Февруарски бебчета 2026г

• 28 226
  • 800
  •   1
Отговори
# 375
Не ми обръщат много внимание като кажа, че съм + 9 кг, най- вероятно , защото не съм едра толкова. При всеки било различно. Някои казвали по 15, други по 40. ( надявам се да си права, че щом в началото са повечко, после ще се поспра).
Но за плодовете определено ще го спра, аз ги вм ежедневно- банани, праскови, череши в количества , грозде, диня.

# 376
Момичета, мисля че усещам бебчето... Не знам дали е рано, но със сигурност не си въобразявам и не са ми червата. От онази вечер го забелязах. Когато легна по гръб и си сложа ръката на корема, усещам като потупвания отвътре и все едно някакво мехурче се пука..Втора бременност ми е и съм в 13+4г.с.  и аз мисля , че е рано но явно не е защото съм сигурна че е бебо🥹🥹🥹

# 377
Момичете имате ли болки ниско долу, Аз съм в 11г.с. и сега зачестиха разрешено ми е 3х2 нош па. На вас изписаха ли ви нещо друго и нормални ли са тези болки.

# 378
Момичете имате ли болки ниско долу, Аз съм в 11г.с. и сега зачестиха разрешено ми е 3х2 нош па. На вас изписаха ли ви нещо друго и нормални ли са тези болки.
На мен нищо не ми изписаха да пия.. а ме боли и корема и кръста..казаха ми да си почевам повече и да не вдигам тежко и съм вече в болничен

# 379
Оооо колко хубаво 🥹🤍

Момичета, мисля че усещам бебчето... Не знам дали е рано, но със сигурност не си въобразявам и не са ми червата. От онази вечер го забелязах. Когато легна по гръб и си сложа ръката на корема, усещам като потупвания отвътре и все едно някакво мехурче се пука..Втора бременност ми е и съм в 13+4г.с.  и аз мисля , че е рано но явно не е защото съм сигурна че е бебо🥹🥹🥹

Катя99, имам болки ниско долу, някои дни по-силни (тогава почивам и гледам да не вървя много), други по-леки, понякога леко пулсиране. Аз съм 10+4, четох, че е нормално и ако няма други симптоми, не е остра болка, няма причина за притеснения. Било заради нарастването на матката

# 380
Тъкмо си мисля как да се оплача пак и да питам нормално ли е отново (понеже бяха спряли) леки тъпо болки ниско долу, като в началото на бременността... Мисля си, че тогава казваха, че се разширява матката, логично постоянно да се разширява и сигурно е нормално...
Stubbornh но шпа и бускулизин са без проблем да ги пиеш, ако не ти е комфортно от болката.
Iliyanaah аз с предишната бременност бях в предна плацента и почити нищо не се усещаше цяла бременност... Така че сигурно е много готино са се усеща (като изключим момента след 7-ми месец като стане тясно и на моменти изглежда, че може да пробие и излезе всеки момент) 😆 кога ти е термина? Ако днес си усетила бебчето - помни датата - възможно е да се роди на тази дата, така съм чувала 😊😉

# 381
Просто съм филмарка и го чакаме дълго това бебче и реших да ви попитам и вас да се успокоя ❤️ Благодаря ви

Тъкмо си мисля как да се оплача пак и да питам нормално ли е отново (понеже бяха спряли) леки тъпо болки ниско долу, като в началото на бременността... Мисля си, че тогава казваха, че се разширява матката, логично постоянно да се разширява и сигурно е нормално...
Stubbornh но шпа и бускулизин са без проблем да ги пиеш, ако не ти е комфортно от болката.

# 382
Не си филмарка, това са нормални неща.. и аЗ чаках нас 6 години и сега треперя и ми е притеснено
Просто съм филмарка и го чакаме дълго това бебче и реших да ви попитам и вас да се успокоя ❤️ Благодаря ви

# 383

На мен ми казаха да пия нош па. Но до сега не съм пила просто си ги търпя. А относно болките винаги са ме болели яйчниците я десния я левия и преди цикъл и при овулация много се  чудих дали да не си пусна някакви туморни маркери. Всички ми казват това са нормални неща не ги мисли. На мен това ми е най-големия проблем болките в яйчниците вече съм в 14та седмица мина ми гаденето, не ме болят вече толкова гърдите, имам енергия нямам никакво прицапване. Но тези яйчници много ме притесняват с тази лека тъпа болка 😂

# 384
Единственият симптом ми са тези болки. Надявам си при вас да минат по бързо тези неприятно симптоми

На мен ми казаха да пия нош па. Но до сега не съм пила просто си ги търпя. А относно болките винаги са ме болели яйчниците я десния я левия и преди цикъл и при овулация много се  чудих дали да не си пусна някакви туморни маркери. Всички ми казват това са нормални неща не ги мисли. На мен това ми е най-големия проблем болките в яйчниците вече съм в 14та седмица мина ми гаденето, не ме болят вече толкова гърдите, имам енергия нямам никакво прицапване. Но тези яйчници много ме притесняват с тази лека тъпа болка 😂

# 385
  • София
Нормални са тези болки, ако не е нещо остро и нетърпимо. Иначе може нош па да се пие без да се прекалява.

Иначе днес и аз стигнах дотам, че да скрия новината. Видях се с една приятелка и тя като започна - на 40 животът свършва, вече сме за пенсия, хубавото време мина, колко съм щастлива, че нямам деца, те убивали живота. И ката се помислих как ще й кажа, че съм бременна и каква ще последва, стигнах до извода, че е по-добре да научи, когато детето влезе в Принстън.

# 386
И мен ме успокоява, че не съм само аз. Не се бях сетила да питам дали и при вас е така. Колкото и да бях чела, сега ми е малко по-спокойно като знам, че не съм сама.. и при мен бяха спрели за няколко седмици, но от няколко дни пак се появяват. Явно е добър знак, че матките растат, за да има място за бебетата 💖

Ние също много дълго чакахме този момент и често се притеснявам. А си мислех, че като забременея,  всичко ще е песен 😅

# 387
Момичета и аз от днес съм с такива болки. Доста слабички, наподобяват менструални , ала много много по-лекичко..и на моменти.

# 388
Относно казването на близки и приятели все още не сме казали а вече съм в 14седмица. Мислим този петък да кажем на родителите ни, като исках да залепим на някоя кутия с бомбони или бисквити снимката и като я отворят да гледаме реакции. Само се чудя как да съобщя новината на сестра ми, понеже те се мъчат с години да имат детенце, мъжа и е с проблеми и към този момент до колкото знам са се отказали. От майка ми знам, че не ходят по лекари нито някакви опити за инвитро са правили. И се чудя дали няма да и стане кофти като съобщя. Като казваме на родителите те няма да са тогава там и смятам, че ще е по удачно да и кажа на саме как мислите?

# 389
  • 🌊
Аз точно от такива болки вчера се телепортирах скорострелно в Майчин дом. Да, чета, че е нормално, но пак съм във филма. При мен болките не са постоянни, но са почти винаги в дясно, понякога когато се смея ме срязва в лявата част. Напоследък чувствам и болки в самата основа, което ме притесни. Леко се притесни и той, измери шийката и е 3.15,  не е намаляла, но ми каза ако искам да остана на стационар с обезболяващи.

Да се оплача, че вероятно съм започнала непоносимост към Фраксипарин и сега съм на едни бабуни и синини, тече тъмна кръв. Отделно много левкоцити и в кръвта, и в урината. Бактерии не ми откриха, та поне е било фалшива тревога.

Общи условия

Активация на акаунт