КГБ = Клуб на Готините Баби - 234

• 19 969
  • 726
  •   1
Отговори
# 165
Ехооо - ето съм Blush
Ние вече сме на половината път - в Казанлък сме.
Кассс, Янче, ако пътувате по стария път между разклона за Батишница и Борово пътя е в ремонт - на камък е преди асфалтиране. След Полски Тръмбеш в Раданово в момента асфалтират и спират със светофар. Така че пътуването се бави - имайте търпение.

Спокойна вечер и спинкайте бързо пътуващите, останалите - спинкайте и заради нас Heart

Последна редакция: чт, 12 юни 2025, 18:45 от makaweli

# 166
  • София
Градусите на настроението вече се покачват!
ПИПИ, страхотен репортаж. Посмях се, а и Ромео също. Браво на теб! Ще те обявим за главен репортер!
Сега да рапортувам.
Свързах се с хотелиера. Уточнихме на кой етаж какви стаи има. След това прозвъних някои от вас, за да уточня кой какви предпочитания има за настаняване по етажите. Не срещнах никакви трудности и вече съм готова с това, кой къде ще бъде. Дано да сте доволни и вие.
Ето какво измислих:
На първия етаж:
В апартамент ЯНКА, ГАЛЕНА и НАСКО
В единична ЖАНА
В двойна ЯЖКА и внучка
В двойна ТАНУ и Теменужка ( моя приятелка)
На втория етаж:
В единична МЕРИАН
В единична МАЯ
В единична ЕНИСА
В двойна ПИПИ с гаджето
В двойна МАКАВЕЛИ с гаджето
В двойна приятели на МАКАВЕЛИ
В двойна КАССС с гаджето
В двойна КАГ и ТОНИ
На третия етаж:
В двойна КЛЕЧКАТА и НАМИ
В девойна ФЛО и съученичка.
За пояснение всички изброени стаи са с тераси и климатици. Можеше всички да сме на втория етаж, без да се катерим на третия, но изброените стаи са по-просторни, докато останалите няколко стаи са по-малки. ЯНЧЕТО я окомплектовах с щерката и зетя - но затова пък в апартамент. Бях се объркала и реших, че двойните стаи на втория етаж да запълнени, когато открих, че има още една. Е кого да избера? КАГ И ТОНИ, НАМИ и КЛЕЧИЦАТА или ФЛО и съученичка? Ами реших да е справедливо, теглих чоп и изборът падна на ТОНИ и КАГ. Късмет.  Grinning
Хотелиерът се зарадва, като му казах, че ще минем през Смолян и после в Златоград, за да имат време да оправят стаите след предишните гости, След 16.00 - 16.30 ще ни очакват.
Да напомня, че закуската е включена в цената на стаята. Хотелиерът е изключотелно любезен. Удовлетвори всички мои питания и желания. До сега само Ромео ми е изпълнявал желанията. Stuck Out Tongue Winking EyeВярвам, че ще изкараме чудесно - живи и здрави да сме.
Сега ще чуя и шофьора и мисля да се кротна. Все още не съм започнала да си събирам багажа.
С КАГ сме се разбрали. Мисля, че за сега е това.
А вече имаме и костенур! Grinning

# 167
  • в сърцата на любимите ми хора
Хайдеее, керванът на КГБ-то потегли 🙂. Лек път на всички, весела среща и да не ни забравите - чакаме репортаж.
И Емили подкашля малко. Не пие нищо засега. Разнася един инхалатор насам-натам, но не виждам полза.
Дано всички малчовци се оправят. То от това щуро време какво ли друго да очакваме, освен настинки.
И аз от години пазарувам само в онлайн магазини и съм доволна - поръчвам по няколко размера от моделите, които съм харесала и връщам, това, което не ми стане или не ми хареса. Не мога да си причиня, особено в жегите, обикалянето по магазините, потенето в кабинките. И за дрехи, и за обувки.
Дописвам се, че ФЛО ме изпревари, че даже и без мигач 😉. Страхотна организация, браво, момичета - ПИПИ, ФЛО, ЯН 🌹. Радвам ви се🤗

Последна редакция: чт, 12 юни 2025, 19:05 от Мамси

# 168
Да се обадя и аз по вечерно време, че друго не остана. Прибрах се от работния ден скапана, грабнах ютията и с отвращение си изгладих дрехите. Сега си сипах един джин тоник и релаксирам на двора. Готова съм да върша всяка домакинска работа, но не и да гладя. Като си изпия напитката, стягам куфара, минавам през банята и ме чака диванаТа. Вчера наготвих за целия китайски народ, та мъжОВЕТЕ в къщи да не умрат от глад докато ме няма. Утре ще тръгна към 7.30 от Перник,  дано не хванем някакви задръствания, иначе за 30 минути съм на автогарата. Да не ме оставите, ей!
Костенура какво ще го правя тия 3 дни, какво ще хрупа за това време? Кеф за пИятеля и още един ангажимент за баба му.  Sunglasses
Тенкю на организаторките, наздраве на всички, тренирам за петък и събота  Tropical Drink

