Шестокласници 2024-2025 (тема 5) Ваканция от ъгъла наднича. О, лято колко много те обичам!

• 24 881
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
Аз чак днес успях да видя оценки. Нашите са на НЕИСПУО и не се отваряше от вторник. Нотификации нямаме. Днес успях да отворя и е оформена по всичко.

Има нотификации. В настройки може да си ги включите.
Чрез имейл известява за оценки, отзиви и отсъствия.

# 211
  • shumen
Месечинке,показанато от Beeps търся и аз да взема,но при нас не го намирам.
Гиги,аз подаръци не правя,но ходим на екскурзии.Миналата година ходихме на Кръстова гора,а тази на Балчик днес,а другата седмица сме на Луковит,каменните къщички,пещера Съева дупка,Ловеч и Крушенските водопади.

# 212
  • София
Дани, това помагало трудно се намира във физическа книжарница. Трябва да си го поръчаш онлайн. Между другото, аз хубаво го показах тук, но никога не съм го и разлиствала даже 😂 Само съм чувала за него. Имам учебниците/учебните материали за целия курс 6 и 7 клас по БЕЛ на две от известните софийски школи. То е редактиране на при членуването, десетки страници с липсващи запетаи, фонетики, работи.. Сам няма да седне никога да работи по тях; моята социална роля е на майка- аз не съм учителка и ако седнем двамата се получава малко като на заседание на Хитлеюгенд 😂Тъй че по-добре цъ…
Месечинке, с теб сме изцяло в едно политическо крило, усещам го 🥰
На мен като ми стане криво и ганьовско, гледам лекции на Кристиан Таков в тубата. И така съжалявам, че българската “политика” и общество са там, където са.

# 213
  • shumen
Бийпс,благодаря.Аз го търсих и в Озон помагалото,но не го намерих.Ще го потърся пак като имам време из саитовете и дано го намеря.
Гиги,ние често ходим на екскурзии.Моето дете ги харесва много,защото си има екскурзовод и разказват,а той много обича да слуша.Днес освен на Балчик бяхме и на нос Калиакра.Градината в Балчик сме ходили и друг път и е прекрасна и тя.
Мецане,днес и през деня там не беше много горещо.Подухваше лек морски бриз и си беше хладно на моменти.
На плаж там сме ходили и също ни харесва.Това лято все още мислим дали на Китен или на Приморско,за да сменим малко.

# 214
Дани, все пак разпитай в някоя книжарница дали биха ти я доставили, те си имат канали за дистрибуция и ще ти в продадат на коричната цена, която е 12 лв. Иначе май че в стор бг я има.
Това, че пътувате, е чудесно.
А за Тайланд сигурно много се вълнувате!
Ние тази година отиваме на юг, Поморие, децата не са били там.
А за 2 дни ми се ще да отидем до Панагюрище, хем да разгледаме, хем да подарим на бибилиотеката някои детски книжки.
Миналата година бях набелязала Казанлък, но не се случи.
Мисле че лошите пътища са голям проблем.
Детето ходи на екскурзия до Козлодуй, пътува близо 4 часа, пътят след отбивката от магистралата е бил под всякаква критика, а за капак на връщане шофьорът беш объркал пътя, което още удължи пътуването им

# 215
  • shumen
Синеочке,наистина много се вълнуваме за Тайланд,но аз и се притеснявам малко,че няма да е с мен.Казанлък сме ходили и наистина е прекрасно.
Аз съм го оставила и днес да почива и от утре го мятам с помагалата,книгите и задачите.

# 216
Ние сами се организираме за пътуване. Организираните екскурзии са свързани с точни часове, а аз трудно се справям с точността🤣
Иначе моите детски морета са свързани с Приморско, навремето имаше станция и майка взимаше карти. Имам хубави спомени с къщи с дворчета и много цветя, много филми изгледах и в лятното кино. Обаче, когато отидох вече пораснала не можах да го позная – хотели, къщи палати, огромно и много хора. Въпреки това и двата плажа са прекрасни, има много често разни концерти, на които може да се отиде, безплатни.

