АС и други романтични К-драми - тема 14

• 21 656
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • пустинен пъпеш
Четвърти епизод на "Омъжи се за мен" излезе още вчера,има го при дорамчиците.Няма как да променим замисления от сценария профил на гг-ня,но пък сериалът е забавен и лежерен и действа отморяващо.

# 466
  • пак на Рив Гош
Роце аз в сериала на Сузи и Убин чак останах изненадана като видях обект от веригата Edya Coffee без обичайния любим светъл образ по стени, витрини, картонен посрещач в цял ръст или отпечатанпо картонените чаши Joy
Белл, може да нямат право да използват лицето му извън официалната рекламна кампания. Тоест, Едия да са спонсори на сериала, ама договорът им с У Сокчо да е такъв, че да не може да го използват в други медии.

Профи, значи сега и бягащи да гледам, не само канализационни шахти? 😂😂😂
ВИ май е рекламно лице на Compose Coffee, че ми се мерна на едно място.
Аз още не съм почнала "Омъжи се за мен", исках първо да приключа с този на Катерицата, ама нещо не ми остава време 😁

# 467
  • Варненска клюкарка
Аз да се похваля, при мен Dorama live тръгна без да ми забива интернета. Днес имахме посещение от интернет доставчика, някакво обединение направили с друга фирма, пускаха някакви нови кабели и о чудо, дорамата върви.

Профче ясно, щях да се изненадам око твоите  момци не бяха ги наръфали, че бяха едни от най танцуващите и пеещите, даже си събраха и импровизирана публика като на един мини концерт Joy  БТС са яко утвъдни, почти институция и лесно не могат да ги смачкат.Ама наистина не го очаквах за Сокчето, дето е сладък, срамежлив и ревлив да го заглозгат с такава ярост. Видимо и почти мигновено му се отрази, няма как да е съвпадение падането на резултата му, при положение че водеше с много напред -така в двата кръга от месец и буквално на другия ден след началото на трети, кръг което съвпадна с това тъпо парти, мина на втора позиция, а снощи отиваше почти на трета. Всичко заради една нормална снимка и поздрава му с хепи бъртдей W, който техен репортер го накараха да изпълни. Досега на награди пиеше само вода, ама сигурно ще спре и нея, ако мениджърът му не е наблизо. За него се получи втори хейт този месец - като излезоха глобите за охранителната фирма за проблема от миналото лято, някои нетизени чак сега чуха за това, дори не разбраха че е стара работа и се нахвълиха да го хейтят, но Чусок след 2 дни ги озапти и сега пак сърба от същото. Имам чувството че някои изпиват извратено удоволствие от тъпченето с крака на доскоро любима звезда.
А, вждала съм какво може да стане с айдъли които настъпят някоя мотика През май описвах случаите на две момчета от THE BOYZ. Едното попадна на снимка в компанията на актриса от филми за възрастни, ни обясненията че не е бил с нея, там е бил приятелят и, разменили са няколко думи, но никакви обяснения не спряха лейбъла му да прекъне договора му. Другия едната седмица беш водещ на наградите ASEA, поредните корейски дето ги раздават в Япония, щото се водят леко международни, ама имаха 1-2 чужденци за цвят колкото да си оправдаят международния статус, а на другата почти изгониха и него от групата. За това момче излязоха слухове че се среща с млада актриса, техните агенции веднага отрекоха, но въпреки това него го наказаха, спряха го от лятно турне, а повечето групи печелят от участия. Разбирам и защо са по толкова много хора- в конкрния случай  THE BOYZ са цели 11 членове. Бяха. Този брой е нещо като бушони които лейбълите могат да си позволят да изгорят, пак остават достатъчно много и тъкмо за назидание на другите да не настъпват и те мотиките около тях.

# 468
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Профи, значи сега и бягащи да гледам, не само канализационни шахти? 😂😂😂
ВИ май е рекламно лице на Compose Coffee, че ми се мерна на едно място.
Ммм-да, представи си, че ей там оня бягащ насреща ти е Ю.   smile3521 
ВИ е рекламно лице на Compose Coffee още от преди казармата.Hands V

rududu, благодаря, ще погледна и четвъртия епизод. Дано не подхвана монитора с някой черпак, умирайки от желание да начукам канчето на главната.

# 469
  • Русе
Профи, аз изгледах 4-ти епизод на "Ще се ожениш ли за мен" и да ти кажа, проблемите изникват и от там, дето не ги чакаш! Simple Smile Гг-ой разбра, че Тя е момичето, дето е търсил, което му е подарило мечето. Стана му хубаво, че точно тя е Тя. Но защо ли ти разказвам, като ще го видиш сама?!
"Спомените" приключи хепи, не успяха да го покитайчат. През цялото време очаквах да върнат незавършените истории и не се излъгах. Лека приятна изненада беше реакцията на брата, лежал в затвора - заговори му съвестта и се опита да предупреди, да предотврати нападението над сестра му. Е, историята му свърши до там и не беше нужно повече. Някак си всеки отиде при този, при когото трябваше и получи това, което заслужава.
"Мис Инкогнито" не знам защо ме изгуби, а сега се чудя дали "Тайфун"-а да погледна...?! Thinking

