Отговори
# 720
Привет на всички. Вчера ми направиха конизациото и днес ме изписаха. Все още сам в София и ще си пътувам за Варна след няколко часа. Резултатите от хистологията ще излязят другата седмица. Стискайте палци. Направиха ми първо спинална анестезия, но не ме хвана и ми сложиха и обща. След 2 часа бях като нова, нямях болки и днес като ми махна доц. Златков тампонадата дори не кървя. Изглежда си е свършил добре работата. Благодаря на всички ви за подкрепата. Презръщам ви и ви пожелавам само добри резултати. Дано и моите да са такива. До скоро.

# 721
  • С най- страхотния човек
Иве много се радвам,че всичко е минало успешно.Мен ме правиха на 18.12.2007 год. и до 14.01.2008 год. съм в болничен.И мен ме изписаха на другия ден.Моита упоика беше в гърба- незная мисля че е спинална не съм сигурна,но ме държа до 8 часа вечерта.Стискам палци за хистологичния резултат .

# 722
Иве,пздрави и от мен,чудесно е,че всичко е минало "по план".Много здраве и добри резултати ти желая.

# 723
Сега стискам палци Иве за резултата.

# 724
Здравейте момичета,искам да се посъветвам нещо със вас.Дано тук да намеря отговора който търся.Значи преди около 2-3 месеца ми откриха раничка,но всичко беше съпътствано със гъбички и трихомони които до скоро лекувах и вече "съм чиста" както твърди лекаря при който ходя.Прави ми цитонамазки на които незнам резултата,колпоскопия също.Той каза че е добре да ми направи и биопсия,като смята че 95% всичко е наред,но все пак за по сигурно.Вече трябваше да ми я е взел но не,преди празниците бях и той каза няма да е сега че като ти я взема няма да можеш да пътуваш и платих отново 20 лв.за нищо,сега пак бях и ми вика" Ааааа без изследване на кръв и урина не мога да ти взема биопсия" и аиде пак 20лв.На мен нещо ми омръзна вече да се разкарвам и затова реших да направя консултация при друг специалист д-р Карагьозов във болница Токуда,но той ще може да ме прегледа чак на 04.02.2008 год.Ще е късно ли да отида чак тогава,трябва ли да търся труг лекър през това ереме.Извинявайте за дългия пост,но наистина незнам какво да правя  Confused

# 725
не мисля, че е проблем да изчакаш две седмици е
д-р Карагьозов е много добър - препоръчвам ти го както и баща му професора Laughing

# 726
Благодаря ти,малко ме успокои.А да те попитам за бащата на д-р Карагьозов тои преглейда ли и има ли кабинет в София?

# 727
Преглежда в Токуда, но трябва да провериш да не ми е стара информацията Grinning

# 728
Мерси ще проверя  Simple Smile

# 729
Здравейте! Имам няколко въпроса към всички в този форум,защото все някой сигурно се е сблъсквал с моя проблем.
Откриха ми раничка и ми направиха цитонамазка и биопсия.Резултатите не са много добри според лекаря - ПАП 3. Сега ще ми правят конизация. Та да ви питам:
1. каква е вероятноста да имам рак
2. говориха ми нещо за ЧПВ, но никой не каза да си направя изследване - има ли вероятност да не съм заразена с ЧПВ и ако съм това ще ми попречи ли да имам дете?
3. Какво става ако открият рак - голяма ли е вероятността да умра?
Моля някой да ми отговори,защото съм много притеснена.Изчетох много неща в интернет и ми настръхват косите! smile3547 smile3547

# 730
Здравей krisi99, надявам се да се включат и други момчета с повече инфо, но...

Със сигурност нямаш рак, щом резултата ти е РАР 3, аз(а вероятно и голям процент от момичетата тука са били с този резултат) също бях с такъв резултат РАР 3Б, но след лазер съм РАР1, така че....смело   Hug

newsm78

Честно казано не съм сигурна дали е кой знае какво да си знаеш, че имаш ЧПВ. На мен например ми предложиха да направиме изследване, но аз отказах! Какво като знам че имам - цял живот да умирам от страх! Не благодаря! ЗА мен решението е цитонамазка на 4 или 6 месеца, взависимост от предишния резултат и долу-горе здравословен начинна живот...   bouquet  bouquet  bouquet

# 731
Много ти благодаря за отговора!Тази година ми правиха поне 4-5 пъти цитонамазка, за да могат да третират с нещо раничката.Лекарите бяха все различни и никой не взе под внимание каквито симптоми съм имала.Затова ще ме е много яд,ако нещата не са хванати навреме. Няма да бъде от немърливост от моя страна.
И пак да попитам - това ще ми пречи ли да имам дете?

# 732
НЕ няма да ти пречи да имаш дете, даже е добре преди да решиш да раждаш да си приключила с това!
 Hug
krisi99, извинявай не видях от къде си, но защо не вземеш мнение и от друг лекар. Защо се налага конизация...?

# 733
Здравей и благодаря!
От София съм и двама лекари ми казаха че се налага конизация. Казаха че това трябва да се направи и няма две мнения!И двамата са категорични!

# 734
Здравейте!Предстои ми типизация на вируса.Искам да попитам как точно се извършва манипулацията,дали е болезнена,каква е цената ,къде ще ми я направят и др.информация,която би ми била полезна.Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт