Шестокласници 2024-2025 (тема 5) Ваканция от ъгъла наднича. О, лято колко много те обичам!

• 24 832
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
Дани, браво на детето, има цел! Иначе доколкото знам вече не се изисква история за право.

# 151
  • София
Не се изисква. Няма кандидатстудентски изпит по история, а правото няма нищо общо с историята. Но ако го влече, няма лошо. Аз обожавам историята, за разлика от децата ми.

# 152
  • София
Да, за Право се взима ДЗИ БЕЛ и общ успех от дипломата (тук влизат годишните оценки за 11 и 12 клас). Но най-важно е ДЗИ БЕЛ, защото се умножава по 3.

П.П. Е, Санака, нямам никакъв шанс да те изпреваря Simple Smile Много се радвам, че ни наглеждаш и си все на линия с полезно инфо. Благодаря.

# 153
  • Бургас
Има ли право учител да откаже да покаже контролни работи на родител при поискване? За една приятелка питам Simple Smile

# 154
Според мен няма как да откаже. Аз няколко пъти официално през Школо съм искала снимки на работата и съм получавала.

# 155
Има ли право учител да откаже да покаже контролни работи на родител при поискване? За една приятелка питам Simple Smile
НАРЕДБА № 11 ОТ 1 СЕПТЕМВРИ 2016 Г. ЗА ОЦЕНЯВАНЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ОБУЧЕНИЕТО НА УЧЕНИЦИТЕ

В сила от 20.09.2016 г.
Чл. 19. (1) (Доп. - ДВ, бр. 82 от 2018 г.) Контролните и класните работи се коригират и рецензират от преподаващия учител и се връщат на учениците за запознаване с резултатите и за информация на родителите.

# 156
  • Варна
В понеделник било нормален учебен ден? Така казали в нашето училище. Кога последният учебен ден е бил с часове по програма? Как е при вас?

# 157
  • София
Май и при нас е така, следобед даже ще са, заради НВО 10 клас. Нямам думи ...

# 158
  • Бургас
В понеделник било нормален учебен ден? Така казали в нашето училище. Кога последният учебен ден е бил с часове по програма? Как е при вас?
И при нас е така. Но, ще имат тържество за предаване на знамето и вероятно ще награждават отличниците.
Малката (в трети клас) също бяха така в послдниет ден -учиха, занималня имаха, отсъствия писаха

# 159
  • София
И при нас ще са с нормални часове на 16ти. На 17.06. ги викат от 9-9,30 - завършване. В това у-ще е от мин. година и приех, че тук така го правят. С другите деца и по другите у-ща последния учебен ден се превръщаше в тържество и завършване. Но сега като и други споделят, може би е някаква нова тенденция.

# 160
  • София
И ние ще учим в понеделник. Няма да има тържество, почерпка или нещо друго. Нормален ден. Grin

# 161
При нас в понеделник ги викат по-късно, ще празнуват по класове. Днес тържество в училище.
Продължава да не е оформена по БЕЛ и физическо, направо абсурд. За днес часовете свършиха... Тези учители какво чакат?

# 162
Днес най-сетне нанесоха и последната годишна оценка. Вече бях почнала да се чудя ще завършва ли това дете или не Simple Smile
С три 5-ци завършва - по БЕЛ, история и математика ИУЧ. Госпожата по БЕЛ ѝ казала, че е очаквала повече от нея, защото знае, че тя може повече и че е много четящо дете (това се чудих от къде го знае, но се сетих, че на патронния празник наградиха дъщерята с грамота за най-много взети книги от библиотеката).

В понеделник мисля ще са им намалени часовете, но за тях няма особено значение, защото и без това имат иновации и пак ще са цял ден там.
За вторник госпожата по БЕЛ им казала, че ще ги води на кино на "Как да си дресираш дракон". Страхотна е тази жена. За сметка на това класната им не само че никъде не ги е завела за 2 години, а е и в отпуск до края на учебната година, та няма и да я видят до завършването.

# 163
  • София
В понеделник си учат, но от 10:30. С класната са си организирали забавления във вторник. А тая дума "почерпка" от училище с децата я научих и вече буквално се потрисам Joy Главно в основното образование са тия ми ти салтанати, па с лимец ли да е нам кое си и да има ли веган опция Sunglasses
Първият срок моя човек бил има 6, та единствената петица, която очаквах за годината всъщност се оказва средноаритметично 5.5. Един път и аз да намажа от тая математика JoyJoy

# 164
  • Пловдив
За днес родителска среща.
Добре че ще е онлайн.

Общи условия

Активация на акаунт