АС и други романтични К-драми - тема 14

• 21 648
  • 737
  •   2
Отговори
# 480
След безумната си героиня в Mischievous Kiss/Playful Kiss, Чонг Со Мин е невъзможно да ме подразни повече, така че ще се прежаля за Would You Marry Me?. Само да ми остане време да го почна, че напоследък изоставам с гледането на сериали. И сериалът на Джуно още не съм започнала, но първо да довърша A Hundred Memories и My Youth. Тази седмица ще приключи и To the Moon, а междувременно следя Shin’s Project, First Lady, Ms. Incognito и прехвърлям от време на време и съботно-неделната сапунка Our Golden Days.
Walking On Thin Ice за сега го изоставих, защото нещо не ми се гледа подобна тематика.

# 481
  • Варненска клюкарка
Дани, при мен първите 2 линка работят, последния никога не съм го ползвала, ще пробвам довечера и него, но и ми е минало желанието да доглеждам Моето момиче е супер момче, бяха ми останали 2 серии и няма с какво да ме изненадат там. Дадох го като пример, защото с него ми беше заредена въпросната нерабогеща дорама, дето ми пррави тези номера, исках да покажа на момчетата от техническия екип какво се случва, но баш тогава ни веднъж не трепна, камо ли да забие. Момчетата преди да им пусна  безпроблемно работещия тогава  сайт ми казаха тъкмо обратното, че е някакъв софтуерен проблем, нещо съм блокирала. но явно без да викнем гехник няма да стане...
Компютърът ми мисля  не е престарял за 6 годишен, следователно има достатъчно операционна памет. Срам ме е да кажа колко годишен е лаптопа на синът ми, а там снощи като проверявах дорамите си въвят всичките, в лентата видях че има няколко отворени раздела с видеа, подготвяше презентация + работеха 2 зигитални атласа, но пък комютърът му макар и стар е от супер клас I 7. Аз с  сдруги сайтове нямам проблем, отваря всичко друго, сваля серии, по всяко време имам отворени към 50 раздела, някои от темата са виждали лентатми горе когатозабравя сда я изрежа от някой скрийн...
Както и да е, няма да ви занимавам, просто във вторник Dorama live работеше  идеално и снощи отново бях неприятно изненадана.

Рудуду благодаря за графика, бях останала с впечатление че са излезли повече серии, но явно няма да ми се налага  да наваксвам.
Главната не я харесвам, едно пиянство не може да изиграе като хората, нито и се получават комедийните моменти, затова изглежда тъпо и лигаво - мисля че образът би се получил по-добре с по-млада  и свежа актриса, но я изтърпявам, защото историята е добра.

# 482
  • Русе

Winners of the 16th Korea Popular Culture & Arts Awards
Top Honor (Eungwan Order of Cultural Merit):
Kim Hae Sook

Bogwan Order:
Lee Byung Hun
Jung Dong Hwan

Okgwan Order:
G-DRAGON (youngest ever!)
Bae Han Sung
the late Jeon Yoo Sung

Presidential Commendation:
Kim Mi Kyung
Lee Min Ho
Lee Jung Eun
TVXQ
SEVENTEEN
BLACKPINK’s Rosé
Kim Eun Young

Prime Minister’s Commendation:
Kim Tae Ri
Kim Ji Won
Park Bo Young
Park Hae Joon
Ju Ji Hoon
ATEEZ
TWICE
Choi Hee Sun

Minister’s Commendation:
Go Yoon Jung
Byeon Woo Seok
Ji Chang Wook
Choo Young Woo
RIIZE
(G)I-DLE
LE SSERAFIM
ZEROBASEONE
BEBE
Lee Soo Ji

# 483
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Редактирано.
--------------------------------------
Минавам да оставя най-новото MV на АйЮ - https://www.youtube.com/watch?v=BkLKEsh6tZU
и първия знак за започващата "дистанционно" активност на хубавия Ча -