# 470
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Видях го вече Уин. Определено епизод 4 бе в пъти по-добре от епизод 3, който ми скъса нервите.
Не ги знам кои са Спомените, не ги гледам.
И съм на съвсем противоположно мнение от теб за Мис Инкогнито. На мен ми е много интересен.
Но чисто логистично ми е доста трудно да помня кой сериал къде го гледам, с чия озвучка и особено докъде съм му стигнала в гледането, когато следя три сериала едновременно. Joy

# 471
  • Русе
Видях го вече Уин. Определено епизод 4 бе в пъти по-добре от епизод 3, който ми скъса нервите.
Не ги знам кои са Спомените, не ги гледам.
............................
"A hundred memories"

# 472
  • пустинен пъпеш
След еп.7 чакам с нетърпение днешния 8 еп. на Мис Инкогнито ,до момента ми харесва.Завърших "A hundred memories" и се радвам,не направиха Ko Yeong Rye
Скрит текст:
Мис Корея,че въпреки хубава й фигура някак не си  я представям с кръглото й лице като носителка на този приз

# 473
  • Русе

Korean actors Ji Chang Wook and Nam Ji Hyun are expecting their first baby in 2025! Suspicious Partner stars, who secretly married, are now preparing for parenthood.
.......................
До вчера гледах снимки на Чи с мама, днес...ще ставал татко. Thinking Не, че е лошо! Бих казала дори, че е много хубава тактика - не дават възможност на нетизените да им диктуват живота.
Рудуду, присантимана ми говореше, че няма да стане Мис - това не е нейна мечта и мисия. Иначе филма щяха да го разводнят излишно.

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 16:59 от winona

# 474
Уин, нали ти е ясно, че това е фейк?

Има вероятност обаче Уки да играе отново с "кака" Джина в сериал. И двамата са получили предложение за нова драма и обмислят дали да се включат. Междувременно снимат общ филм, който се очаква догодина.

# 475
  • Русе
Уин, нали ти е ясно, че това е фейк?

Има вероятност обаче Уки да играе отново с "кака" Джина в сериал. И двамата са получили предложение за нова драма и обмислят дали да се включат. Междувременно снимат общ филм, който се очаква догодина.
Аз направо си предположих, че е снимка от общ филм...Joy Ако беше истина, на летните му снимки нямаше да е с мама. Как ли са подскочили лудите фенове на фейка...

# 476
  • пак на Рив Гош
Ммм-да, представи си, че ей там оня бягащ насреща ти е Ю.   smile3521 
ВИ е рекламно лице на Compose Coffee още от преди казармата.Hands V
😂 Ако тича с Рита, сигурно ще позная първо нея, а не Него 😂
Тия дни мисля за теб 😀
Скрит текст:
Гьонджу:

Бусан:

# 477
  • Варненска клюкарка
Аз изгледах 4 серии от Омъжи се за мен и засега ми харесва, даже ми стана доста интересно накрая, може би зашото 4-та свърщи  с неволите на бившия на главната. Обаче не мога да продължа, Проф, помагай, или който може. Онзи ден след посещение вкъщи от група за поддръжка на системата от интернет доставчика ни точно пред тях Дорамата си ми вървеше идеално, даже се похвалих тук, но снощи пак греда. Първите 4 серии ги изгледах от линковетге на Профа
 първите 2 тук
Дублик ТВ - https://vkvideo.ru/video-224798605_456239906 - 1 епизод и https://vkvideo.ru/video-224798605_456239907 - 2 епизод;

сSoftBox  плейлиста с епизодите следващите 3 и 4 тук, защото първите 2  вече са блокирани.
 https://vkvideo.ru/playlist/-180375381_600

А при мен на екрана когато показвах на техниците  в лентата с адресите си ми стоеше Дорама live с Моя девушка кпутой парень и на всичките браузъри тръгна без проблем, при положение че не успях да го догледам преди време, защото ми блокираше нета, тъкмо си помислих че вече няма проблем, а снощи дори не ми позволи да сложа заглавието на новия сериал в търсачката, намерих го сред последните предложения за актуални преводи, успях да цъкна на избраната озвучка на Софтбосс която е страхотна и другата съко, ама при цъкване на плеъра пак ме остави без интернет за 4 минути, затова Проф, ако можеш помагай с пета и шеста някъде на друго чмясто.
Омръзна ми да се оплаквам, но явно ще е така докатоп не се свържем с нашия човек, който се занимава с компютрите ни

"Няма достъп до интернет"

Проф, това, което мога да кажа за сериала предвид твоето мнение за него е че според мен тази роля не е подходяща за Со Мин. Струва ми се че трябва малко по-млада и може би с по жизнерадостто излъчване актриса, дори малко луда. Ако ще е на 35 да е нещо ала Юна. Абе някак ми е доста оръфана Со мин в този сериал и определено нещо липсва в играта и до степен в някои сцени да изглежда нелепо. Но историята засега е приятна.

