Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 29

• 58 719
  • 776
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте,
Можете ли да ми препоръчате молив или сенки за вежди, които да се нанасят лесно и да са трайни?

# 481
Харесвам и лидълския молив за вежди.

# 482
Препоръчайте ми душ гел от ДМ,който оставя траен аромат?

# 483
  • Deutschland
Чак траен не, но се доближават. Точно тези на Палмолив обаче трудно се намират. Когато ги имаше в магазин, в който ходех често и ми беше удобен, купувах по много опаковки. Тезори ги има навсякъде.

# 484
  • Mostly in my mind
Здравейте,
Можете ли да ми препоръчате молив или сенки за вежди, които да се нанасят лесно и да са трайни?

Аз съм доволна от този нa Catrice

# 485
Момичета, можете ли да ми препоръчате спирала за очи, която не се размазва?
Аз ползвам тези и не се размазват
Скрит текст:

# 486
На Golden Rose препоръчвам тази

На Essence също съм имала, правеше страхотен обем, но много трудно се сваляше.

# 487
Палмолив с шоколада и другите “вкусове” ги спряха много отдавна.
Тук там се намират бройки в магазините за паралелен внос.

# 488
Вчера го купих, основно за по-суха кожа на петите. Разкошно е. Определено препоръчвам!

# 489

Този шампоан е много добър и отново бих си купила. Засега имам балсам на друга марка но ще пробвам и на Балеа по нататък.

# 490
Само добавям в любими… Ще превъртя нивата много по-скоро от крайния срок 🤣🤣🤣

# 491

Този шампоан е много добър и отново бих си купила. Засега имам балсам на друга марка но ще пробвам и на Балеа по нататък.

И аз съм с този шампоан в момента. Доволна съм също. За балсам ползвам този за кафява коса на Балеа. Пак от тук препоръчан и от него съм доволна

# 492
О, да, балсама за кестенява коса ми е любим !!

# 493
Чудя се , ако реша да се боядисам, защото отдавна не съм го правила тия мазила и шампоани изобщо помагат ли за цвят на косата да е по издръжлив. То сега има доста проф. бои с масла и прочие.
Вие каква боя че препоръчате за тънка коса да не я увредя.
По принцип ми е чуплива косата.
Или да си карам с естествения цвят но ми се иска промяна. Руса  няма да се правя макар, че ще ми отива на лицето.

# 494
  • София
Чудя се , ако реша да се боядисам, защото отдавна не съм го правила тия мазила и шампоани изобщо помагат ли за цвят на косата да е по издръжлив. То сега има доста проф. бои с масла и прочие.
Вие каква боя че препоръчате за тънка коса да не я увредя.
По принцип ми е чуплива косата.
Или да си карам с естествения цвят но ми се иска промяна. Руса  няма да се правя макар, че ще ми отива на лицето.
Според мен, не си я пипайте. Няма нищо по-хубаво от естествения цвят. Аз до ден днешен съжалявам, че започнах да се боядисвам.

Общи условия

Активация на акаунт