Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 29

• 58 477
  • 776
  •   1
Отговори
# 60
От много време не е наличен онлайн препаратът им за почистване на пералня , дали изобщо го има в някой от пловдивските магазини?
Предлагат още един -К2R- някой ползвал ли го е?
Много разочарована останах от  Ариела за цветно, 20 пранета , аз взех, та купих и голяма опаковка. Влажен е, след пране дрехите миришат ужасно, петната стоят, сложих двойна доза и пак нямаше пяна.  Вече поръчах ДМ- ски, този го махам.
А толкова да го харесвах този Ариел и поне от пет години го ползвам редовно.

# 61
И аз имах същия проблем с Ариела от ДМ. Стоически го използвах, докато не си купих професионален, внос от Европа. Взех си и перли Ариел, и дезинфектант Ариел и сега всичко си мирише както трябва. Седят ми старите, все някога може и да се навидя да ги дпизразходя. Но напълно те разбирам за миризмата, ужасна е! 😤

# 62
Аз пък предпочитах чешкото производство , което се предлага тук , пред немския , който ми носеха от Германия и съответно отказах..
Но сега съм мега разочарована !
И преди съм попадала на по- влажни партиди, тази и жълтее и не изглежда както преди.
Дано качеството на ДМ - ския си  е същото, взех и от новия да го пробвам.
Зс този конкретно говоря, купувах разфасовки 18 пранета:

# 63
Не съм вкъщи да снимам, но мисля моят изглеждаше точно така. Миришеше на мухъл. Мислех че е от пералнята, докато съвсем не се усетих че е от Ариела. Наистина е много неприятно. Дори не знам какво да пера с него. Нямам нищо което да ми е окей да мирише на плесен и мухъл след пране...

# 64
  • София
Моята кутия Ариел мирише чудесно,но за сметка на това праха за бяло ,малкият пакет този на ДМ  и голямата кутия за цветно миришат на мухъл….
До сега съм купувала доста пъти и не са били такива🤮

# 65
За цветно в момента любимец ми е прахът на Персил. Мирише на цъфнали дръвчета и изпира без забележки.

# 66
Скоро коментирахме протеина на прах, пуснали са нов, с добавено нес кафе Simple Smile - https://www.dm-drogeriemarkt.bg/sportness-protein-na-prah-s-vkus … 067796087307.html. Точно щях да си пускамо онлайн поръчката и го видях в раздел ново, та съвсем оползотворих талона на Sportness, тъкмо гледах, че моите доста намаляват и трябваше да си купувам. Тези дни ще мога да дам отзив за вкуса (обичам кафе, така че смятам, че ще ми допадне).

Благодаря, че писа, никога нямаше да ми хрумне да проверя. Бидон с 2 кг. протеин се подмята вкъщи, обаче такъв с кафе - как няма да си поръчам... Че и три буркана, за безплатна доставка, че беше в последния момент и пуснах до офис на Спиди Stuck Out Tongue Closed Eyes

Пуснах и една поръчка от Нотино, имат 33% през app-a на разни дрогерийни марки (Dove, Nivea, Mixa, Garnier, Eveline и тем подобни).

# 67
За цветно в момента любимец ми е прахът на Персил. Мирише на цъфнали дръвчета и изпира без забележки.
Може ли снимка от кой вид точно използваш?

# 68
  • София
Adalind, дано да ти хареса. Simple Smile Аз си го пия с кеф, сега за лятото ми е идеален, точно като протеиново фрапе. Само мерителна лъжица не открих в кутията, рових, рових (не че нямам, даже вече ги изхвърлям), но ми стана странно, че не са сложили. Освен пък да е съвсем на дъното.

# 69
Хареса ми. Другият ми изостана, щото е ванилия... освен да почна да ги смесвам.

Аз не съм и търсила мерителна чашка; от момента, в който прочетох "три пълни супени лъжици", си казах, че на домашна посуда ще разчитаме Joy

# 70
Този прах не ме впечатли с абсолютно нищо.
Пере нормално (предполагам), но не ми даде никакво преживяване като аромат и като цяло.

# 71
Аз май повече се радвам в такива случаи, нещо все повече се дърпам от по-парфюмирани препарати, а тук съм писала че и от дезодоранти се дърпам да не миришат много... Grinning
Но пък на този прах точно това се очаква да му е специалното, много странно че не са го ароматизирали достатъчно.

# 72
  • оттам, откъдето започва България
Подарявам, макар че навън е топло. Simple Smile

Скрит текст:

# 73
Привет!
Талона за рожденик за един продукт ли само важи или за цялата покупка?

# 74
За цялата покупка.

Общи условия

Активация на акаунт