КГБ = Клуб на Готините Баби - 234

• 19 998
  • 726
  •   1
Отговори
# 195
КГБ, приятно изкарване!
Желая хубави емоции и забавления!
Насладете се на почивката, заредете се с положителна енергия и много усмивки!

# 196
Ей , да се върнете всички ,да не остане някоя баба  с някой родопчанин под звездите.

# 197
Привет на всички от КГБ!

Ще приемете ли една нова баба? От 8 дни Simple Smile

Прочетох, че трябва да платя членски внос:
Една баба отива на преглед. Млад доктор й казва:
- Бабо, минете зад паравана, съблечете се и легнете на кушетката. Като сте готова ме повикайте.
След няколко иззад паравана:
- Идвай бе, палавник!

Разбирам, че ще имате среща в Златоград. Пожелавам ви прекрасно изкарване, много смях и положителни емоции!

Може ли да видя тениските?

# 198
Здравей, Ранела!
Добре дошла сред нас!
Честито бабинство!
Да ти е живо и здраво внучето. Момче ли е или момиче ?
Разкажи нещо за себе си, от къде си, с какво се занимаваш.

А тениските, за които питаш са с лого измислено от наша приятелка от темата,  Цветеарт . Картинката е в началото на темата, на бял фон.

Стигнахме в Смолян, тръгваме към Златоград.

Ето ни Simple Smile Wink - творба на Gemini Simple Smile

# 199
Благодаря за приема Flowers Hibiscus

Ама много сте готини! И спортни натури Simple Smile Браво!
На такъв поход ще ви чакам в чайната Simple Smile

От София съм. Имам внучка, родена на 05.06.
Работя обикновена, административна работа.
Обичам да рисувам по номера.
Да стоя под небето в селската градина.
Обичам котки и имам три в апартамента.
От скоро опитвам да плета.

Това е накратко.
Ще се опознаваме постепенно:-)

# 200
Охооо, пътуваме ние и през това време ново попълнение Simple Smile
Добре дошла Ранела! 🌹 Честито внуче! Да е здраво, да расте палаво и безгрижно и много да ви радва? 🍀😘
Пипи, прочетох първо притеснението и после, ме всичко е наред, ох... Радвам се! 😘 Успя ли да си го гушнеш?
Ние спряхме за кратка почивка. Ще хапнем и продължаваме. Който пристигне пръв да разпъва червения килим и да строява музиката 😂

# 201
Добре дошла, Ранела! Честита радост и да ти е живо и здраво внучето! Да расте умна и красива малката госпожица. И в кой квартал на Сф живееш, че в близост до моите вилаети  няма баба от КГБ. Yum
              Клечи, ти такива бойни, спортни баби си качила, че ще заблудиш новоприетите. Бойни сме, но нещо със спортната форма май само ти се справяш. Другите сме малко мързеланки. Yum
              Аз успешно спрягам глагола - мотам се. Отидох да видя нашата девойка, а тя е изчезнала рано, рано . На фото сесия била с класа. Нали правят албуми. Младежът учи за изпити и не го безпокоих. Само им занесох да хапнат нещо, дето сътворих по рецепта от нета. Сега плета. Някаква измишльотина по поръчка на голямата внучка. Та ще видим какво ще се получи на края.
            Касс, като пристигнете на червения килим качете поне една снимка да ви видим.

Последна редакция: пт, 13 юни 2025, 16:20 от Didia

# 202
  • някъде другаде
Добре дошла, Ранела!
Ще ти хареса при нас!

# 203
Здравей Ранелла! Ще ни покажеш ли котките? Много харесвам тези животинки Simple Smile Как се спогаждат с бебето?

# 204
  • София
Добре дошла на новата баба Ранела!
Да е здрава внучката, поспалива  и ящна.
Туристките, а наздраве от нас!
Предполагам, вече сте на масата.

# 205
Наздраве, момичета! Говорихме си с внука, много мило ми стана. Абе умно момчето като мен.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 206

Ето ги моите домашни любимци. Много са ми кротки.

Не сме заедно с бебето.

# 207
  • София
Добре дошла на новата баба Ранела!
Надявам се, че ще имаме възможност да се видим на живо скоро!
Днес беше един уморителен, но изпълнен със смях, добро настроение и откровения ден!
В очакване на въртяно кафе утре:

# 208
Много са сладки, Ранелла!
Мериан, благодаря за репортажа Heart
     Издадох късно дежурството, утре в 5.30 ще застъпвам пак, че големите магарета ще ходят на автосбирка. Радвам им се. И на мен бензина ми е в кръвта.
     Лека нощ! Ще спя бързо!

# 209
  • Вила Великула
Добре дошла на новата готина баба. Надявам се, че при нас ще ти хареса и ще поостанеш.
Пиша от телефона и затова накратко.
В Пловдив сме в един уникален хотел в чийто приземен етаж са съхранени разкопки от древна римска баня. Партера има стъклен под от който се виждат. Отношението към клиента е изключително добро. Малки жестове, които впечатляват. При настаняването ни предложиха домашна лимонада, в стаята като влезахме на екрана имаше приветствие персонално за добре дошли, чай и кафе в стаята безплатни, както и напитките от мини бара. Чисто, красиво и в унисон със заобикалящата среда.
Бих се върнала отново тук.
Препоръчаха ни няколко ресторанта , защото този към хотела работи само по мероприятия. Избрахме един в Стария град, останахме също приятно изненадани.

Утре след закуска тръгваме към купона.

Общи условия

Активация на акаунт