Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 29

• 57 989
  • 776
  •   1
Отговори
# 675
  • Mostly in my mind
Благодаря за споделеното!

# 676
Някой ползвал ли е тези стелки за обувки? Тънки ли са?

Да, много са тънки. Все едно за еднократна употреба, но пише, че може да се носят до 7 дни, което е възможно, ако не се набръчкат в обувките.

Някой използвал ли е тази сода?

А тези таблетки за почистване на съдомиялна? Пише да се поставят на дъното на машината и да се пусне на висока температура и не на кратка програма, но когато е пълна. За първи път виждам такива. Досега на всички, които съм използвала пише да се пускат на празна миялна.

# 677
  • София
В четвъртък отварят новия мол в Красна поляна, София.
Ще има ДМ - минус 15% над 30 лева и кутия за храна или чаша над 60 лв. Намалението не важи при активирани талони.
Мол,къде там?

# 678
Хоп-Троп!, мерси!
Аз съм ползвала от посочените таблетки за почистване на съдомиялната, да в заредена машина съм ги пускала. За ефект не мога да кажа не съм забелязала нещо.
А аз харесах тези,гледам лимитирани са .

Въпреки че последно взех една кутия капсули за резерва и им се чудя на тези..

# 679
На Никола Мушанов.
Видях табелата като пътувахме.
Освен ДМ има Синсей, Уайкики, Лидл.
Видя ми се също пепко, ню йоркър.

# 680
  • София
Има малък Ритейл парк на Мушанов, чиито магазини тепърва отварят. Срещу болница Надежда

# 681
  • София
Благодаря ви за отговора!

# 682
  • Пловдив
Ползвам содата на Tiera Verde. Доволна съм. Със сигурност ще взема и на dm.
Гелът за лице с помпичка бях спечелила от някаква игра. Харесва ми как почиства. Оставя кожата освежена.
Таблетки за почистване на съдомиялна dm също имам и ползвам. Наистина са ефикасни.

# 683

Тези таблетки много ми харесаха. Измиват добре, изплакват се добре, без аромат. Нашата миялна е малка и ги деля на две.

# 684
  • софия
Вчера случайно видях, че има обезцветяващ крем за косми. Направо взех 2 кутии. Космите на ръцете ми не са много, тънки са и с мазане през няколко седмици решавам проблема. Преди Личиа имаха, но спряха да го внасят (произвеждат?). Бях много доволна. Надявам се и този да е добър.
Скрит текст:
Имаха Личиа и беше много добър продукт. Откакто го спряха /не знам дали да го внасят или произвеждат/ не съм спирала да го търся. Благодаря за споделения продукт на Балеа Flowers Hibiscus
Сърце юнашко не трае. Пробвах го. Страхотен е. Дори по-добър от Личиа. Бързо обезцвети космите, не се обринах, не мирише остро и неприятно, дори сребърната ми гривна не потъмня (потъмнява, като ползвах подобен продукт на Елеа). Ще купя още 2 опаковки да не изчезне.
В четвъртък отварят новия мол в Красна поляна, София.
Ще има ДМ - минус 15% над 30 лева и кутия за храна или чаша над 60 лв. Намалението не важи при активирани талони.
Мол,къде там?
На част от мястото на 6-ти септември правят ритейл парк, до депото, Питагор.

# 685
  • София
Препоръчайте препарат за почистване на плочки,фуги….?
Тук на морето много се захабяват от гадната вода (мазнеят ,сивеят) и искам преди да си тръгна да почистя и двете бани по обстойно.

# 686
Този ползвах последно, хареса ми как почиства.
За фугите / бели са/ползвам магическа гъба.

# 687
Този препарат се справя и с варовита вода, но не мирише хубаво

# 688
Този препарат се справя и с варовита вода, но не мирише хубаво
Да, почиства перфектно и  батериите. Въпроса е за хубав препарат, миризмата наистина не е уау, но бързо изветрява.

# 689
Препаратът е супер. Аз също го бях препоръчала в тази тема. Мирише на оцет.

Общи условия

Активация на акаунт