АС и други романтични К-драми - тема 14

• 12 148
  • 410
  •   2
Отговори
# 405
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Малките вещици са пуснали в Плейтюб преведени първите два епизода на Мис Инкогнито.
Госпожица Инкогнито (2025) - https://playtube.tv/watch/%D0%B3%D0%BE%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0%B6%D … t/ERNaNNYkG6mrdYV
И в ОК - https://ok.ru/video/c37722373

Сега спокойно мога да почна два сериала. Няма опасност да изпадна в абстиненция Mr. Green, все ще се намира по някоя нова серия, ако не от единия, то поне от другия сериал. Joy

# 406
  • пустинен пъпеш
Аз и Госпожица Инкогнито (2025) започнах да  гледам,харесва ми засега,актрисата в ролята на главната също.Засега ми се събират 3 текущи сериала,още няколко също ще пробвам и ще се забърка доста разнороден коктейл.

# 407
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Току що изгълтах наведнъж двата преведени от Вещичките епизода на Мис Инкогнито и много ми хареса. Нямам търпение за следващите.

# 408
  • Варненска клюкарка
Проф, благодаря че се сещаш да дадеш варианти и за мен Flowers Hibiscus
Аз още се моткам със Сузи и Ким у Бин, започнах и 10-та - бива хич да не ми спори гледането, но чак толкова не бива и не знам дали ще  се върна да я догледам 10-та. Ако трябва да преразкажа видяното до тук няма да мога, защото запомних само отделни сцени. Изненадаха ме че сериал на Нетфликс е цели 13 серии, обикновено са до 8 и като гледам нямало е нужда от повече. Гледаните вчера, миналата година по това време от тях излязоха кадри от дубайското летище, т.е. много се мотка НФ с пускането на сериалите си. Не че не го знам де, ама ми е малко прекалено да се чака по повече от година ...

Май най ме впечатли визията на Сонг Хьо Кьо, тази жена вместо да остарява става все по красива, изглежда по-добре отколкото в младостта си. Няма значение какво си е правила щом може да излежда така на 43.

УСокчо май рекламира марката Прада бюти. Тези дни ми попаднаха негови презентации но не запазих, тук едва се мярка продукта,  балсам за устни с гръмкото название Prada Bsnana. Обикновено посланиците или са само за модните линии пролет/лято/есен/зима, или само за бюти сектора, а сега го виждам и за двете. Не знам как това се вписва с рекламите му за Клиник или Тамбуринс, не се ли "бият" едното е луксозна козметика, другото корейските луксозни аромати (на вторите преди няма и месец направи много напоитена рекламна презентация) и сега Прада от същия сектор луксозна козметика...
Та ето и Прада банана, чак пък такава релама за един балсам, понеже ми се появява автоматиче превод на руски върху някои видеа, от това което каза в някакви видеа подарявали и  чантичка, той самият днес бил с вкус на банан - много ще им пука на фенките с какъв вкус е като не могат да го опитат😆

https://youtube.com/shorts/YjoDlsI75lQ?si=wk-BWfGSBmEQe8_A
https://www.youtube.com/shorts/IQOd9JrtQsI
Става все по слаб.

Досега от корейците само Ча бях виждала да рекламира два сектора от марката- като глобален посланик на Диор, и Диор Бюти като за вторите рекамираше дори дамските им аромати.

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 20:58 от Беллора

# 409
Не го гледам, но напоследък често слушам тази песен от Genie, Make a Wish. Въртя я постоянно всъщност hahaha

На някоя от предишните страници starzy беше сложила линк за филма Доста луда с нуна Ю На - хвърлих му едно око. Различна от досегашните ѝ роли - през деня е обикновено и мило момиче, а нощем демон. Но се появява Той, за да развали проклятието...

# 410
Да, Ю На ме изненада доста приятно в тази роля. Радвам се, че успях да я видя в малко по-различна светлина. Определено е израснала като актриса. Първият път, в който я гледах, беше в The K2, после и в други сериали през годините, но в последно време ми се струва доста задобряла. Надявам се да продължава да се развива в същия дух.

Филмът беше лек и приятен за гледане, а драматичният финал му придаде хубав завършек. Като цяло рядко попадам на корейски филми, които да ми допаднат. Според мен корейците са много по-силни в снимането на сериали, но това вече е друга тема.

Този филм обаче ми хареса. Идеален е за разпускане след изтощителен ден. Heartbeat

- - - - -

Идвам и с една малко по-вълнуваща новина за феновете на Taxi Driver като мен. Днес SBS официално обяви, че хитовият сериал ще се завърне с дългоочаквания си трети сезон на 21 ноември.

Ноември най-накрая ще ми донесе нещо хубаво, което съм сигурна, че ще гледам с голямо удоволствие. Този път не мога да се оплача Blush Месецът ще е интересен.

Общи условия

Активация на акаунт