КГБ = Клуб на Готините Баби - 234

• 19 999
  • 726
  •   1
Отговори
# 210
Пипи, радвам се за вас - всичко е добре щом свършва добре! Очакваме ви тук Simple Smile
Добре дошла Ранелла, щом си тук значи че си попрочела темите - надявам се да ти хареса Hands Plus1

Приятна и щастлива е срещата ни, с приятели Винаги е прекрасно, особено на живо Heart

Спокойна нощ на всички!

# 211
Айде среднощен привет и от мен за всички вас и за новата баба. Тя си дойде с членския внос и вече е пълноправен член. Да е здрава и благословена малката принцеса, а котараците са уникални.  Четох малко през ред в микробуса, защото освен приказките помежду ни, решавах и проблеми в службата. Като съм в отпуска, да не мислите, че ще ме оставят да си гледам кефа...
Доклатуркахме се до Златоград в късния следобед, пример - Смолян Златоград 58 км.  Айде сега предполагайте за колко време се изминава това разстояние. Няма да се сетите никога  - за 1час и още 45 минути. Част от групата хукнахме по сокаците веднага след настаняването, към 17 ч. горе долу вече всичко затваря.  Та прословутото кафе на пясък остана за утре. За сметка на това, открихме чудесна сладоледена къща и не си броихме калориите изобщо. После заседнахме по механите,  аз лично ядох пататник, не беше лош, ама дали се слага сирене или не,  да кажат по- компетентните. Според мен го спестяват. Беше смях и надприказване, еле аз. Обяснявам подробно за отсъстващите, нищо че стана ферман. Тази вечер беше само загрявка за купона утре.
Ауууу, за малко да забравя най-важното. Ако знаете каква сочна клюка знам за Флото, не ви е работа!!! Ако иска да ви каже тя самата, добре. Иначе като се видим при Дядото, ще ви го споделя на ухо...нали сте ми приятелки, не може да сте в невидение. Stuck Out Tongue Winking Eye
Айде лека нощ, че стана утре!

# 212
Фло остава в Златоград,  ясно .

# 213
  • Вила Великула
Е добре де Ениса, поне в Златоград да научим клюката, пък останалите може и при Дядото. Да не е спала под звездното небе Фло?

# 214

Всеки ден от нашия живот е нова възможност, използвайте я. 

Добро утро и успешен ден.. ☕🌸☕
С много настроение и щастливи мигове във весела компания Heart Heart Heart

# 215
Добро утро, добър ден!
Само минавам да се разпиша Wink
     Аз поех щафетата по внуците в 6 ч, пък се опнах на диванаТа, та до 9. Дойде дЕдо да разходи кучето и да остане със спящите внучета, та аз да отприпкам при старците-разбойници и да им дам лекарствата и закуската. Сега пия кафе на терасата и след малко ще ходя да отменям дедо. Въртележка ни чака днес Simple Smile
Големите магарета са пристигнали навреме на мястото на сбирката, на 3 часа път от София. Не казват довечера кога ще се приберат Wink Нека им е хубаво!
На нашата тукашна дружина - радвам ви се и благодаря, че ни правите съпричастни с репортажите!
Хубав ден на всички!

# 216
Привет, момичета!
                 Ениса, подробен доклад си ни спретнала! Само дето ни постави задачка да мислим - къде е била Фло! Yum
                 Тони, видях те! Само ти си пуснала снимчица от пътешествието!
                 Тетка, някога и аз бях на твоя режим. Тичах от едно място на друго. Дойде момент, в който ситуацията се промени. Сега други теми ме занимават.
                 Лек и спокоен ден! На екскурзиантите весело изкарване и много положителни емоции!

# 217
  • София
А мрънчоцит  са на път да срутят блока.
Ако видите в новините съборено 18 ет. ЕПК значи са успели.
Тетка, как спят до 9 твоите? Няма събота и неделя - става се в 6.30. Много е пъргава Мрънла и при всеки шум се буди през нощта. Като се събуди тича да спи при дядо в другата стая. Тази нощ пропусна.
Иначе видях клип за въртяното кафе.
Компромата за Фло мисля, че се сещам какъв е.

# 218
Привет, привет дружки!
Ениса ви е разказала как върви екскурзията. Много е хубаво и е хубаво защото сме се събрали все хубави хора! Не присъстващите в момента тук също са от тази група. Нищо, че физически ви няма, с нас сте момичета да знаете! ❤️ Ето малко снимков материал и от мен

Оказа се, че в Златоград си имат много хубава сладоледена сладкарница. Има към 20 вида сладолед. Приготвят си го сами. Опитахме го и много ми хареса. Смея да твърдя, че много се доближава до италианския, който съвсем скоро опитах като бяхме там. Поне този който днес ядох. Та последните снимки са оттам. Исках да снимам отвън, че беше интересно и красиво, но постоянно имаше хора, та се задоволих с това.
Хайде, до скоро. По късно ще има още материал. Чаф 🤗😘

# 219
Къде е  костенура, мир нямам за него.

# 220
Костенура е прибран  на сигурно място Simple Smile

# 221
  • Вила Великула
https://youtube.com/shorts/PMra0xHW29c?si=WM4TYvGY75RzGzD3
Въртяно кафе

# 222
Брей, какви мъже имало!
И кафе въртят, и не го разливат!

# 223
  • Вила Великула
Ранела, има, има, ама при толкова готини баби-как да няма. Ще въртят и още как.

# 224
Значи....
Пребройте се на връщане!
И ако чуем, че някоя баба започне да посещава района ... Защото много й е харесало... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт