Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 29

• 58 761
  • 776
  •   1
Отговори
# 330
  • При децата ми
Ползваме тази слънцезащита вече втора година.

И аз и децата сме много доволни. Вярно е, че бяхме под чадъра, но прекарахме и доста време във водата. Никой от нас не изгоря. За протокола бяхме на море в Гърция миналия месец, при температури 30-32 гр. Отделно аз изкарах още три дни на българското Черноморие. Ще подновя задължително, защото съотношението цена-качество е повече от добро! За лице в момента ползвам на "Нивеа".

# 331
От години ползваме слънцезащита на Sun dance, никога не сме изгаряли. На плаж ходим от обяд до вечерта.

# 332
Насложили са цени в евро. Обаче много дребно. По-зле и от Кауфланд.

# 333
Утре ли има лайф? Да слагам аларма?

# 334
Има. С този талон.

Талони за 20% отстъпка на продукти от категория Грижа за коса с марки PANTENE, Balea и Balea MEN*

# 335
Аз съм си нагласила аларма.
Искам талони на Пантен.
Харесала съм си две масла за коса.
Едното е с арган ,другото с кокос. ☺️

# 336
Слагам аларма!

# 337
Шампоаните дали са хубави ?!Някой ползвал ли е ?Аз съм си купивала от Hair Biology серията и бях доволна ,но тези не съм ползвала.

# 338
Точно тази серия е много хубава,  купих си я благодарение на Фрау С като я похвали и сега ще си я подновя

# 339
За моята коса тази серия не е подходяща.

# 340
Насложили са цени в евро. Обаче много дребно. По-зле и от Кауфланд.

И са много подвеждащи тъй като цената в евро е в ляво, а вдясно е в лева. Да, ама още не сме минали на евро, а в българския се чете от ляво на дясно и за мен поне трябва да е обратно.

# 341
Да, точно такава е логиката с подредбата на цените на етикетите, и аз вчера им видях новите еврови стойности посочени първи на реда. Но законът за приемане на еврото им го позволява, за съжаление.

# 342
Шампоаните дали са хубави ?!Някой ползвал ли е ?Аз съм си купивала от Hair Biology серията и бях доволна ,но тези не съм ползвала.
За моята коса е перфектна. Хидратира чудесно ,ухае нежно.
При мен оформя кичурите къдрава коса.
Моята коса е с тънък косъм ,изрусена и с тази серия се преродих.
Цялата серия е топ за тези цени.
Фрау я похвали ,аз лично тази серия ,ще я купувам постоянно.
Ако идва прекалено хидратираща ,зависи от много неща ,аз мия първо с шампоан на Гарние с диня ,а този ми е втори шампоан.
После ползвам или балсама на серията на Пантен или балсам на Глис.
Така ги редувам ,както и маските за коса и грижата за коса след къпане.
Съчетавам продуктите и при мен се получава много мека коса ,перфектно оформена ,с много красиви подредени къдрици ,естествено стоящи.
Топ серия е цялата.

# 343
  • При децата ми

Фен съм на продуктите за коса на "Пантен". Ползвала съм няколко серии и от всички съм доволна. Дъщеря ми също ги харесва. В момента също ползвам маска и балсам на "Пантен". Ползвала съм и шампоана от тази серия - доволна съм.

# 344
  • София
Дали маха петна от червена манджа по бяла дреха?

С това съм махала петна от сладко от боровинки от светла дреха. Не оставам без този препарат.

Много съм доволна. Маха петна от пюрета.

Общи условия

Активация на акаунт