Проф, сигурна съм че това много ще ти хареса- за Джимин и Диор. Слагам в скрит текст че все пак не е за актьор

Скрит текст:

Според корейското издание StarNews, неотдавнашната Седмица на модата в Париж пролет/лято 2026 за пореден път потвърди статута на Джимин от BTS като глобална стилова икона, упражнявайки безпрецедентно влияние върху индустрията.

Рекордните 48 милиарда вона: Как една-единствена поява на Джимин определи успеха на Dior
Ключовите цифри зад това явление са потресаващи: единствената поява на Джимин на колекцията Dior пролет/лято 2026 генерира колосална медийна стойност (MIV) от 33,8 милиона долара (приблизително 48 милиарда вона). Това е най-високият MIV, постиган някога от K-pop изпълнител за една поява на Седмицата на модата.

Глобалната агенция за анализ на модни данни Launchmetrics предостави подробен анализ. Общият MIV на Dior за Седмицата на модата в Париж беше 188,5 милиона долара, което постави марката на първо място в класацията на най-влиятелните марки. Само Джимин допринесе с 33,8 милиона долара - приблизително 18% от общата медийна стойност на марката. Той изпревари други известни гости, включително Джису (30,5 милиона долара), Джони Деп (8,2 милиона долара) и Дженифър Лорънс (7,5 милиона долара).

За да разберат мащаба на неговото влияние, анализаторите подчертават един факт: личният MIV на Джимин (33,8 милиона долара) е по-висок от общия MIV на Givenchy (21 милиона долара), който се класира на 10-то място в класацията на най-влиятелните марки.

Феноменът „Echo Buzz“: Маркетинг без харчене
Ключов аспект на този успех, както посочва изданието, е, че MIV на Джимин е генериран не чрез директна реклама на марката, а чрез така наречения „Echo Buzz“ (естествен дигитален шум).

Този ефект се постига чрез доброволното и органично разпространение на съдържание от фенове, медии и широката общественост. Всъщност, самата поява на Джимин създава „ефект на безплатен маркетинг“ от най-висок порядък, доказвайки, че самото му присъствие е мощен инструмент за изграждане на стойност на марката.

Абсолютно господство: Лидерство във всички показатели
Влиянието на Джимин не се ограничаваше само до MIV. Инфографика, цитираща данни от няколко аналитични агенции, потвърждава пълното му господство:

@Onclusive (SOV): Onclusive обяви Джимин за „Най-споменаваната личност“ на SS26 и Седмицата на модата в Париж. Неговият дял от присъствието в социалните медии (SOV) беше 13,46%, което го нарежда на първо място сред всички K-pop изпълнители. Хаштагът #jiminxdior е споменат над 4,5 милиона пъти.

@lefty (ER): Джимин също така постигна най-висок процент на ангажираност сред K-pop изпълнителите през целия период на Седмицата на модата в Париж, въпреки че публикува само една публикация в социалните медии.

„Ефектът Джимин“: Една поява, една снимка
Появата на артиста на 1 октомври, облечен в минималистичен тоалет – черно яке върху нищо и кожени панталони, уникален поглед върху стила на Dior – се превърна в едно от най-обсъжданите събития. „Ефектът Джимин“ – когато една снимка може да разтърси световната модна индустрия – за пореден път доказа своята реалност.

Топ 10 на най-влиятелните марки на Седмицата на модата в Париж (по MIV)
Източник: Общ MIV от Launchmetrics

Dior — 188,5 милиона долара
CHANEL — 94,8 милиона долара
LOUIS VUITTON — 74,7 милиона долара
VALENTINO — 71,9 милиона долара
MIU MIU — 65,4 милиона долара
SAINT LAURENT — 53,8 милиона долара
BALENCIAGA — 45,5 милиона долара
LOEWE — 43,9 милиона долара
CELINE — 37 милиона долара
GIVENCHY — 21 милиона долара

Аз се сещам и за един малко по-голям резултат от пролетта, макар че тук пише рекорд. Става дума за малкия Хюнджин от Стрейкидс с около 35 млн. за Луи Вютон, но пък е възможно сумата да е била сбор от участието и на жеския посланик, тогава изгубих статията и не можах да я донеса.

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 09:43 от Беллора

# 478
Беллора ето три други места ,на които можеш да гледаш Моя девушка кпутой парень
https://doramy.club/48371-moya-devushka-krutoj-paren.html
https://dorama.land/moya-devushka--krutoy-paren
https://d.doramatv.one/moia_devushka___krutoi_paren
Но съдейки по написаното от теб в няколко поста, проблема при теб е хардуерен, не е от сайтовете. Доста от последните плеери изискват по мощни характеристики на хардуера и доста повече рам памет. Ако твоят компютър не е окомплектован подходящо, възникват такива проблеми.

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 10:32 от Danifin1

# 479
  • пустинен пъпеш
Бел,5-та серия ще излезе на 25.10.Ето графика с датите:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 10:37 от rududu

Общи условия

Активация на акаунт