# 169
  • Вила Великула
Фло, сигурна бях, че ще ти допадне младежа - управител. В процеса на подготовката съм говорила нееднократно и с него и със собственичката на хотела и са много внимателни и учтиви. Смятам, че ще се чувстваме много добре там. Човека с буса, с който ни свърза Ян също е много мил, но това, което аз съм видяла е, че всички хора от този край са по-различни и по-добри. Е, сигурно има и изключения, но повечето са така.
Аз току що приготвих багажа. Нашият план е утре да взема ММ от работа и понеже ще е по време, в което ако тръгнем към Златоград, ще стигнем по нощите, затова решихме, че ще разделим пътя. Утре вечерта ще сме в Пловдив и рано сутринта тръгваме към Златоград. Резервирах много интересен хотел в Пловдив. Надявам се и там да се чувстваме добре, както ще бъде в Златоград.

# 170
  • София
Предполагам, че друго няма за доуточняване. Шофьорът обаче ме попита ще се ходи ли до Гърция. Не можах да му отговоря. Със софийската група е лесно - утре ще се разберем, но моля другите екскурзиантки да се изкажат, за да знае той да откаже или не малкото бусче - 8 местно.
На цялата дандания ходих и до кабинета, че на малката внучка трябваше да сменя едно лЮкарство. Сега малко почивка, после багаж, баня и накрая прикрвеатване.
Проверих за банкомати - колегата ми каза - банкомати бол, стига в картите пари да има. Stuck Out Tongue Winking Eye
Та вземети си картите, документите, лекарствата. За друго не се сещам. И удобни обувки.
На костенура ще му даваме салата Цезар, а може и шопска. Stuck Out Tongue Winking Eye
Дружките, които остават, да поддържат огъня в къщичката ни,  бъдете здрави, момичета! Внучета, кучета, родители - да не ви създават грижи. Очаквайте репортажи.
Хайде, лека нощ и спокойни сънища. До утре! Hug
Дописвам. ПИПИ, съгласна съм с теб. Родопчани са пословично добри хора. Такъв е и моя колега и приятел - широко скроен с много чувство за хумор!

# 171
  • някъде другаде
Изчетох ви.
Багажа е събран.
Приктеватвам се.

# 172
Рано-рано ви казвам лека нощ, че утре ще ставам в 5.00 часа. Ще си легна рано, но кога ли ще заспя???....
Утре ще спя в автобуса.

# 173
Гледам едни клипчета как приспиват бебета японците тупат по дупето и за минута са заспали. Та опитай , Тану, дай заповед за потупване. Само да не се заиграете, че отиде до сабале.

# 174
Момичета, вълнувам се заедно с вас! Да си изкарате много хубаво заедно!
Борянка, как ме разсмя!
Лека нощ от мен!

# 175
Да си прекарате добре! Аз разчисвах един кухненски шкаф и намерих едно забравено узо. Сипах си едно, че днес бая стрес имах. Да потуша напрежението.

# 176
Фрау Дана, наздраве!

Лека нощ, приятелки!  До утре със здраве!

# 177
Фло, аз преди няколко дни писах, че ще ни дойде в повече ходене до Гърция предвид топлото време - предпочитаме разходка из околността и да сме свежи за вечерта. Това важи за четиримата.

Лека и спокойна нощ от мен Heart

# 178
Оффф, вие сте стегнали багажа и се прекреватвате, а аз се мотам като муха без глава и още нищо не съм свършила.
Най- най - омразното ми нещо е да селектиран и подреждам багаж за пътуване - колкото обичам да пътувам, толкова не обичам това занимание.

Тези последните няколко дни ми беше много натоварено,  ( да не употребя друга дума Simple Smile ) .
И след Златоград ще е поне десетина дни така, та и повече. Ще чакам юли - тогава ще си лежа две седмици на шезлонгаТА и кеф ти по гръб, кеф ти по корем, но до тогава зор.

Тъй.
Помрънках ви, да ставам да довършвам.

Ммм, Фло, Пипи и Ян може вече да спят, но виртуални цветенца за тях - Flowers HibiscusFlowers Cherry BlossomFlowers Tulip.
Благодаря ви!

Питане -
Утре срещата е в 8.15 или 8.30 ?

Последна редакция: чт, 12 юни 2025, 23:12 от Важна клечка

# 179
  • някъде другаде
Добро утро!
Клечи , аз разбрах за 8.30.
Багажа стегнат , пия кафе и Бог пред нас и ние след него.
Дръж се Златоград , идат готините баби.

Общи условия

Активация на акаунт