Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 29

• 58 492
  • 776
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Има такива, които наистина ми харесват, не само заради цената. Grinning Последно беше новият им серум за лице с колаген, харесвам този и с к-ната. Вече за душ геловете, там е повече заради цената, но аз не съм претенциозна откъм точно този сектор продукти.

# 91
Балеа не са някакво супер качество разбира се че има  по добри и качествени марки и скъпи но аз си харесвам марката и някои продукти.  Признавам си душ геловете често ги купувам и заради цената. Но ми харесват някои аромати като примерно този жълтия с ванилия и кокос. Има и лимитирани серии сезонни, но пък нямат дълготраен аромат. Важното е да се чувстваш чиста след баня. Този душ крема за чувствителна кожа сенситив  съм доста доволна.

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 13:43 от femmi2

# 92
Честно казано, Гарние, Нивеа и прочие също не са нещо кой знае какво, та не се иска много при сравнение с тях. За тези марки също бих написала че стават като за цената си, ако бяха по-евтини. А те у нас вече са на такива цени че цената отдавна задминава качеството им.
И да искам, няма как да си купувам само топа на топа и да казвам че държа на качество. Но които купя, предпочитам да си струва парите, а в това отношение Балеа определено води пред повечето марки в този клас.
На Балеа нещата които съм пробвала са прилични за бюджетна дрогерийна козметика, в случая цената е предимството пред споменатите марки.
А вече кой продукт за кого е - напълно нормално да има по нещо да не ти допадне. И аз не всичко похвалено от други харесвам, нормално ми се вижда. Но които съм си ги уцелила да са подходящи за мен, са ми харесали

# 93
На Балеа почти нищо не харесвам и не купувам, за сметка на това Алверде ми допадат и ги ползвам. Това е моето разделение само по марка според личния ми опит, но отдавна съм се отказала да гледам към Балея. От време на време се подлъгвам по вас (когато похвалите нещо) и купувам, а после се чудя на кого да го подаря Grinning

# 94
Аз например душ геловете на Балеа не ги харесвам. Не се чувствам чиста след тях. Купувах ги заради цената преди, но вече не ги предпочитам.

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 09:05 от Lale_Lili

# 95
  • София
На мен пък Alverde не ми допадат, хем съм им давала шанс. Grinning Единствено антицелулитното олио и един лосион за тяло с лавандула харесвам. Всичко останало ми е мазно (вкл. и спиралите за мигли), гранясва бързо, детският слънцезащитен е като блажна боя и не се отмиваше с дни.

# 96
Накарахте ме да се замисля за Алверде. Сравнително малко неща съм пробвала, нито едно не уцелих да е "моето" и прекратих опитите.
Но и моите спомени са за за консистенции и миризми които хич де ми бяха приятни. И на мазила, и на някакъв молив от гримовете им, точно на гранясало ми напомняха и на мен. Може и да имат нещо което би ми допаднало, но след тези опити ги подминавам по навик вече. Аз и без това не пробвам нови неща често а предимно ако вече го няма някой продукт и търся да го заменя.

# 97
На Алверде червилата и моливите за очи ползвам. Последната ми спирала е тяхна. Шампоани и душ гелове съм ползвала, нямам забележки.

# 98
  • пустинята Гоби
На Алверде също съм опитала голяма част от продуктите, не ми харесват грам.

Аз и по Нивея не припадам, даже я избягвам тази марка, не ползвам техни продукти освен слънцезащита и то, защото мъжът ми ги купува.

# 99
На Нивеа ползвам само слънцезащитни кремове. От другите им неща не съм очарована.
На Балеа ползвах крем с хиалуронова киселина. Не е лош, но за тази цена има и други, по-хубави.

# 100
  • София
Аз и по Нивея не припадам, даже я избягвам тази марка, не ползвам техни продукти
Аз съм така с Гарние и подобните на концерна Лореал. Цените им станаха двойни и тройни, а не смятам, че като качество са по-добри. Та, за момента съм или dm марките, или нещо по-висок клас.

# 101
Точно че не знам откъде дойде това че Нивеа или Гарние са евентуално по-добри, а пък Балеа не е, понеже не е "марка". За мен са в един клас, като собствената марка на верига е с по-ниска цена понеже е такава, а вероятно е произведена където и въпросните марки - те обикновено се възлагат на някой такъв производител а не е веригата да има собствени заводи за всяко нещо.
Помня преди години когато все още се изписваше изрично производителят в такива случаи, а не само "произведено за ххх" че можеха да се видят точно имена като Гарние и подобни на туби собствена марка на Лидл примерно. Сега просто не ги пишат поименно вече.

# 102
  • пустинята Гоби
По принцип цялата супермаркетна козметика за мен попада в тази графа и то най-вече, защото не ми харесват като продукти. Ни Балеа, ни Нивея, ни Гарние, ни Лореал купувам. Не заради цената, просто кожата ми и косата ми не ги понасят.

От Лили купувам турския шампоан с чесън против косопад за под 10 лева, еми харесва ми - хидратира косата, иначе не знам колко помага да не капе. Искам да кажа, че не е задължително да са скъпи продуктите, за да ми харесват, но в случая повечето не стават. Също от Лили ползвам крем за лице на Лумене, който не е скъп, много е приятен и ми действа добре.

# 103
Аз съм меко казано недоволна от Алверде. Нито един продукт не ми е харесал и все се заричам повече да не им давам шанс. Ама когато някой ги похвали, пробвам и....в коша

# 104
  • Стара Загора
Бях останал с впечатлението, че всички талони могат да се комбинират един с друг и някои неща да излязат с по-голяма отстъпка (защото преди съм комбинирала два примерно), но за съжаление се оказа, че примерно талона за -15% на слънцезащита не мога да го комбинирам с -10% на цялата сума. За талона -10% на цялата сума пише, че не се комбинира с други талони, които важат за цялата покупка, и въпреки това не ми излиза.

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 15:58 от ❇Sisi_91❇

Общи условия

Активация на акаунт