Февруарски бебчета 2026г

• 22 351
  • 800
  •   1
Отговори
# 735
Благодаря ви момичета, и аз за момента съм само на метилирана фолиева киселина и натаспин.

# 736
Аз пия какво ли не 😁
Витамин Б12
витамин Д
Желязо
Магнезий
Фолиева киселина
Пробиотик
Омега 3/6/9

И вечер преди лягане Акард

# 737
  • София
И аз пия доста работи 😅
Б комплекс
Неофолик мета
Вит Д
Омега 3
Селен
Магнерич
Освен това съм и на клексан и утрогестан..

# 738
Аз пия мета фолиева, биозин мама, аспирин протект, вигантол, утрогестана го спрях преди няколко дни, вечер взимам и биолектра магнезиум.

# 739
Rising_Star, ако избереш някое хубаво хотелче в планината, ще се радвам да споделиш.

Относно витамините - аз пия само Неофолик Мета и Натаспин. И с първата бременност не приемах други добавки. Но за Омега се замислям, че не ям риба в момента.. а преди много обичах.

# 740
Здравейте,каква е процедурата за смяна на следващия АГ лекар на ЖК?

# 741
Трябва да си вземеш направление за пререгистрация от семеен лекар, след което с амбулаторните листове от АГ който те е проследявал си записваш час при новия. 

Здравейте,каква е процедурата за смяна на следващия АГ лекар на ЖК?

# 742
А от утрогестана пълнеете ли, много се надувам и чувствам дискомфорт не знам дали е от него или самата бременост.

Аз пия мета фолиева, биозин мама, аспирин протект, вигантол, утрогестана го спрях преди няколко дни, вечер взимам и биолектра магнезиум.

# 743
А да попитам тези от вас, които пият Вигантол - по колко капки на ден или в каква дозировка ги пиете?

# 744
И аз бях много подута от Утрогестана. Буквално коремът ми беше като балон. Откакто го спрях взе да намаля и вече не е толкова голям. Пак имам, защото съм в по-голяма седмица, но не е както беше в 5та-6та. Но чак да се пълнее от него, не мисля, просто издува
А от утрогестана пълнеете ли, много се надувам и чувствам дискомфорт не знам дали е от него или самата бременост.

# 745
  • София
Аз определено напълнях от хормоните след инвитрото - прогестерон и естроген, но за три седмици пих и кортикостероид. Трупнах поне 5-6 кила за отскок.

# 746
Леле момичета чувствам се все едно открих топлата вода 😅 доскоро бях на 3х2 Утрогестан вагинално, а вече довършвам блистера само по 1 вечер и съм към края му и се чудя защо коремчето ми спадна, колкото го нямаше никакво. Мисля, че усещам бебето и се притеснявах с този спаднал корем, понеже лекарката ми се скара, че не съм качила и дори не съм си върнала свалените килограми от първия триместър все още. А все си мисля, че се храня достатъчно и пълноценно, още преди бременността го правех.
Та явно прогестероновите препарати наистина надуват.

# 747
ms_97, a като го спреш колко е яко, ще видиш 😁 аз не съм се теглила наскоро, но ще видя дали и аз не съм свалила малко (надявам се, пък ако не здраве да е).
Друго, което не ми липсва от Утрогестана, е постоянното течение, беше голям ужас. Откакто го спрях е много по-добре положението там долу 😁 но и друго си е да не съм с подут балон вместо корем. Вече ясно се очертава бебето в долната част, а не е подут целият, много е яко 🌞

# 748
Аз също спрях Утрогестана, чувствам се определено по-добре. Относно килограмите, качила съм 2,300 в 14 гестационна, а стартирах 52.00 и ми се струва доста каченото, при положение, че повечето килограми се качват накрая..

# 749
Дами, приемате ли Витамин Д и ако да - в какво количество ?

Общи условия

Активация на акаунт