Хаирлия да е! Hands Thumbsup

На Омъжи се за мен и Мис Инкогнито чакам да се понатрупат епизоди. Междувременно гледам То The Moon. Без да ми е "Уау!" сериалът ми задържа вниманието. Мисля, че ще допадне на Роца. Виждаме "нещата от живота" на трите главни героини, всяка от които е леко "откачена" и в същото време "нормална неудачница", макар да използвам тези квалификации с пълното съзнание, че няма как да са прецизни. Сюжетът се движи едновременно с малко хумор и малко тъга. Не бих го определила като офисен, макар обединяващото да е фирмата, в която всички работят. Главната главна (изпълнявана от главната в Картофения) преспа кьоркютюк пияна с главния - шефа си (изпълняван от Ким Йонг Де), в един мотел. Едно, че си го надписа, буквално с перманентен маркер по едната ръка, и друго, че неволно подпалиха мотела, та влязоха в новините. Mr. Green Тя нищо не помнеше от това, включително, че той я спаси. А той се оказа влюбен в нея, ама не знам дали от първо преспиване или от първи поглед преди тя да го завлече в мотела. Joy
Изгледала съм 6 епизода, само първите три вървят малко по-тегаво. А шефът само ходи по петите ѝ да я спасява. Досещате се, че тя и двете ѝ приятелки постоянно попадат в някакви ситуации имащи нужда от оппа. Засега само тя има такъв на разположение. Wink
От време на време има култови реплики, които искрено ме разсмиват. Но сериалът не е повърхностна комедия. Има и какво да те натъжи.

-----------------------------------
Примерно проклятие - "Да спрат да произвеждат любимото ти соджу, дано!" Joy

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 17:10 от profi_1

# 484
  • Варненска клюкарка
Тези награди за влиянието на корейската популярна култуяра, снимки и списък  които е постнала Уин са някак особени, защото  са оценка на различни министерства, което показва значимостта на корейската попкултура за икономиката на страната. Уин е дала накратко списъка с наградените, от мен подробностите.

16-ите Корейски награди за популярна култура и изкуство отбелязаха постиженията на най-влиятелните фигури на Корея в областта на драмата, киното, озвучаването, комедията, K-pop и танците. Известни като „Награди за популярна култура и изкуство“, наградите представляват най-високото ниво на национално признание. Те присъждат почетни отличия като Ордена за културни заслуги, Президентската грамота, Грамотата на министър-председателя и Грамотата на министъра на културата, спорта и туризма.

Носители на Ордена за културни заслуги

Ким Хе-сук (Медал Ънгван) – Дебютира през 1975 г. в 7-ми клас актьори на MBC, Ким е участвала в множество касови филми и е широко известна като „Майката на нацията“.

И Бюнг-хун (Медал Богван) – Известен със задълбочените си изпълнения в голямо разнообразие от роли, Лий е участвал и в холивудски филми, демонстрирайки глобалния потенциал на корейската популярна култура.
Чун Дон-хван (Медал Богванг) – Чрез постоянните си изследвания на класическата литература и философия, Чун творчески преосмисля тези произведения на сцената, превръщайки се в стълб на корейската културна индустрия.
Пе Хан-сон (Медал Окванг) – Наричан „Гласът на хиляда герои“, Чун е допринесъл значително за развитието на корейското озвучаване и е наставлявал млади таланти. Покойният Чун Ю-сон (Медал Окванг) – Дебютирайки като специален гост-сценарист в MBC, Чун е водещ комедиен сценарист и продуцент, култивирайки нови комици и развивайки регионално културно съдържание.
G-Dragon (Медал Окванг) – Лидер на „Корейската вълна“, G-Dragon изигра важна роля в разширяването на глобалното влияние и стойност на корейската индустрия за популярна култура.
Президентска грамота

Седем лица и групи получиха Президентската грамота: актьорите Ким Ми-кьонг, И Мин-хо, И Джунг-ън, групата TVXQ, Розе от BLACKPINK, групата Seventeen и актрисата, озвучаваща Ким Ън-йонг.

Грама на министър-председателя

Осем получатели получиха Грамата на министър-председателя: актьорите Ким Джи-уон, Ким Те-ри, Пак Бо-йонг, Пак Хе-джун, Джу Джи-хун, групите ATEEZ и TWICE, и музикантът Чой Хи-сонг.

Грама на министъра на културата, спорта и туризма

Десет лица и екипи получиха Грамата на министъра: актьорите Го Юн-джунг, Бюн У-сок, Джи Чанг-ук, Джу Йон-у, групите RIIZE, LE SSERAFIM, (G)I-DLE и ZEROBASEONE, комикът И Су-джи и хореографът BEBE.

