Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 29

• 58 702
  • 776
  •   1
Отговори
# 465
  • Deutschland
Ако има Дав с ванилия, препоръчвам. Дезодорантът е много траен и с много хубав аромат.
Здравейте,а кой е тоя дезодорант,как изглежда,търсих,но нещо не намирам.Благодаря!

Ето този е. Нямам идея дали го има вече в България обаче

# 466
Фрау С, за съжаление го няма в ДМ, а така исках да го пробвам. Ще потърся и в други магазини.

# 467
  • Deutschland
Фрау С, за съжаление го няма в ДМ, а така исках да го пробвам. Ще потърся и в други магазини.

По скоро онлайн провери, както и в магазини за паралелен внос.

# 468
  • София
Момичета, можете ли да ми препоръчате спирала за очи, която не се размазва?

# 469
Аз съм доволна от Sky High на Maybelline. Харесвам ги не само заради качеството и ефекта, а и защото се махат супер лесно само с топла вода. И не оставят следи под очите, дори в най-голямата жега (а моята кожа е мазна)

# 470
Най често ползвам спирали  на Голдън Роуз и Есенс.  Последно си купих ето тази в жегите е идеална и с готина четка. Но сякаш очаквах да прави по голям обем.

# 471
+1 и от мен за Sky High.

# 472
  • пустинята Гоби
И аз харесвам много Sky High на Maybelline, с мазна кожа съм, така че имам опит с размазани спирали. Уточнявам, че ползвам кафявата.

# 473
  • София
Това ли е спиралата, от която сте доволни? https://www.dm-drogeriemarkt.bg/maybelline-new-york-spirala-lash … gh-p30166967.html
На мен супер много ми се размазват и от доста време вече ползвам само водоустойчива (която естествено се сваля много по-трудно). Ползвам на Essence, като редувам тази и тази

# 474
Аня, да, същата е

# 475
Най често ползвам спирали  на Голдън Роуз и Есенс.  Последно си купих ето тази в жегите е идеална и с готина четка. Но сякаш очаквах да прави по голям обем.

С тази съм от години, отначало ме привлече основно четката че тия силиконовите подобия никак не са ми удобни. Обаче и спиралата ми допадна много и си останах все на нея. За моите нужди си е супер. Мисля че и друг път съм я хвалила като сме я обсъждали тук.
Не забелязвам съществено размазване и в жегата, а съм с мазна кожа и аз.

# 476
След препоръка от тук, ползвам поредна CATRICE Спирала за мигли GLAM & DOLL - FALSE LASHES, 9,5 ml
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/catrice-spirala-za-migli-glam-do … 250947562277.html

# 477
Аз в жегите слагам основа за сенки, за да ми държи по-сух горния клепач. На миглите - първи слой серум/буустър (нямам основа за спирала в момента и ползвам това на снимката), втори слой - спирала с тънка четка (примерно като тая на Мейбълин), за да ми оформи миглите и после минавам с червената на Есенс (от няколко поста по-нагоре). Не мога да работя със спирали с дебели четки и ги ползвам главно за миглите във външния ъгъл на окото.

Мейбълин:

# 478
Към спиралите имам изискване да  не дразнят и лютат на очите и правят обем. Когато не се ползват често и като се отворят и съхнат  и има случай дори съм фърляла спирала дори и маркова.

# 479
Е, те и да не изсъхнат, пак не е добре да се използва дълго време една спирала. Май 6 месеца им дават след отваряне, нямам под ръка сега да видя точно. Гледам да не държа по повече и това ми е другата причина да не ми се купуват скъпи щом имам бюджетна работеща опция. Може да се изкуша да я задържа за дълго и да си направя беля.
За някои други продукти си признавам че ги ползвам по много време, но точно спирали гледам да не задържам. Веднъж отворена и използвана, тя си е замърсена вече, а после е в контакт с очите ми. Ако е молив, мога да го подостря повечко без нужда и да махна това което е било в контакт с околна среда, но със спирала няма как.

Общи условия

Активация на акаунт