Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 29

• 58 695
  • 776
  •   1
Отговори
# 495
Никога не бих си боядисвала косата ако няма нужда.
Може да си направите кичури- хем не се засяга корена, хем ако са повече и светли , направо минавате към блондинките.
За мен Гарниер нейчърълс е щадяща боя за тънки коси.

# 496
Скрит текст:
Този шампоан е много добър и отново бих си купила. Засега имам балсам на друга марка но ще пробвам и на Балеа по нататък.
Прави ли обем в корените? Ако прави дори и минимален, бих го изпробвала.

# 497
Аз почти редовно ползвам боя Гарниер нейчърълс за корените. Доволна съм.
 Косата ми е руса и много суха.

# 498
Благодаря за отзивите. Естественият ми цвят е светло кестеняв и си го харесвам.  Почнеш ли да се мацаш иска подръжка след това. Преди много години съм ползвала на Гарниер и бях доволна.

# 499
До преди месец ползвах и аз Garnier color naturals, но напоследък ми се струва, че нещо са я променили тази боя, или конкретно моя цвят (111). Напоследък все ми гореше скалпа, но миналия месец беше брутално, на няколко места, едвам изкарах 30 минути с нея, това никога не е било. Само с блондор ми се е случвало такова изгаряне преди години, когато ми правеха косата. Ужас! И цветът нещо ме ми харесва как става, много наситено сиво, към лилаво чак.
Вчера точно пробвах Garnier Color sensation, поне нямах драми с нея, та май ще се преориентирам.

# 500
За Саес какво ще кажете кажете заслужавали си и цената и боята.
Някой дали е пробвал ?

# 501
През последната година ползвах двете марки - Syoss и Garnier, и имам пресни наблюдения как действат на моята коса. Garnier се оказа доста по-издръжлива като трайност и ще минавам само на нея. Купувам си безамонячна, уж поне малко да щади останалите 5 косъма на главата ми. Не се измива от дължината на косата, а вече гледам да се боядисвам на около 2 месеца, добре че не ми расте много бързо косата и мога да си го позволя.

# 502
Аз също се преориентирах преди няколко месеца към Гарниер Сенсейшън.
На мен нищо не ми гори или щипе, но формулата на Нейчърълс е променена и не ми хващаше добре цвета.
Иначе съм я ползвала  едни 15-20 години без проблем , а съм с доста проблемен скалп и чести периоди на косопад.
Та, да, Гарниер Сенсейшън също е добра опция.

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 23:05 от Mateah

# 503
Какво ще кажете за спиралата на NL beauty? Аз я закупих, но ми се струва суха, добре разделя, но сякаш не прави обем.

# 504
  • София
Аз съм доволна от боите на Palette. Преди ползвах само професионални и скалпът ми беше направо ужас. С тази нямам проблем и не ми гори косата. Много хора не я харесват обаче, така че явно е индивидуално.
Откакто спрях да ползвам Матрикс, спря да ми пада и косата. Аз смятам, че от нея е било, защото нищо друго не съм променяла.

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 22:34 от ShokolaDkaa

# 505
  • Deutschland
Аз ползвам Garnier Nutrisse в цвят vanilla blond, само и единствено защото цвета ми харесва много. Обаче изобщо не е трайна, даже и с професионална като ме боядисват, максимално 15 до 20 дена.

# 506
А, при мен също боята се отмива бързо, мия коса през ден.
Но така или иначе боядисвам през 3-4 седмици, та не ми е проблем.
Напоследък гледам, че имам петна по кърпата за глава при всичкото плакнене и миене с шампоан след боядисване, преди нямах този проблем.
Но то кое вече е същото като качество, важно е да покрива белите коси, пък другото ще се преживее.

# 507
Преди малко получих известие за куиз на тема женско здраве. При правилен отговор на 4 много лесни въпроса става наличен талон за 20% намаление на превръзки и тампони.

# 508
И аз с тази изненада идвах.

# 509
Точно го видях и аз, сигурна бях че тук ще е писал вече някой за какво иде реч Grinning
Много добре звучи отстъпката.

Общи условия

Активация на акаунт