубово ли е ?

# 731
  • София
Аз съм му дала оценка 4/5, което за моите стандарти не е никак малко. Grinning

# 732
Мрак в краят на града хубово ли е ?
3/5 за мен. Тежичко представление е, но пък всички актьори са добри.

# 733
  • Галифрей
Благодаря ви ще я гледам.  Слагам си я листа. Чудех се какво да гледам през ноември в Народния. Те ще я редактират програмата ясно е. Чакам окончателната 😁
Определено от новите ще гледам Театър ❤

# 734
Благодаря ви ще я гледам.  Слагам си я листа. Чудех се какво да гледам през ноември в Народния. Те ще я редактират програмата ясно е. Чакам окончателната 😁
Определено от новите ще гледам Театър ❤
Аз мисля вече да гледам " Венецианският търговец " от Народният театър. Но съм си набелязала още няколко . След няколко седмици съм на театър така или иначе и ще открия сезона със " Прецакани " . В последно време гледам все по леки и комедийни постановки, а ми се гледа нещо драматично , и леко по сериозно  . И мисля че " "Венецианският търговец"  ще е нещо такова .

Общи условия

Активация на акаунт