Нова съм в групата, но и аз очаквам своето бебче през февруари 2026 г. – живот и здраве! Засега всичко върви добре, макар че вторият месец беше по-предизвикателен – чувствах се много отпаднала, изморена и постоянно ми се спеше. Имах и един неприятен момент със световъртеж, който ме стресна доста. Тогава не ми позволиха да си оставя пробата за стерилна урина, и се наложи да чакам права 30 минути – гладна и без вода, а наблизо нямаше от къде да си купя.
Днес съм в 10 г.с. + 6 дни, а утре влизам в 11-та седмица. Все още не съм решила къде да раждам. Направих вече теста за генетични аномалии, а виждам, че и много други бъдещи майки също са го направили, което е чудесно.
Чета какво ли не из форумите и в ChatGPT относно конкретни лекари в Токуда и Света София (България). Колебая се между д-р Апостолова и д-р Кобаков. С Апостолова все още не съм имала среща – досега бях следена от друг лекар в Токуда.
Ще се радвам, ако споделите вие къде сте решили да раждате и дали имате лични впечатления от тези двама лекари или от самите болници.
Благодаря предварително! ❤
Първото си дете раждах в Токуда и останах много доволна.
Сега пак се следя там при др Богданова. При Апостолова ходя на профилактични и е страхотна. Много е миличка и дори за профилактичен преглед обяснява много. За жалост минусът на Токуда е, че се чака доста.. но според мен Апостолова много ще ви допадне.
С доста предположения докторката се изказа за момиче, но да видим.