# 217
  • shumen
Гиги,ние не можем да се организираме сами,че аз не съм шофьор и затова планирам оргаанизирани екскурзии.Дори другата седмица се оказа,че ще сме с Добричка фирма.За първи път ще сме с нея и ще видим дали ще ни хареса и дали ще плодължа да гледам екскурзиите.

# 218
  • Варна
За забавното редактиране ли говорите, че трудно се намира? Има го в озон с безплатна доставка до box now. И него, и другото “как да станем грамотни” ли, как беше.

# 219
  • shumen
Месечинке,за забавното редактиране става въпрос.Аз в Озон го търсих,но не го намерих.Ще го потърся пак.

# 220
  • у дома
Месечинке,за забавното редактиране става въпрос.Аз в Озон го търсих,но не го намерих.Ще го потърся пак.

https://www.ozone.bg/product/zabavno-redaktirane-tekstove-za-ots … nni-greshki-mare/

# 221
  • София
Помагала за 7 клас имам сигурно над 10 килограма Laughing
От баткото, от племеницата, от познати ... остава някой да седне да ги гледа.

Традиционно съм му казала всеки ден малко задачи по мат и БЕЛ, и четене. Купих Немили - недраги и една малка христоматия, Алеко няма да го чете в оригинал.
Аз навремето изобщо не успях да го харесам и никога повече не съм опитвала да го чета. Няма да го пробутвам на детето, той изобщо не е четящ, само ще се измъчи и изнерви.

# 222
  • София
Хайде, свърши се и тази учебна година! Децата растат и ние покрай тях и времето си минава ей така… Пущам кепенците аз, на детето ще връчвам христоматията скоро и чакаме топлите летни разговори до късно под звездите 😄 Любимото занимание е да си дърдорим и да “гледаме за извънземни” 😂 Още не сме ги виждали, но нищо не се знае- може би ни чака забележителна година! Страхотно лято на всички деца, много игри на открито, а на родителите приятна почивка от училищните тегоби! ☀🕶🐠🐚🍹

# 223
  • там където има винаги вятър
И при нас свърши учебната година. В петък и събота бяха на екскурзия/ още от първи клас ходят по екскурзии/.
 Днес в училище - диплома за отличен успех, "банкетче", т.е. почерпка в заведение в градската градина и сега обикалят из магазините. Ваканция!!!
Юни - минал и заминал...
В началото на юли ще ходи 2 седмици към Детски комплекс на занимания "керамика", после това-онова и той отлетял.
Август ще е мъка, мъка Smile че задачите трябва да се погледнат Thinking
Весело и безгрижно лято/не че няма да е такова/ на децата!!!
От септември - живи и здрави ще се борят с математиката и БЕЛ.

# 224
  • София
Леле, няколко дни не съм влизала, понеже пътувах по работа, и вие сте изписали света!
Весела ваканция на всички деца и родители!

Да се включа в темата за домашните любимци - винаги съм била против, ама щерката има такава любов към животните, ни превъзпита и двамата. В момента кучето, което баща й домъкна една вечер без да пита, е буквално като част от мен. Мъжът ми даже ми се смее, че съм си играела с кучето повече, отколкото с детето, като беше малко. Laughing Когато ги оставяме на бабите, когато пътуваме (кучето и детето), като се обадя да проверя как са, се усещам, че първо питам за кучето, после за детето. Луда работа, ако някой ми беше казал, че така ще се пръвържа към животно, щях много да се семя, ама на.

И при нас оформянето беше до последната секунда. Даже по ЧП беше едно триене, добавяне над 20 пъти, че тотално се обърках какво стана там със срочни и годишни оценки. По БЕЛ нарочно не й писа 6 и честно казано си ме е яд. На школата на всички пробни изпити изкарва много високи резултати, едни от най-високите в курса, на последния има 95%, но в училище учителката е решила, че ще се заяжда с нея и няма да и пише повече от 5 и това си е. Не знам какво да направя по въпроса, понеже ме е страх ако се опитам да говоря с нея, да не стане по-лошо. Примирихме се вече, че няма да види шестица и дано не й окаже голямо влияние при класирането догодина.

Общи условия

Активация на акаунт