Тазгодишните награди подчертават продължаващия растеж и глобалния обхват на корейската популярна култура, отдавайки почит както на легендите, които са оформили индустрията, така и на изгряващите звезди, разширяващи влиянието ѝ по целия свят.
zhgzhzh

Дълго стана, та ето един кратък петъчен Ли Че Мин от фитнеса
https://www.youtube.com/shorts/k7ikIyfkOdI

Вчера се прибра от поредната чужбинска фен среща, ама доста спокойно беше на летището, при заминаването му преди няколко дни  също липсваше обичайното меле като за късметлия връхлетян от внезапна популярност....

Профче Heart От ивестно време все се надявах да излезе нещо от Ча, вече минаха 3 месеца от постъпването му в армията.
А Роун вече стяга багажа за армията, трябва да се яви в тренировъчния цетър на 27.10.

# 485
Белл, пуснала си шортс на Джуно от фитнеса, не на Че Мин.
Покрай наградите, за които писахте с Уин, феновете шумят около кадри, в които се вижда как Джи нетърпеливо, като тригодишно хлапе, проверя какъв подарък е получил заедно с наградата.
А аз паднах от тази снимка от това лято в инстаграма му, предвид количеството чеснови скилидки в едната купичка пред него. Joy
https://www.instagram.com/p/DMLDYSxpKxO/?utm_source=ig_embed&img_index=5

Пропуснах да отбележа, че видеото на АйЮ е записвано преди 10 години. Тя го пуска едва сега, за 10-годишнината от излизането на песента, която тогава е предизвикала много противоречия. Феновете се кефят на чувството ѝ за хумор и се питат колко ли още неиздадени видеозаписи има.

# 486
  • Варненска клюкарка
А вярно че бил петъчен Джуно, оше по-добре!
Споменах кадри на Ѝ Че Мин от летището, беше се поразхвърлял по подобни бицепси и съм ги объркала , кой да прочете, то си пишело че е Джуно Joy
Ли Че Мин по шапка и заголени бицепси от летището.
https://www.youtube.com/shorts/wfL3bntnPfY

От много време на видеата с хаштаг Юна ми излизат и двамата- то са класации кой сериал с Юна е с най голямо място в сърцата на феновете и, с кой колега химичат най-много и подобни...

Преди време една рускиня от корейските съпруги, които гледам беше  казала, че на среща с кореец при първата целувка направо и се завило свят, но не било от страст, а от острата миризма на чесън. Сега вече не и правело впечатление. Точно затова съм се чудила как може някой да спре да забелязва такъв аромат и че май май прекрасните романтики, които ни показват по сериалите са с дъх на чесън  Joy На нас вкъщи и през ум не ни минава да го яден суров, че после сами себе си не можем да търпим, освен че ни болят коремите, камо ли да се появим сред хора докато миришем на чесън, дори като правя таратор само накисвам във водата няколко цепнати скилидки за 2 часа, колкото да пуснат аромат, но като го заливам с водата ги махам и после ефекта след ядене е ни лук (чесън де) яли ни мирисали, усеща се лек аромат само докато ядем, после не  Joy

Много красив Сокчо за реклама на Джордано.
https://youtube.com/shorts/FvQq2Td1ffc?si=VZb0TvbNS_x49JqN

под други кадри от тази реклама се чудят защо дрехите на Джордано изглждат по.добре от тези на Прада и защо се получава така, че за народната марка видът му е по-нормален, от шантавата му визия с коса на клечки и висящи по него парцаляци на Прада. Впрочем дрехите на Джордано са много хубави и на много приятни цени. По магазините отвън Ча, а вътре Сокчо по стените, по картонени модели в човешки ръст, по етикетите и по табелите до  щендерите с дрехите.

Това малкото как ще го убедят че купуват домашни любимци не знам Joy
https://www.youtube.com/shorts/eaPHQjtBo3Q

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 19:29 от Беллора

# 487
Много е смешно това малкото. Мръвката си е мръвка. Joy

Аз така се улисах с To The Moon, че изгълтах всичките излезли 10 епизода и сега съм в абстиненция. Joy Все едно са ми спрели производството на любимото соджу. Joy
Не бях обърнала внимание, че последните два още не са пуснати. На мен този сериал много, много ми харесва. Основната песен от ОСТ-а е много приятен рок, изпълняван от една певица с изключително разпознаваем глас, за която Дани веднага ще се сети.

Трябва да видя нещо от другите два сериала, че да има с какво да преглътна страданието си.

