КГБ = Клуб на Готините Баби - 234

• 19 977
  • 726
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро, готини баби Simple Smile !
Добро утро, Тони!
Лек път на теб, на Тану и на Ениса  до София, а след това приключението ни ще е общо!

Аз с куче, без куче съм будна по това време. Даже ми напира да ида да се разходя навън  Simple Smile , нали съм си свикнала.
Как ли ще ме изтърпи другарчето ми по стая  Нави такава ранобудна ?
А иначе сутрин времето е много свежо и се е утрепАло  за разходка.
И без разходка  ще си направя кафенце и ще си помечтая за днес и утре, колко ли ще е вълнуващо.
Още два часа !

На всички ни, пътуващи и оставащи желая приятни дни!!

# 181
  • sofia
Добро утро, готини баби Simple Smile !
Добро утро, Тони!
Лек път на теб, на Тану и на Ениса  до София, а след това приключението ни ще е общо!

Аз с куче, без куче съм будна по това време. Даже ми напира да ида да се разходя навън  Simple Smile , нали съм си свикнала.
Как ли ще ме изтърпи другарчето ми по стая  Нави такава ранобудна ?
А иначе сутрин времето е много свежо и се е утрепАло  за разходка.
И без разходка  ще си направя кафенце и ще си помечтая за днес и утре, колко ли ще е вълнуващо.
Още два часа !

На всички ни, пътуващи и оставащи желая приятни дни!!

Другарчето ти по стая отдавна е будно и си пие сутрешното лате и се наслаждава на изгрева.
Може утре рано, рано да се разходим из събуждащия се Златоград. Знае ли човек? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 182
Дано ме харесаш, Нави, та и друг път да спим заедно Simple Smile Wink .
Как звучи, ааа:) Wink ?
Веднъж изброявах с колко от КГБ съм спала, та даже и съм повтаряла с някои, не знам дали и не съм потретвала Simple Smile Wink .
Дълъг КГБ - йски живот имам -вече 14 г - от април 2011г.

Всъщност влязох да се извиня -
Извинете ме, Кас и твоя човек, Макавели и компания и Янчето с Галенка у зетко -
Лек път и на вас и до скоро!
Просто рано преди да пийна кафе, акъла ми работи на половин предавка, та някой път и кара по инерция Simple Smile
Не съобразих, че освен с микробуса има и други пътуващи.
Приемате ли извинението ми !

Дано този път не пропускам някой.
Пропускам - К.А.Г - може и да си тръгнала - спокоен път.

Ей за това не обичам да изброявам поименно - все някой пропускам и после ,,ама защо"". ами щото толкова си мога, затова Simple Smile .
Искам, ама не мога Simple Smile .
То ако ставаше само с искане ....

# 183
  • Вила Великула
Какви вълнения има още от ранни зори. Ами има защо. Аз също се вълнувам и съжалявам,  че не съм още от сутринта с вас, но няма как. Чакам си отмяната да пристигне от другия край на държавата, а и ММ е на работа и предпочитам да е с мен, че го виждам колко е притеснен. Затова пък днес ще направим репетиция в Пловдив и утре ще сме плътно с вас.
Приятен път момичета и до скоро.

# 184

Има две много важни неща в живота – здравето и спокойствието. Здраве за тялото, спокойствие за душата. 

Добро утро Coffee

Ранобудни, свежи, бодри и заредени с много положителна енергия Blush
Пием кафе и след час тръгваме Car
На всички пътуващи - лек път и до скоро Heart
На всички останали - спокоен и щастлив ден Heart

# 185
Накикиморих се и мисля да тръгвам, макар, че аз и Майчето сме най - близко до гарата.
Не ме свърта.

Ей, тъй ме ,,видя"" изкуствения интелект Simple Smile  - да ме познаете Simple Smile -

Пипи, още малко остана и за теб.
Спокойно пътуване и да ви приятно в любимия Пловдив.
Ще се видим утре.

# 186
Лек и спокоен път на пътуващите и спокоен ден на работещи и мързелуващи, като мен!
                  При мен нищо ново. Вече броя дните, че си чакам децата от командировката. Чакаме и да ни кажат кога най-сетне ще си получи детето дипломата, че да свърши и това задължение. На 29-ти ще сме на концерт на ЦМИ та не мога да видя девойката. Все е на репетиции.

Последна редакция: пт, 13 юни 2025, 08:23 от Didia

# 187
  • в сърцата на любимите ми хора
Лек да ви е пътят, момичета 🤗. Дано да ви е прохладно. Насладете се на днешния вълнуващ ден и трупайте емоции и преживявания. Гушкам ви всичките.

# 188
Страница 13, петъчно-13, късметлийски ден, много ми върви! Добро утро и хубав ден на всички!
Разходих кучето, пия кафе и след малко ще правя сандвичи за закуска. Времето е прекрасно!

# 189
  • Вила Великула
То петък - 13 няма как да мине без емоции. От сутринта съм на тръни, защото Марти са евакуирани и летят към БГ. Надявам се да мога да го видя и да го гушна преди тръгване. Свито ми е сърчицето.
Момичета, лек и спокоен път.

# 190
Пипи, спокойно. Ще си прегърнеш порасналото момче. Щом са евакуирани навреме няма да има проблем! Гуш от мен и ...... скоро момчето ти да се обади, че са кацнали.

# 191
Има причина за евакуация и  е добре. Щеше да е притеснително да са там.

# 192
Пипи, стискам палци всичко да е наред!

# 193
  • Вила Великула
Всичко е наред. Кацнали са на летището в София. Още през нощта са ги вдигнали да събират багажа и слава богу, че са получили разрешение за излитане, че летището в Тел Авив е блокирано от съображения за сигурност.
Сега спокойно мога да се отпусна и да се забавлявам с вас. Благодаря ви за подкрепата.

# 194
Браво! И аз си отдъхнах.

Общи условия

Активация на акаунт