Февруарски бебчета 2026г

• 28 103
  • 800
  •   1
Отговори
# 660
Stubbornh, в коя седмица си? Аз съм в същата ситуация. АГ ми каза да си пусна този тест в 20-та седмица и също бих била благодарна ако някоя дама минала през това е по-запозната.
В 13та седмица съм аз, пуснах ги изследванията миналата седмица, при мен отне 1 седмица за резултата

# 661
Аз днес пуснах едно изследване точно заради кръвните групи, но чак вторник ми казаха резултата, че ще е готов. Притесняваме факта, ако бебето е взело кръвната група на бащата, а не моята.

Здравейте, понеже съм отрицателна група, а мъжа ми положителна, АГ ми пусна изследвания, резултатите излязоха, но не разбирам какво означават. Може ли да ми обясни някоя от вас, която знае?

# 662
Здравейте, понеже съм отрицателна група, а мъжа ми положителна, АГ ми пусна изследвания, резултатите излязоха, но не разбирам какво означават. Може ли да ми обясни някоя от вас, която знае?
Здравейте, 
Това, че резултатът е отрицателен значи, че не произвеждате антитела за момента, което е Ок. Вероятно на определен период ще се прави изследването, за да се следи. И аз съм с отрицателен резус фактор и правих същото изследване. До колкото знам преди или до 72 ч. След раждането се бие имунизационна инжекция.

# 663
Здравейте, 
Това, че резултатът е отрицателен значи, че не произвеждате антитела за момента, което е Ок. Вероятно на определен период ще се прави изследването, за да се следи. И аз съм с отрицателен резус фактор и правих същото изследване. До колкото знам преди или до 72 ч. След раждането се бие имунизационна инжекция.

Благодаря!

# 664
Постепенно го намалям по схема от 11та седмица. В началото го приемах три пъти по две на ден, в момента само вечер, скоро го спирам окончателно. Схемата е от лекаря ми.

Sunshine, надявам се да имаш вече добри резултати от пренаталния, от сърце ти стискам палци!
Момичета, тези от вас които сте били на Утрогестан отведнъж ли го спряхте или постепенно с намаляне на дозата?

# 665
Rising_star Събота и неделя не съмнява някой да въведе информация... Ще си чакам до понеделник. Иначе благодаря!

Постепенно го намалям по схема от 11та седмица. В началото го приемах три пъти по две на ден, в момента само вечер, скоро го спирам окончателно. Схемата е от лекаря ми.

Sunshine, надявам се да имаш вече добри резултати от пренаталния, от сърце ти стискам палци!
Момичета, тези от вас които сте били на Утрогестан отведнъж ли го спряхте или постепенно с намаляне на дозата?

# 666
Здравейте бих искала да попитам дали имате някакво мнение за кожените колички, някоя мама ако е имала с първото дете. Понеже вчера хвърлихме по едно око на колички уж набързо. Обаче взех че се влюбих в една кожена количка на марката Dada( за първи път я чувам тази марка) . Знам че все още е много рано просто в момента е на промоция и е много красива, но пък познати казват че много запарвала през лятото и щяла да се напука кожата. Чак толкова ли да запарва като само сенника е кожен. Също така много харесах chipolino elit, но мъжа ми изобщо не я хареса

# 667
Здравейте, момичета! След като в изследването на стерилна урина излезнаха E.Coli, бе назначен антибиотик. Веднага след антибиотика се получи обрив около бикини зоната и около срамните устни. Случвало ли ви се е? Обривът наподобява и протриване - зачервени и подути петна с малко пъпки.

# 668
Здравейте , момичета. Записвам се и аз в темата с термин 23.02 ,чакаме момченце. Имам син на две и половина и живеем в Германия. До сега само четях ,нямах време да седна и да пиша ,но вече е време.
Освен ,че корема ми расте страшно бързо нямам никакви други симптоми , за разлика от първата бременност в която повръщах почти до последно и не можех да ям нищо.
Божидара според мен не е много окей кожена количка. Най малкото кожата може да я надереш някъде и трябва да си по внимателна. За спарването не съм много сигурна , щом само сенника е кожен

# 669
Момичета главите болят ли ви. Понеже мен още със събуждането ме наболява и понякога така ми минава целия ден. Понякога леко спира и после пак. Четох че е възможно да е от бременноста, но то е постоянно

# 670
  • София
Аз бях с хронично главоболие преди да забременея. Всеки ден бях на хапчета и се чудех как живеят хората без да ги боли глава. Сега за 4 месеца ме е боляла 3 пъти и многоме е страх до не почне отначало.

Виж си кръвното. Да не е от него това главоболие. Следи го редовно.

# 671
Здравейте! А някоя от вас пие ли Натаспин H? Аз го пия, но съм леко притеснена, защото четох в листовката, че не се препоръчвало за бременни..

# 672
  • 🌊
Имам позната, която беше така и се оказа, че още от кръвното ѝ.
Аз да се похваля - на 18ти ме изписаха от болница, на 19ти чукнах 30, на 20ти ме разболяха и сега съм като леко отнесена дъскорезница. Пробвах чайове, пробвах Олипс. Отидох при личния само, за да видя, че нито едно от лекарствата не е подходящо за бременни.

# 673
  • София
Парацетамолът не помага ли? Той си е за настинки.

Натаспинът замества Аспирин. Има един специално за бременни (губи ми се името, започва с А, в Гугър със сигурност го има). На мен ми го предписаха след ФМ, но още не съм го почнала, трябва само да видя как се казваше.

# 674
Здравейте! А някоя от вас пие ли Натаспин H? Аз го пия, но съм леко притеснена, защото четох в листовката, че не се препоръчвало за бременни..

Аз! И при първата бременост( прец цялото време) и сега.

Общи условия

Активация на акаунт