Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 29

• 58 017
  • 776
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
За сух шампоан съм доволна от Balea  sensitive.
Благодаря ще го пробвам
На мен не ми допаднаха сухите шампоани на Балеа. Трябва да пръскаш по много, защото трудно излиза съдържанието от спрея. И като ефект не ми харесаха. Най-хубавите си остават на Batiste - по-конкретно оригиналния. Даже до вчера имаше талон за 30% отстъпка.
Може ли снимка на продукта,?
Благодаря!

# 646
На алверде имаше талон от лайфа за 20%, съчетава ли се с другия талон 15% на ДМ марки. Гледам, че и двете са изписани до продукта.

# 647
  • софия
Вчера случайно видях, че има обезцветяващ крем за косми. Направо взех 2 кутии. Космите на ръцете ми не са много, тънки са и с мазане през няколко седмици решавам проблема. Преди Личиа имаха, но спряха да го внасят (произвеждат?). Бях много доволна. Надявам се и този да е добър.

# 648
За пловдивчани-днес един от магазините има РД
Скрит текст:

# 649
Може ли снимка на продукта,?Благодаря!
Ето този е:

# 650
И аз обожавам Batiste и много ме е страх да експериментирам със сухи шампоани. Преди съм пробвала и други марки, но да попаднеш на кофти пулверизатор или ужасен продукт точно когато нямаш време да си измиеш косата или да направиш нещо с нея - супер изнервящо е. Затова си взимам това, в което съм сигурна винаги

# 651
Mateah, Ако всяка седмица правиш упражнението,  ще се "култивират" и няма да те затрудняват много.
Повярвай ми, не се "култивират". Напротив искат поддръжка всяка седмица или по-често. Правя това начинание от години, плюс това, че сама си правя цялостно гел лака .. Започнеш ли веднъж.. няма отказване и "култивиране".

# 652
Аз не можах да се разбера точно с Батист. Вярно че не съм пробвала всичиките им видове, избрах си тогава някакъв според моята коса, но това нещо не помня даже дали го изпръсках цялото. Косата ми ставаше все едно с лак е напръскана, много беше странно и не бих си взела пак техен.
От на Балеа нямам оплаквания, никога не съм попадала на дефектен флакон също, пръскат си съвсем нормално. Поне от моя опит е така, аз не ползвам и много често та не е като да съм изпръскала стотици но все пак.

# 653
Вчера случайно видях, че има обезцветяващ крем за косми. Направо взех 2 кутии. Космите на ръцете ми не са много, тънки са и с мазане през няколко седмици решавам проблема. Преди Личиа имаха, но спряха да го внасят (произвеждат?). Бях много доволна. Надявам се и този да е добър.

Имаха Личиа и беше много добър продукт. Откакто го спряха /не знам дали да го внасят или произвеждат/ не съм спирала да го търся. Благодаря за споделения продукт на Балеа Flowers Hibiscus

# 654
  • софия
Не го търси. Помня, че като изчезна се обаждах на вносителите. Бяха ми казали, че няма да го внасят, не помня дали казаха причина.

# 655
  • София
Аз пък си разглеждах любимите продукти в приложението и забелязах, че слънцезащитния спрей за коса е вече наличен! Не знам кога са заредили, но доста време го нямаше (над година). Ето този. Мисля да си взема, въпреки че сме към края на лятото (особно в София тези дни Grinning).

На алверде имаше талон от лайфа за 20%, съчетава ли се с другия талон 15% на ДМ марки. Гледам, че и двете са изписани до продукта.
Скрит текст:
Не се съчетават. Имам в кошницата, тези, които са на Алверде са с 20%, останалите дм продукти с 15% отсъпка.

# 656
  • Пловдив
Може ли снимка на продукта,?Благодаря!
Ето този е:

Благодаря ще го потърся

# 657
Може да се съчетае талон за отстъпка на цялата покупка и талон за определена марка. Няма как един път талон на Алверде и после талон за марка на ДМ.

# 658
  • София
То може в 1 покупка, но отстъпките не се натрупват (както са талоните за РД, примерно).

# 659
Да, може в една покупка и ще начисли талона с най-висока отстъпка.
Например имаш Алверде и Балеа. Слага си на Алверде 20%, а на Балеа 15%. Така се комбинира, да.

Общи условия

Активация на акаунт