Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 29

• 58 688
  • 776
  •   1
Отговори
# 510
И аз имам талон. Simple Smile

# 511
Къде е този куиз? Аз получих само анкета и тя нищо не ми даде Sad

# 512
Къде е този куиз? Аз получих само анкета и тя нищо не ми даде Sad
Разгледай приложението и ще го откриеш.

# 513
Да, намерих го. Мислех, че ще ми изскочи прозорец. После плъзнах по приложението, ама не го видях. Аз все едно това ми е талона на живота 🤣🤣🤣 Хубаво е, че не е само за техните марки превръзки.

# 514
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Въпросите наистина са елементарни и веднага си получаваш талона.

# 515
# 516
Уж си приличат, но нямат нищо общо.
Първия е като слаб лак за коса и не ми харесва, а втория просто оформя хвърчаща коса и не я прави лепкава. От както съм в майчинство нямам време да си изправям косата и с втория много добре я приглаждах, защото моята е чуплива и на нищо не прилича, ако не е изправена. Тааа чакам да се случи някакво чудо и да заредят от втория…

# 517
Дали са талон за Ленор и в същото време увеличили парфюмните перли с почти 3лв. 😬

# 518
Дали са талон за Ленор и в същото време увеличили парфюмните перли с почти 3лв. 😬
Ужас! Онз ден бяха 19,99 и днес точно щях да ходя да взема от тях но няма да е!

# 519
И аз днес щях да ходя, но уви.

# 520
Момичета, вижте перлите на Ариел в Нотино. Цената е същата, а миришат на Ариел. Аз съм пристрастена към тях. Само тях купувам. Къде от Нотино, къде от паралелния внос. Топ са. И в Нотино от време на време правят -20% отстъпка и си заслужава според мен.

# 521
В аутлета има намаление на някои слънцезащитни продукти на Nivea. Тази попива мигновено и не лъщи.

# 522
  • София
Аз от месец използвам същата слънцезащита, доволна съм много.

# 523
И Medix Razor са го вдигнали с почти лев. Беше изчерпан, намерих последни няколко бройки от спрея в един от магазините и мислех, че няма да го зареждат повече. Завърна се с нова цена.

# 524
  • Mostly in my mind
В аутлета има намаление на някои слънцезащитни продукти на Nivea. Тази попива мигновено и не лъщи.

То пък едно намаление...

Общи условия

Активация на акаунт