# 488
Профи, само да знаеш, че днес няма да има епизод на To The Moon заради някакъв бейзболен мач. Утре ще излъчат 11 епизод, а 12-ти ще е другата седмица.

# 489
Благодаря 2в1, жалко че ще ми удължат чакането с още една седмица.

Изгледах и осмия епизод на Мис Инкогнито и петия на Омъжи се за мен. Утре трябва да си харесам нещо друго, с което да запълвам луфтовете до излизането на следващи епизоди от трите следени текущи сериали. Какво нещо е като се случи да е в болнични човек. Ако ММ не ме избута от компа, ще хвърля едно око или на излъчената вече крими-комедия с Минка или на един спортен, който вървеше по същото време.

Белл, ето ти линк към една озвучка на 5 епизод на Омъжи се за мен - https://vkvideo.ru/video-232273224_456239455?ref_domain=53.doramalive.news
На софтбокс още не е излязла.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 01:35 от profi_1

# 490
  • пустинен пъпеш
Мнения на дорамчица,които ,оказва се споделям,при това без да съм гледала цитирания сериал.
Скрит текст:
Не, приятели, не е чак толкова лошо Simple Smile. Дори многократното използване на техники не свежда непременно едно творение до нивото на евтина потребителска стока. Защото за някои това ще е първият път (а не хилядният). Защото гледайки точно този филм, човек ще се замисли за любовта, приятелството, съвестта и жестокостта... Защото, благодарение на другите си добродетели, сериалът все пак ще остави достатъчно силно впечатление, че мислите и чувствата ще изпълнят живота на зрителя с нов смисъл. И следователно, творението и неговият създател ще бъдат оправдани.

Най-добрите филми рядко заемат всички челни места, защото са елитарни. Само брилянтни изключения, способни да предадат най-висшите значения от огромно разнообразие от гледни точки, така че както млади, така и стари да бъдат еднакво запленени, могат да се изкачат до най-високите стъпала на тази рейтингова стълбица. Иначе преобладаващите произведения не са без недостатъци, но не им липсва привлекателност, полирани до блясък от умни PR мениджъри, използващи изпитаните рекламни техники на добре финансирани  индустриални кампании.
Въпреки това, дори тези сериали заразяват всички живи същества в радиуса на постоянно разширяващата се зона на покритие с азиамания и азианофилия, което означава, че животът си взема своето.

Напълно възможно е днешните фенове на „Момчета над цветята“ след около десет години да забравят неистовото преживяване с ускорен пулс, запазвайки само топли спомени от преживяването, скрити дълбоко в подсъзнанието си. Това е нормално; всички ние порастваме и онези книги, филми и OST-та, които някога са ни вълнували, се превръщат в просто нежна мелодия в паметта. Любовта към тях се превръща в благодарност за впечатлението, което са направили, способна да породи нова любов у другите и обновена благодарност.

И за ,,Омъжи се за мен:
Скрит текст:
Детска история с играчка е сюрреалистична. Момче претърпя инцидент, загуби семейството си и каква любов. А момичето, което го видя, успя да види и нещо различно от бедно дете в ужасна ситуация. Ако авторите добавят любов от люлката, трябва да го направят по по-правдоподобен начин.Памперси отново... о, боже, защо всички сте толкова влюбчиви от детството?

Това е така, за да разберат зрителите колко обсебена е ЖГ от мъжката красота още от детството си. Момчето е покрито с кръв и сополи, а тя дори успява да оцени формата на черепа му и да направи предсказания за бъдещето му.

Какво семейство има главният герой! Обвинили са детето си в причина за безразсъдно шофиране, изоставили са го и са го заточили в чужбина. Сега постоянно му напомнят, че трябва да живее и работи за покойните му родители и компанията. И да се ожени заради тях. Вече 20 години игнорират рождения му ден, предпочитайки помена за покойните му родители. А родителите му също са толкова готини. Откраднали са играчката на сина си на собствения му рожден ден, давайки я на братовчед му, а У Джу дори не може да се обиди. Веднага е смъмрен за емоциите си. Клюкарстват зад гърба му, джебчат го и го унижават. Това е брутално.Бях шокиран и от безотговорността на всички възрастни около него
В еп.5 дразнещ за мен беше единствено лицемерния егоистичен съвет на лекарката приятелка на гг още от детството му.

