Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 29

• 58 697
  • 776
  •   2
Отговори
# 540
Ще го снимам после. Взимаме един от италианския магазин (via Trakia), който май се казваше Pirin (или нещо такова) и е копие на Сомат, но много по-евтин. И Сомат взимаме, ако хванем на промоция.

# 541
Лолита, в момента ползвам капсулите на DENKMIT и бих казала, че никак не са лоши. Нямат аромат, измиват добре...Цената им е добра, бях ги взела с намаление и със сигурност бих повторила.

# 542
Заредих доволно с купона от анкетата, а имах и още 10% отстъпка, та се получи много хубаво намаление. Сега и един склад да си взема отнякъде, че идея нямам къде да дяна толкова кутии.

# 543
На мен също ми харесват таблетките на Денкмит, нищо не са ми надраскали, добре измиват. По принцип Феъри са ми фаворит и ползвам основно тях. Бих поддържала в наличност и тези от ДМ.

# 544
  • Mostly in my mind
Благодаря ви за мненията, момичета. Ще взема да ги пробвам в такъв случай.
Досега все с Финиш съм била. А да ми драскат съм претръпнала вече и не обръщам внимание. Joy важното е да мият добре.
И още един въпрос. Взех вчера от тези перли на Ленор, но никъде не пише как се дозират. Какво количество за колко пране слагате? Или всеки сам си преценя? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 545
  • Пловдив
Напомням за лайфа днес в 18 ч.

# 546
Благодаря ви за мненията, момичета. Ще взема да ги пробвам в такъв случай.
Досега все с Финиш съм била. А да ми драскат съм претръпнала вече и не обръщам внимание. Joy важното е да мият добре.
И още един въпрос. Взех вчера от тези перли на Ленор, но никъде не пише как се дозират. Какво количество за колко пране слагате? Или всеки сам си преценя? Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз слагам половин капачка и на мен ми стига

# 547
  • оттам, откъдето започва България
Всеки си дозира перлите според това колко силно иска да му мирише прането.
Аз им се наситих и сега съм ги спряла. Simple Smile Иначе за мен са много трайни като аромат.
Само да уточним, че те са само за ароматизиране, но не и за омекотяване на прането. (то не че другите омекотители го омекотяват) Wink

# 548
  • София
Аз слагам от перлите на око, според количеството дрехи. ☺

# 549
  • Mostly in my mind
да речем на една пълна пераляна 8-9 кг , колко? 1 капачка? за нормална, не много силна миризма

# 550
да речем на една пълна пераляна 8-9 кг , колко? 1 капачка? за нормална, не много силна миризма
1/2 капачка за да не е силна миризмата.
Никога не съм слагала пълна капачка. 1/2  за пълна пералня или по-малко за по-малко дрехи.

# 551
1/2  капачка слагам аз за пълна машина. Добре е ароматизирано прането.

# 552
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/profissimo-popivashti-karpi-p4066447668773.html
Много доволна съм от тези гъби, както и другите за миене на съдове.
Купувах подобни Швантух 3 бр, които се вмирисваха за седмица. Цената е много добра, 5 бр са за 3 лв, останалите подобни са 3 бр за 3 лв.
За мен са незаменими, не само за плотове и повърхности в кухнята, а често ги ползвам за полиране на прозорци и стъкло, гардероби. Почистват идеално дори само с вода и не оставят следи.

Последна редакция: ср, 06 авг 2025, 14:18 от Mateah

# 553
Точно от тези попивателки кърпи аз не съм доволна. Даже щях да пиша тук. Изключително тънки и бързо се заносват.

# 554
И аз не ги харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт