КГБ = Клуб на Готините Баби - 234

• 19 883
  • 726
  •   1
Отговори
# 60
Изпуснах да ви поздравя за деня на приятелството, но пък ние сме си приятелки всеки ден. Така че няма страшно!

Пипи, Боряна, номинирам ви за най-добрата интериорна агенция!

Ние с ММ днес бяхме на село по селски земеделски дела. Времето беше точно за тая работа - прохладно, та доста неща свършихме. Борянка вече бере червени домати, а ние преди няколко дни ги садихме навън. Ще берем август месец. От парника оня ден откъснахме първото червено доматче. И праз днес садих. Една съседка си купила и ѝ останали няколко стръкчета, та ми ги прехвърли през оградата. Аз по принцип не го харесвам много, ама да не иде зян разсада
Та тази съседка ходѝ на екскурзия до Златоград тия дни и сподели, че там е прекрасно. Те са били с планиран маршрут и доста обекти за посещение и това не ѝ е харесало, защото всичко било на тъгъдък. Най-трудно ѝ е било катеренето до Перперикон. Препоръча да си взема освен капела и слънчеви очила и шалче против изгаряне на врата. Казах ѝ, че ние ще сме на олекотена програма.

Сладки сънища!

# 61

"Никога не пестете нежните думи...
Нежните думи са като топло одеяло в студените дни, като чаша студена вода в жегата, като докосване до меките и нежни детски ръце, като аромата на пролетните треви. Това е толкова просто и значи толкова много."

Добро утро Coffee Coffee Coffee

Добре дошла при нас Фрау Дана - тук е като в Дядовата ръкавичка, топло и уютно. Надяваме се да ти хареса Flowers Hibiscus
Кассс, чудесно е че са ти намерили заместник - много е важно да има приемственост и с чиста съвест и гордо вдигната глава да си тръгнеш доволен от себе си!
Мамси, какво става при теб - как са резултатите?
Яжка, радвай се на син и внучка Heart  Тя цялата ваканция ли ще е при теб?
Танитка, няма ли ефект от рехабилитатора? Дано все пак се намери средство за облекчаване на болката  Hands Plus1
Пипи, моля те напиши пак локация на хотела, че да ориентираме GPS -а Simple Smile

При мен борбата с лапчо продължава и все още няма победител ... На телефона съм и не ми е много гот.
Тук се изля пороен дъжд снощи и сега е хладно и свежо. Толкова свежо, че се наспах рано -рано Simple Smile

Спокоен и щастлив ден на всички Heart

# 62
  • в сърцата на любимите ми хора
Добро утро и от мен! Тук е прохладно и приятно. Дано и през деня да е така.
FRAUDANNA, добре си дошла. Отдалече идваш и дано ти хареса при нас и да останеш.
При мен нещата не са много розови. Резултатите можеха да са по-добри. Но каквото, такова. За петък ми е насрочена една от процедурите/манипулациите и вече на 100% е сигурно, че няма да мога да дойда в Златоград ☹️
А за условията в клиниката, просто нямам думи - ужасни. Ремонт не е правен откакто са я открили. Такова нещо не бях виждала 😡. Дано поне лекарите са добри, въпреки че им се чудя как изобщо им се работи в тези условия!
ТАНЧЕ, дано се намери облекчение за твоите болки. Дископатия ли се оказа накрая?
Спокоен и прохладен да ви е денят. Пазете се от слънцето, че е доста силно 🤗

# 63
  • някъде другаде
Добро утро , дружки!
Мамси , много съжалявам , че няма да си с нас в Златоград. Важното е да се оправиш. Когато всички болни или заети с гледане на болни се оправят ще си спретнем нова среща.
Танитка , дано се намери лечение и за твоите болки.
Вчера докато си правя редовната разходка с братовчедка ми видяхме голяма змия. Не ги познавам и не мога да кажа , каква е, но и не я гледах много , а избягах. И това при къща не при шубраци.
Днес до обяд , докато е още хладно ще ходя да раздам призовки , че от утре съм отпуска.
Спокоен да е денят ви.

# 64
  • София
Добро утро, прекрасни!
Добре дошла на ФрауДана! Имаме си немско присъствие вече, което е чудесно, но ще бъде пречка за лични срещи. Все пак се надявам да ги има.
Мамси, дано процедурата подобри състоянието ти! Стискам ги палците!
Таня, ако искаш пиши на лични с какво те лекуват, аз получих голямо подобрение след поставяне на инжекцията в ставата.
Касс, страхотен професионалист си! Напускаш, но оставяш всичко под конец! И аз така обичам и когато напусках предишната си работа, въпреки лошото отношение оставих делата си в пълен порядък. Малко след като напуснах имаха одит, който беше преминал чудесно.
Колко е различен климата в нашата малка родина- някои вече събират реколта, а други тепърва садят зеленчуците!
Ние снощи след работа с ММ ходихме да купуваме на майка ми климатик. След седмица ще й го монтират. Смятам, че добре се справих със задачата за избора. Предната нощ пак не се бях наспала, но тази съм спала цели 7 часа - ура!
Репортаж от метрото даден! Хубав ден!