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 04:17 от rududu

# 491
rududu дорамчицата нещо не е доразбрала сюжета на Омъжи се за мен. Или нарочно пише небивалици за да изгради нейна някаква си концепция. Явно си пада по анализи. Ама няма да е лошо да не изкривява факти.
Например, никой не е обвинявал 6-годишно дете в безразсъдно шофиране; или как "вече 20 години игнорират рождения му ден, предпочитайки покойните си родители", като покойни са неговите родители, а тяхната родителка си е жива и здрава, че и все още е начело на компанията?! Останалото, за играчката, макар и сравнително достоверно, е твърде преекспонирано и целенасочено е с негативни конотации.
А, че корейските родители хич не си жалят децата, е нещо, което сме видели в не един и два сериала, и очевидно е част от манталитета и действителността там. Съвсем сигурно е, че няма начин пък ние да не им изглеждаме странни с балканските си взаимоотношения.

# 492
  • Варненска клюкарка
Проф, изгледах серията, благодаря че се сещаш да ми предложиш вариант извън сайта който при мен не върви. Рейтинга на пета серия е 7,5 и пишат че вече е минал този на Съседския. не мога да кажа, имам някакъв спомен, но не е много точен за цифрата май беше към 6 и нещо докъдето го гледах до към 10-та....

Рудуду както знаем срещите на ГГ в детството в корейските сериали са си чисто клише, има ги в почти всеки сериал, друг въпрос е колко са логични, в поечето случаи са обида за интелекта, пълни глупости, ама това не ги спира да си ги правят. Умирането на родителите на главния при катастрофа в детството му и нахвърлянето на роднините ,или бабата чеболка срещу беззащитното малко дете също. Изпращането му далеч в чужбина също е любим похват на сценаристите. За мен едни от най-големите глупости в този смисъл бяха в Секретарката Ким с 5 годишната главна и 8-9 годишния главан който и спасяваше живота в продължение на дни, а на тази възраст децата могат да рискуват за по-малкък брат/сестра, но заради живота на непознато дете, не биха рискували своя. Там сценаристите наистина бяха натворили някаква изсмукана детска любов, абсолютно необяснима за мен. Беше ми един от първите К-серали и бях възмутена що за глупости са това, сега след изгледани повече сериали с подобни неща, такива отклонения в ретроспекциите бих ги приела с безразличие, всъщност никога не се задълбочавам в тях, знам че са похват да обяснят връзката нататък, а ми е важна тя, не миналото...Умират да накъдрят нещо в тази посока и реализмът им е последна грижа. Аз май отдавна спрях да го търся в К-сериали. Впрочем момиченцето в ролята на малката главна в Омъжи се за мен, играеше в ролята на малката главна в  Семейство по избор, но там беше много сладко, тук не ми харесва. А самата главна в пета е значително по уравновесена от предните серии и самата актриса не изглежда толкова нелепо в ролята, но все така ми иглежда по-възрастна от главния, макар че реално не е.

Проф, в серията наистина имаше иречене, не помня кой го каза за шофирането на детето и се зачудих и аз кога пък е шофирало, но може някой да се изгубил в превода, няма да е за пръв път. Гугъл примерно много трудно се оправя с местоименията от корейски към български, колко му е да се оплете и някой на руски, не ги знам от английски ли преведат или от корейски, но явно и на други езици има проблем с това. Забелязала съм че от корейски някои неща се превеждат точно наобратно и смисълът за един конкретен човек се прехвърля на друг, което оплита цялото нещо което трябва да се изрази. С аз, ти, той, ние вие те, ако в текста има 2 имена и се говори за действие от страна на едното име, някак при превода се обръща смисълът към другото име, соето по грешка се превежда като извършител на описаното действие.Не знам дали успях да го обясня добре. Софтбокс например превеждат от корейски, но там на Принц Лимон корейския му е майчин и преводите са точни. За други не знам, май повечето са от английски и може малко да се получава като развален телефон...

