Отговори
# 705
  • С най- страхотния човек
Момичета, как ви откриха раничките - при профилактичен преглед или имахте симптоми и това ви накара да се прегледате?
От няколко дни имам много странни и доста силни, режещи болки, в областта може би на матката, не са яйчници със сигурност, но немога да я локализирам.
Знаеш ли аз как разбрах-при полов контакт започнах да карвя е не всеки път но карвях обилно.Гориха ми ги-защото са 2 ,3пъти но нищо не се получи.Мазаха ме цял месец с лекарство пак не минаха и ми направиха конизация

# 706
Знаете ли в епикризата ми пише :от хистологичния резултат-Матката с левкоплакия огнищнахиперилазия и конхоцитозна покривка на многослоиния епител.Прояви на хипертрофия на мускулните елементи в шииката на матката.Доцента каза че е добре но нищо не разбирам

# 707
момичета,резултата ми е втора група Simple Smile
благодаря ви за подкрепата,през тази седмица. Hug
дано всички сме живи издрави и да спрем да пишем в тези теми,
или по -скоро да пишем за да споделим добри новини

# 708
момичета,резултата ми е втора група Simple Smile
благодаря ви за подкрепата,през тази седмица. Hug
дано всички сме живи издрави и да спрем да пишем в тези теми,
или по -скоро да пишем за да споделим добри новини
Ще ти правят ли Конизация? И при мен всичко е ОК.Още не ми е зараснало както трябва,но всичко с времето

# 709
Ще ти правят ли Конизация? И при мен всичко е ОК.Още не ми е зараснало както трябва,но всичко с времето
не ,аз нямам нищо за обгаряне,камо ли за конизация.
ако не бях потърсила и друг лекар сега щях да съм с конизация ,без да има защо.все ми се струва ,че и с теб е избързал.не се прави конизация без хистологично изследване.
а втора група сме почто всички раждали жени,и това е добър резултат.може би и други ще споделят своето мнение,но за да се "дои"зд.каса.понякога лекарите прибягват до крайности без да има защо.

# 710
Здравейте,момичета!Искам да попитам дали някой има информация
за Д-Р Бузалов от Стара Загора.Онколог е.
Ако някоя от вас е ходила при него искам да чуя мнение,до
колко може да се доверява на неговите прегледи и методи за лечение.
Благодаря предварително!

# 711
  • София
TaVaMiDi , виж в подфорума По градове.  Hug

# 712
не ,аз нямам нищо за обгаряне,камо ли за конизация.
ако не бях потърсила и друг лекар сега щях да съм с конизация ,без да има защо.все ми се струва ,че и с теб е избързал.не се прави конизация без хистологично изследване.
а втора група сме почто всички раждали жени,и това е добър резултат.може би и други ще споделят своето мнение,но за да се "дои"зд.каса.понякога лекарите прибягват до крайности без да има защо.
Да ти кажа чесно вече незнам дали съм била или не за конизация,но то беше вече те ми я направиха вече.Изобщо няма да се учудя.На моя колешка правиха на детето операция и Док. и беше писал в епикризата по -тежка и съвсем различна болест само и само от здравната каса да вземе повече пари.А всъшност операцията тя си е плати ,защото здравната каса не поемала тази операция.Доктора и казал ,че от нея ще вземе пари и от здравната каса за болеста от епикризата  bouquet

# 713
Лидия,много бях шашната и добре че се разрових из интернет и после изчетох и темите във форума.Навсякъде пишеше ,че не се прави конизация просто ей така.Нужни са изследвания,да потвърди или отхвърли нуждата от такава операция.За лекаря това е рутинна операция,но това касае нашето здраве и нашите нерви.Въпреки притесненията ми,ми се стори съмнително.-рутинен преглед,категорична диагноза,операция,просто ей така.Каза-Ела в четвъртък,изследваме кръв урина и те оперирам.Но ми пусна мухичка в главата и сега все ми е напрегнато и си викам"дали другия лекар не е сбъркал"? ooooh!

# 714
Мен точно от това ме беше страх.Като отида при друг лекар дане би да ми каже че ми няма нищо и аз нямаше да отида повече.То така стана в днешно време,че и на докторите да им нямаш доверие.Все си мисля,че ако нямах рани какво щеше да ми обгоря и защо при полов контакт кървях? Рана със сигурност съм имала а за конизацията незнам.ПАЛИКАРОВА,ти при кой доктор ходи на проверка?Тук в Пазарджик ли? newsm12 smile3525

# 715
Ходя при Павлова,тя разполага с колпоскоп.Вече 4 години.
Знам ,че пробите от цитонамазка ги изпраща в Пловдив,
в Онкодиспансера,а там на хистолозите мисля че може да им се има вяра

# 716
Какво преставлява този колпоскоп?Тя също е от Пловдив нали?Слушала съм май,че идвала в хигия но несъм сигурна.Ти знаеш ли кога идва?

# 717
не ,тя си е от Пз.работи и в Хигия,
но там повече в родилно отделение.
иначе срещу автогарата в 'бялата къща" има кабинет ,там е и колпоскопа.

# 718
ето тук можеш да прочетеш за колпоскопа
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=180572.0

# 719
Много ти благодаря за информацията.Сега ще прочета.  bouquet newsm10 smile3525 newsm20 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт