Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 29

• 58 674
  • 776
  •   1
Отговори
# 525
  • Сливен
При мен лъщи,кожата ми е комбинирана.

# 526
И Medix Razor са го вдигнали с почти лев. Беше изчерпан, намерих последни няколко бройки от спрея в един от магазините и мислех, че няма да го зареждат повече. Завърна се с нова цена.
Този го търся от половин година под дърво и камък. В същата цикламена опаковка ли е, да знам да се оглеждам?
Ох, видях го наличен в сайта и съм много доволна, въпреки цената.
Дано не са променили състава му, фаворит ми е за баня.

# 527
В ДМ пак е по-добра цената му, другаде го виждам и за повече...

# 528
В Кауфланд го има, Матеа. И на промоция го пускат.

# 529
Не вярвам да има промени в състава, забелязах липсата му в рамките на няколко седмици, после го заредиха. Но все пак споделете. Имам няколко бройки резерва, междувременно ще тествам и dm-ските препарати.

В К. излагат ли го в брошурата? Иначе абсурд да нацеля промо, нямам магазин в близост до мен.

# 530
Момичета, знам че бяхте хвалили чадърите от дм, но не помня дали в това число и тези на Бенетон,че вчера взех един малък и много лек за детето ,дали са здрави?

# 531
  • Mostly in my mind
Хубави ли са? С кои бихте ги оприличили?

# 532
  • София
Чадъри на Бенетон от най- малките имаме вкъщи 3 броя. Хубави са,но ако има малко по- силен вятър се огъват😀 Купих и 3 те в един ден,ако бях взела само един ,нямаше да купя останалите. Иначе не е лош,компактен.

# 533
Аз купувах таблетки и сякаш не ми харесаха. И тези трябва да ги пробвам

Хубави ли са? С кои бихте ги оприличили?

# 534
Много отдавна бях купувала и ми надраскаха чиниите. Ако искаш нещо бюджетно има един прах от Кауфланд, който се справя добре.

# 535
Това с надраскването- защо се получава така?
Все по- рядко ползвам съдомиялна по тази причина.
Ползвам на Финиш и като гледам нови скъпи чаши с какви драскотини са по тях…

# 536
Момичета, знам че бяхте хвалили чадърите от дм, но не помня дали в това число и тези на Бенетон,че вчера взех един малък и много лек за детето ,дали са здрави?

Имам на Бенетон, добре се представя засега. Малко пъти се е налагало да го ползвам.

# 537
Това с надраскването- защо се получава така?
Все по- рядко ползвам съдомиялна по тази причина.
Ползвам на Финиш и като гледам нови скъпи чаши с какви драскотини са по тях…
Предполагам заради абразивните частици в таблетките, заради опропастяването на скъпи чаши преминах на гел.

# 538
С гел нямам надраскано.

# 539
Кой гел използвате за СМ?

Общи условия

Активация на акаунт