Проф, като споменаваш абстиненцията по сериали ме подсети за едно видео и коментарите под него, на което попаднах тези дни. Бразилско, с много коментари, с компилация от кадри от мои много любими сериали та затова се позачетох... Изглежда че бразилци си имат някава платформа на която се излъчват много К- сериали, пишеха как веднъж открили ги повече не могат без тях и изпадат точно в абстиннция, имаше хора изгледали по стотина за година. А Бразилия е един от най големите производители на сериали, Глобо навремето си беше еталон за качество, но сега сънародниците му под въпросното видео пишат че вече не могат да търпят родното производство и са пристрастени към корейското. Също така откриват прилики с родното и така по пътечката по пътечката и разбират че доста от техните сериали са адаптации на корейски хитове.  За абстиненцята са единодушни, веднъж гледали К-сериал, повече не могат без тях.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 20:20 от Беллора

# 493
Редактирано.
--------------------------------------
Корейските сериали имат едно огромно преимущество - бързо свършват. Ако някой сега ме накара да гледам сериал от 40-60-80 епизода, ще му извия врата. Говоря за пълномерни епизоди от по около 45-60 минути, а не онези интернетки от по 15. Вече и 20 епизода ми се виждат много за сериал. Идваш, разказваш историята и да идва следващата. Хиляди пъти по-добре от статичното предъвкване на семейни и други отношения с реплики повтарящи се по 7-8 пъти поне 10 минути. Само загледайте която и да е комшийска стандартна семейна сага и се фокусирайте върху преброяването на използвани едни и същи фрази само в една сцена. Предните дни попаднах прецъквайки с дистанционното на такава между двама братя. Е то бива да искаш да си напълниш серията с нещо, ама за да я докараш сцената до едни 5 минути, вместо далеч по реалните 50 секунди, едни и същи реплики се въртяха по десетина пъти. А уж трябваше да е динамично и драматично, че се караха за жена. Почувствах се с остърган мозък.
Ммм-не, мерси! Не е моето нещо.
Отивам да си поровя във витринката на корейската сладкарница. Wink

Един Че Мин, изпълняващ прищявка на някоя от присъстващите на фенмитинга му. В случая поносима, танцува нещо. Той е много сладък, ама тези пусти изпълнения хич не ги преглъщам. Особено ония с егиото ... и тези със слагането на полички, роклички и диадемки, също. Бляк!  Sick  
https://www.youtube.com/shorts/BzKcGkXAWBs

-------------------------------------
Пропуснах да кажа, че на Со-Мин героинята в Омъжи се за мен бе най-дразнеща в 3 епизод. В 4 и 5 е далеч по-поносима.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 20:26 от profi_1

# 494
  • Варненска клюкарка
И аз не понасям егиото, както и панделки, полички, коронки и токчета по мъжете, но корейската публика много им се радват и се сърдят ако някой не го прави. Такава истерия беше Сокчо кат' се показа на първата си фен среща с рокля и корона малее, сигурно умрели от кеф имаше, така пищяха🙄 И на Джи много се радваха за едни токчета и опита му да танцува с тях😂И обратното - бях носила няколко изречения как отказът да се правят на маймуни може да донесе доста неприятности на някоя знаменитост. Примерът беше с Пако, една от причините да му вдигнат мерника последните 1-2 години. Миналото лято дори при настояване от публиката отказал да направи сърце, извръщал глава, правел се че не чува... При някаква среща с фенове отказал да сложи картонена корона подарени им на него и колежката Пак Бо Йонг. Тя веднага сложила на главата си нейната и посегнала да му помогне, но той се отдръпнал.... В следващите дни в мрежите го засипали с хейт, наричали го високомерие и необщителен - наложило  се  агенцията му да се обяснява, а Пако да пуска снимки със сърца и да прави дарения...

О да, продължителността е голямо предимство, докато смилаш началото, то неусетно си стигнал на финала. Сегашните 8-10 до 12 серии са ми напълно достатъчни и вече няма да мога да гледам дори 20 серийни- имам няколко набелязани, но така и не се решавам.  Тези дни попаднах на статия за новите формати, в която говореха за проучвания според които зрителите трябва бързо да бъдат впечатлени и новите сериали вече не си позволяват многократни ретроспекции и   безсмислени пълнежи от персонажи ненужни за основната история (изгоряха аджумите)  защото пълнежите водят до смяна на канала.

От как  хванах пътя за Азия няма връщане от там. Ако знаех какво съм пропускала толкова време, щях да го направя поне 5 години по- рано и без това турския любимец не му виждахме очите по година, пък като се появеше имаше вид на клошар пран и къпан в морето, какво разочарование за чакането. За Турция никога не съм търсила информация, а за Корея всичко ми е интересно, нямам засищане и поглъщам всичко, което ми мине пред очите. Ами музиката...уау 🤪

Общи условия

Активация на акаунт