Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 29

• 58 007
  • 776
  •   1
Отговори
# 630
  • При децата ми
И аз се радвам за този талон! Тъкмо трябва да заредя някои препарати.
За краката - писала съм за чудесния омекотяващ ефект на чист вазелин. Като на бебе стават петите, меки и гладки. Най-обикновена пемза ползвам и после вазелин, на Кройтерхоф, но може и с други марки да се пробва. На леко влажна кожа нанасям, той си попива.

Чистият вазелин попива ли добре? Стои ли мазна кожата после? Пързалят ли се после стъпалата? Smile Петите ми са много груби и с каквото и да мажа има краткотраен ефект?

# 631
  • Сливен
За сух шампоан съм доволна от Balea  sensitive.

# 632
За хубави стъпала веднъж-два пъти годишно слагам ексфолиращи чорапи.
През останалото време поддържам с крем за крака, обикновено този с урея на Балеа.

# 633
  • Пловдив
Благодаря ще го пробвам

# 634
Скрит текст:
И аз се радвам за този талон! Тъкмо трябва да заредя някои препарати.
За краката - писала съм за чудесния омекотяващ ефект на чист вазелин. Като на бебе стават петите, меки и гладки. Най-обикновена пемза ползвам и после вазелин, на Кройтерхоф, но може и с други марки да се пробва. На леко влажна кожа нанасям, той си попива.

Чистият вазелин попива ли добре? Стои ли мазна кожата после? Пързалят ли се после стъпалата? Smile Петите ми са много груби и с каквото и да мажа има краткотраен ефект?

Да, този на Кройтерхоф попива и не стои мазна кожата. Вечер нанасям, нямам проблем през деня да ми се пързалят краката.

# 635
  • София
И аз съм в търсене на балсам за пети (след 1 седмица на къмпинг, имат нужда от грижа). Мислех на Алверде талона да оползотворя, но сега с талона всичко на дм марките, ми идва супер!

Откога чакам талон за Миша, то пък си накупих миналия месец от Лили Grinning Grinning (бб крема беше там на 9лв).

Едно от малкото неща, с които се харесахме на Алверде, беше един лосион за тяло с лавандула (немазен, не е тежък, не ми граняса - което обичайно се случва с Алверде), обаче го няма вече! Явно е бил лимитирана серия. Чудя се дали да пробвам лимоновия - ето този: https://www.dm-drogeriemarkt.bg/alverde-naturkosmetik-losion-tya … 067796167559.html

И отзиви за този пилинг за крака? https://www.dm-drogeriemarkt.bg/alverde-naturkosmetik-piling-za- … 067796133219.html

# 636
  • Пловдив
Имам купон за рожден ден, мога ли едновременно да ползвам намалението и от него, и от купона за дм марки? Има ли разлика дали ще поръчам онлайн или ще си ги взема в магазин? Благодаря

# 637
Да, ще ти се съчетаят двете отстъпки.

# 638
Имам купон за рожден ден, мога ли едновременно да ползвам намалението и от него, и от купона за дм марки? Има ли разлика дали ще поръчам онлайн или ще си ги взема в магазин? Благодаря

Има разлика. Виж какво искаш и дали го има в избрания от теб магазин. Може да го има онлайн, но в магазина до вас не и обратното. Онлайн се изпраща по куриер от техен (централен, сигурно) склад и може да отнеме няколко дни, а от магазин ти приготвят пратката и до час и половина е готова за взимане.

# 639
Благодаря ще го пробвам
На мен не ми допаднаха сухите шампоани на Балеа. Трябва да пръскаш по много, защото трудно излиза съдържанието от спрея. И като ефект не ми харесаха. Най-хубавите си остават на Batiste - по-конкретно оригиналния. Даже до вчера имаше талон за 30% отстъпка.

# 640
  • Пеликания
Аз съм доволна от сухите шампоани на Balea. Ползвам ги рядко, но не съм имала гаф. Пробвала съм почти всички, но най любими са ми 2 вида.
Скрит текст:

# 641
  • софия
Идеално ми дойде купонът за ДМ марки. Може да го пускат по-често. Отново купих ТХ. Точно е свършила вкъщи, наистина е хубава. Отидох със списък за няколко неща и излязох с двойно повече.

# 642
Талона за ДМ дали включва ДМ био?

# 643
Включва. То за това му се радвам най-много. Дм био си е марка на Дм.

# 644
Талона за ДМ дали включва ДМ био?
Ами разгледайте какво включва.

Общи условия

Активация на акаунт