Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 29

• 58 712
  • 776
  •   1
Отговори
# 405
Приложението оправи ли се, отразява ли покупките?

# 406
Аз пазарувах в неделя и ми е отразено .

# 407
Виждам, че са добавяли цените в евро. Явно е бил някакъв системен бъг и дано вече е оправен. Аз не съм пазарувала скоро.

# 408
Не ми е отразена последната покупка. Писах им.

# 409
  • Варна
На мен не ми дава да платя с карта поръчка през приложението...

# 410
Бъг е. И на мен ми се е случвало. Пробвай утре.

# 411
На мен ми отчете днешната покупка.

# 412
Миналата седмица си получих последната доставка и съм страшно доволна от тези трите.
Лосиона на Биотен попива бързо и не оставя мазно ,което ми е страшно неприятно при други лосиони. Харесва ми и лекия аромат,не е силен и не се смесва с парфюма,който ползвам.
Лосиона с блясък, също ми харесва ,че попива бързо ,но ме изуми че блясъка си остава дори след неколкократно влизане в морска вода и после баня Flushed приятно изненадана съм от дезодоранта, много приятен аромат и дълготраен, усещам го и след цял ден плаж докато не вляза отново в банята.

# 413
  • оттам, откъдето започва България
Да не забравите лайфа днес в 18 ч.Blush

# 414
Сложих аларма. Не съм фен на Дав, но ми трябва за подарък. Simple Smile

# 415
Ще пробвам дезодоранта на Балеа точно такъв ми трябва и харесвам. Дано го има в нашия магазин. Ще разгледам и лосионите за тяло. Засега имам с праскова на Балеа и не е лош.

# 416
  • Deutschland
Ако има Дав с ванилия, препоръчвам. Дезодорантът е много траен и с много хубав аромат.

# 417
Момичета, препоръчайте ми маска за коса, която наистина ви харесва и прави косата мека и лъскава.

# 418
  • София
Ако има Дав с ванилия, препоръчвам. Дезодорантът е много траен и с много хубав аромат.
Сладникъв ли е много? По принцип харесвам сладки парфюми, но наскоро тествах един спрей за тяло с ванилия (в Лидл) - е, то беше яко пудинг аромат. GrinLaughing

Момичета, препоръчайте ми маска за коса, която наистина ви харесва и прави косата мека и лъскава.
На Пантен аква балсама - след многото препоръки от тук си го взех и аз с купоните от последния лайв. Наистина е много добър! Бях малко предубедена, защото на мен и повечето маски не ми разплитат добре косата, а камо ли балсамите. Обаче този е уау за суха, дълга и заплетена коса!

# 419
  • Deutschland
Аня, не е сладникав. Има си стандарния ароматен Дав вайб +ванилия. В никакъв случай не ухае на пудинг или нещо подобно.

Общи условия

Активация на акаунт