Шестокласници 2024-2025 (тема 5) Ваканция от ъгъла наднича. О, лято колко много те обичам!

• 23 329
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Това ми напомня как аз навремето си носех две книги в родилното 😂😂😂😂

# 706
Това ми напомня как аз навремето си носех две книги в родилното 😂😂😂😂

Аз си ги и прочетох там.😁 Гърмян заек, с второ - нямах друго занимание.

# 707
И аз си носех книга в родилното , прочетох я даже. С наборката не помня заглавието, но с голямата си носех "Бай Ганьо" 😁.

# 708
И аз си носех книга в родилното , прочетох я даже. С наборката не помня заглавието, но с голямата си носех "Бай Ганьо" 😁.

Фортуна, за НВО-то си се готвела, нали? Wink

# 709
  • София
Ти да не си се подготвяла на НВО, Фортуна? 😂 🤗
Прочетох ви, но нещо нямам с какво да се включа. Ваканцуваме на поразия! На наборчето така му прескача гласченцето, че направо не е истина 😂 Страшен смях пада. Не го знам до къде е стигнал с четенето, но доволно отглеждам самоук жълтопаветник- онзи ден ме подбра на протест, защото “се опитвали да разиграват турски сценарии с кметове” 🤣🤣
В седмокласни теми хич и не надничам вече, защото ми се приисква кротко да да повърна в ъгъла на дигиталния каймак, дето сме заформили в тая бгмама . Последно като четох преди няколко седмици май бяха на вълна децата със СОП заемат ли мястото на талантите и дали тези от тох-а по хранене имат право да дишат.. Сейм ол’. елитите.. След няколко месеца като стане и тука, хич и няма да припарвам 😅

# 710
  • shumen
Фортуна,да не си се подготвяла за НВО?
Rapariga,беше ми ясно,че нищо няма да отвори там,но ми стана смешно като поиска да си вземе книга.И за да не мъкне аз му предложих да вземе христоматията и се съгласи.
Beeps,надявам се да запазим добрия тон и догодина тук.

# 711
Еха,  beeps Simple Smile Браво на младежа!
Ние почиваме на морето усилено Simple Smile Днес ги заведохме на плаж почти без обхват и четоха усилено Grinning Шестокласничката Бай Ганьо. Помъкна даже и Химията за 7 клас на плажа и ми обясняваше какво разбрала от първите два урока. Дано не й секне ентусиазмът. За догодина май ще търся и настаняване без нет Joy
Други деца стават.

# 712
Весела и безгрижна почивка на всички! Ние от утре. За днес си бях наумила да приготвям багаж и да си пооправя къщата. И какво направих - за 24 часа, върнати назад, съм спала 14. 😂 Нищо не пипнах.
За гласове като стана дума - само на нашия набор ли е още писклив, детски? Съвсем скоро ме бяха питали по повод една резервация защо сме 4 възрастни. Баткото си изглежда голям, какъвто си е, но наборът... май не. "Детето" не искаха да го пускат на място, предназначено за 11,99+, макар че вече не е чак толкова дребно.

# 713
  • shumen
Jsed,и моя като няма нет става друг.Сега в Тайван явно имат определено време на устройствата и пише или звъни по един път на ден и то по едно и също време и не е по цял ден на телефона.Днес са ги водили на храм, на мола и са събирали яйца от курник.Питах го яли ли са ги после яйцата и отговора беше-О,не,те са мариновани и са ужасни.
Детелина,и на моя гласчето му е още детско.
За чистене-и аз от как го няма цяла седмица се каня да му оправя малко стаята и да поизчистя,но нещо не ми се получава.

# 714
Еее, вие ме изкарахте, че съм родила първото на 13 години. 😂😂😂 Не, бре, подготвях бебето за НВО, нищо, че по нейно време нямаше такива хубавини. 😃

# 715
Еее, вие ме изкарахте, че съм родила първото на 13 години. 😂😂😂 Не, бре, подготвях бебето за НВО, нищо, че по нейно време нямаше такива хубавини. 😃

Изобщо не съм си помислила, че си била на 13 Simple Smile
Реших, че си получила видение за след 13години Simple Smile
И малко статистика - Бай Ганьо не се в падал на теза (май) досега. Време му е Simple Smile

# 716
  • София
Падал се е през 2019-та. "Какво ще ù гледам на Виената, град като град…"

# 717
То за нашия набор май няма да има теза.

# 718
  • Където морето целува небето...
Моят беше на едноседмичен лагер БЕЗ телефони. Събраха им ги още в 5 сутринта в автобуса и вечер ги получаваха за час да ни се обадят. Мислих, че още в автобуса ще изпаднат в абстиненция, но после каза, че това е най-готиния лагер ever. И понеже още като ги прибираха обявиха дата за още един рафтинг лагер - веднага го записахме за още седмица без телефон. (Уточнявам ,че не е от училище, а от типа тематични лагери).

# 719
То за нашия набор май няма да има теза.
Защо да няма теза за нашия набор?Ще променят ли модела за НВО БЕЛ?Разбрах,че само по математика ще има промени

Общи условия

Активация на акаунт