# 65
  • София
Не знам как е станало,но вече съм в профила от телефона.Не исках ,защото правя разни гафове,но сега като е станало и да се възползвам да пиша.Седнала съм навън,до сега връзвах доматите.Д се оплача и да ми дадете съвет какво да правя.Преди да вляза в болницата полях с тор от коприва.Днес откривам култуци с много пъпки.Кога толко пораснаха,та и напъпиха.Жал ми е да ги откърша,имат много  цвят.Дайте ми съвет,да ги оставя ли или да ги махам! Тану,като пишеш за Перперикон и се чудя дали да не си взема бастуна.Може да е от полза.Не знам как да започна нов ред,не ми забелязвате грешките.Ще побликувам,пък да видя къде ще излезе.Чао,хубав ден ви желая!

# 66
  • някъде другаде
Яжка , не съм градинар , но мисля , че тези колтуци трябва да ги махнеш , че от тях самото растение няма да пусне следваща връзка , понеже ще се изтощи.

# 67
Добро утро!
Добре дошла на новата дама - баба фрау Дана.

Цяла година мечтая за Златоград, но още нищо конкретно не съм стъкмила в приготовленията.  Ще го мисля четвъртък вечерта, като пратя Чарли в командировка.  
Само се обаждам сега.
При възможност, ще пиша повече
Поздрави!

Последна редакция: вт, 10 юни 2025, 08:53 от Важна клечка

# 68
Не знам каква съм, поет ли ,градинар ли,  махай  и ги посади и тях, поливай по малко и редовно, те са стари  и веднага правят доматчета. Особено яките, големи  за десетина дни си стават силни растения.  И по общия  ред ги гледаш. Това от мен. Пък ако не искаш , не ги сади, но  няма жал ми е в тази работа, много бързо растат. Аз имах място и ги набодох 5 броя, вързаха. Да си докажа, че може, да не забравя, че може.  То за кога да помня , ама ми бе жал и на мен.

# 69
Яжка, за нов ред натискаш бутончето под "х"
Мамси, дано си на правилното място и да премине успешно и благополучно всичко Hands Plus1
Мериан, чудесно е че имаш облекчение след поставянето на инжекцията - моля те, ако ти е възможно пиши ми на лични каква точно е и как се случиха нещата. Аз съм толкова несериозна към себе си, че още не съм отишла на лекар - отивам да се срамувам в ъгъла ...
Тони, внимавай с ходенето по селските улици - има толкова треви и бурени, а в тях се въди какво ли не. Миналия ден мъжете край блока казаха, че в неокосената трева наоколо на някой му се забил кърлеж.

Светъл и спокоен ден момичета Simple Smile

# 70
  • sofia
Добро утро!
Преди да подхвана работа реших да ви понагледам.
Мамси, стискам палци всичко при таб да е наред и манипулациите да са успешни.
Златоград наближава Simple Smile . Чакам с нетърпение, че май ми се очертава да е единствената почивка за лятото. Ама пък ще си я прекарм прекрасно, с хубави хора...

При мен е все същото..... боли, боли и това си е! С моите алергични изпълнения пия само Аулин от обезболяващите, но вече и той не ми действа. Дано се вредя за ЯМР. Пък може невроложката да ми намери подходящите обезболяващи инжекции или хапове.  Дано!  Flowers Four Leaf Clover                     

Танита, по Нова година бях с много тежка дископатия, която задълбочих, щото се правих на герой. И аз като теб съм с много алергии и за обезоляващо пия само Нимезил (аулин). Докато не дойде при мен моя приятелка-лекар и не ме надупчи. С голям страх и позволих, че не знаех каква ще да е реакцията. Тя за всеки случай освен противовъзпалителната инжекция, си беше приготвила и Урбазон. Нищо не ми стана, ама голям страх брах преди това. И с три инжекции се оправих. А, и другото, което знам от мъжа ми и от нея. Да не се загрява мястото, защото нервните окончания набъбват и още повече боли. Накара ме да взема и фурантрил. Та така...Ама пазих леглото близо половин месец.

# 71
  • Вила Великула
Добро утро и от мен. В офиса съм в очакване на първата среща. Днес ще съм кратка. Само две срещички.
Танитка, вчера вечерта дадох на майка ми едно ОКИ и каза, че през нощта не е имала никакъв проблем и е спала добре. Иначе от аулина вече към 5,00 и преминаваше действието му и започваше да я боли. Оки е италиански препарат, но тук в интернет пространството може да се намери. Добре действат сашетата. Даже всяко саше е разделено на две - като две детски дози или ако се изпие цялото - е за възрастен.
Оставям ви, че първата клиентка идва.

# 72
Днес ми е един щастлив ден! Излязоха резултатите и единствената специалност, която желае е сигурна. По БЕЛ и японски - 6-ци, по АЕ - 5.98.  Малко се нацупи, че не е очаквала по ангийски да е с по-ниска оценка. Yum
              Добре дошла на новата баба Фрау Дана!
              Не мога да се съсредоточа от вълнение и за това ви пожелавам спокоен и щастлив ден!

# 73
  • някъде другаде
Дидиа  , браво на Неда. Вече можем да ти честитим и студентка.

# 74
Дидиа  , браво на Неда. Вече можем да ти честитим и студентка.
                   Благодаря, Тони! Дипломирана официално и чакаме дипломата за да подаде документи за желаната специалност. Тя иска само едно нещо и сега вече то е реално. След няколко седмици ще се похваля със студентка. Сега започват пътуванията и - Белгия, Франция, море - няколко пъти в различни дестинации.

Общи условия

Активация на акаунт