Без горнище (на банския) на плажа пред познати, редно ли е?

• 3 927
  • 64
  •   1
Отговори
# 15
ИЗвинявай, но това е някаква перверзна работа от страна на мъжа ти. Не му е работа да определя дали да си без горнище или не. Ясно е, че иска да зяпа чужди гърди, а може да го кефи други мъже да те гледат. Сори! Чак пък няколко пъти да споменава...

# 16
Смятам, че разголването на ненудистки плаж е проява на лош вкус и липса на възпитание.
Малко офф, но не съвсем, не разбирам довода, че щом нещо го правели другите, без значение ситуацията, значи няма проблем и аз. Ако за мен нещо е просташка проява, верно ли се очаква да ме успокои и окуражи че някой го правел? Правилната посока  на мисълта е, че човекът е невъзпитан и прост, а не какъв чудесен пример, юруш след него.

# 17
На мен би ми станало много неприятно, ако сме семейна компания на море и друга жена от компанията е без горнище. Най-малкото заради децата.
Не бих се съблякла нито пред компания, нито пред непознати, нито бих посетила нудистки плаж, и не бих допуснала някой да ми казва да се събличам. И не бих допуснала мъжа ми да се съблече пред други жени, без значение познати или непознати.
П.С.
Скрит текст:
Както и крайно не разбирам в съблекалните, макар разделени по пол, жени се разхождат дибидюс из цялата съблекалня, или седи в поза "делва" и си зяпа телефона гола и т.н. Да, женска съблекалня е, ами обърни се с лице към ъгъла, метни си една хавлия на гърба и се облечи, нито някой ще наднича да те види, нито е проблем ако случайно видя нещо.  Има и душ кабини, както и паравани на места, в които може да сложиш бельо и така да излезеш. Ама такова открито набиване, граничещо с позиране пред всички останали ми идва в повече. Кому е нужно да гледа чужди голотии?

# 18
ИЗвинявай, но това е някаква перверзна работа от страна на мъжа ти. Не му е работа да определя дали да си без горнище или не. Ясно е, че иска да зяпа чужди гърди, а може да го кефи други мъже да те гледат. Сори! Чак пък няколко пъти да споменава...
Пак казвам, че примера който ми дава с неговите познати е от преди, да речем 15 години. Споменал го е може би три пъти до сега, не повече. И отново казвам, че не ме е карал и не е настоявал, просто го спомена, че може да го сваля, ако искам, и за него нямало проблем, защото преди години се е случвало в приятелска компания някоя да си свали горнището. Има се предвид, че и гаджетата им тогава са били там на тези жени.

# 19
Той не мога да кажа, че настоява упорито, просто от време на време ми го споменава и се дразня малко.
Постави си ясни граници, кажи му, че това е твоето тяло и този въпрос повече няма да се обсъжда. А ако си по-отракана и вечер се събирате компанията на тераса или нещо подобно, като се появят мъжете голи от кръста нагоре, свали си блузата и ти. То каква е разликата по неговата логика?

А относно това ако се появи неочаквано компания от познати е по-различно, защото аз няма как да знам, че на същия плаж в момента има наши познати. Става въпрос, когато сме отишли заедно компания от няколко човека, и някоя от жените умишлено си свали горнището пред всички в компанията.
Същото е. И в двата случая горнището е свалено умишлено, дали докато са били там или преди това, все тая.

# 20
Гол мъж и мен ще ме притесни, но жена по монокини - всички деца са виждали. Не е нещо фатално. Няма как да спрем хората са си ходят така, ако имат желание - в свободен свят сме.

# 21
Това е малко прекалено - да си обуваш гащите на мокър задник докато си в кабинката... Който се срамува не се съблича и къпе. Другите се държат както е нормално в баня. Някога по соц време сме ходили и под строй на баня, свиква се.

# 22
Аз не бих се съблякла по монокини и првд непознати, но не съм го правила и на 18, хеле пък сега.
Ако някоя мацка от компанията се съблече - не ми пречи, най-много в началото да ми е странно.

# 23
  • София
Това е абсолютно лично решение и никой, вкл. съпругът ти, няма право да ти казва как и какво да правиш с тялото си. Не бих позволила на моя съпруг да ми дава съвети в това отношение, а и не мисля, че би му хрумнало.
Разголването на плаж, който не е предназначен за разголване, за мен също е липса на възпитание. Разголването пред други хора, които може да са близки, но не са интимни партньори, също.
Да не говорим за това, че кожата на гърдите е по-чувствителна, а слънцето не е най-полезното нещо на света за нея.
Иначе не ми пречи какво правят другите и не бих го играла морална полиция, поучавайки околните на плажа.
Който харесва голотата, да си ходи гол. Аз от човешките тела не се притеснявам, но самата аз не бих се съблякла.
Аз лятото живея по 3 месеца на морето и на метри от плажа. Има и събличащи се, и не. Нудистите обаче се пекат на скалите и там си ходят.
Била съм по света на плажове, където правят забележка дори за прекалено изрязани бански (на масовите плажове, където има деца, възрастни и т.н.), какво остава за свалянето им.

# 24
Гол мъж и мен ще ме притесни, но жена по монокини - всички деца са виждали. Не е нещо фатално. Няма как да спрем хората са си ходят така, ако имат желание - в свободен свят сме.
В някои западни страни е забранено да се разголваш на обществени места, включително и на плажа. Никой не е длъжен да ти гледа прелестите - има си специални места за това. Дори в градината или на балкона нямаш право показваш голотии, ако те виждат съседи или минаващи...

# 25
Така е, за БЪлгария говоря, ако не е забранено.

# 26
  • София
Толкова ли не можеш сама да прецениш? Много измислена драма.

# 27
Толкова ли не можеш сама да прецениш? Много измислена драма.
Аз съм преценила за себе си. Интересувам се как е при другите. Тук във форума всеки се интересува от нещо, и пита другите да се изкажат от своя личен опит. Това че на теб ти звучи измислено, си е твое мнение.

# 28
Има ли още хора дето се развяват по цици? От години не съм виждала. Смятам го за много пошло, ако е извън пределите на нуди плажа.

# 29
  • София
Монокините са отживелица и безвкусица отвякъде.

Мъжа си е малко повече cuckold.

Общи условия

Активация на акаунт