Без горнище (на банския) на плажа пред познати, редно ли е?

• 3 921
  • 64
  •   1
Отговори
# 30
  • над кукувичето гнездо
Какво значи отживелица?! Laughing
Не знаех, че е имало модерна вълна.

Смятах, че е до разбирания, себеусещане и възприятия.

# 31
Интересувам се как е при другите. Тук във форума всеки се интересува от нещо, и пита другите да се изкажат от своя личен опит.
Моят опит - събрала съм се с човек, с когото имаме еднакви възгледи за живота. За мен това е много важно, защото засяга и методите ни на възпитание на детето (голям човек е вече).

Ако мъжът ми няколко пъти ми каже, че според него трябва да се съблека на обществено място, ще го възприема като сводничество и пътищата ни ще се разделят.

# 32
С компания ли ходите на плаж? Да не са се уговорили мъжете нещо помежду си... Нищо не може да ме учуди вече...

# 33
  • Fairbanks, Alaska
Какво значи отживелица?! Laughing
Не знаех, че е имало модерна вълна.

Смятах, че е до разбирания, себеусещане и възприятия.
През 90-те години по плажовете доста често можеха да се видят жени по монокини. Сега вече няма такова явление.

# 34
С компания ли ходите на плаж? Да не са се уговорили мъжете нещо помежду си... Нищо не може да ме учуди вече...
В повечето случаи сме били двамата (не ходим всяка година на плаж, къде поради липса на възможности, къде поради липса на достатъчно финанси). Само веднъж бяхме с една двойка, но не е ставало на въпрос там за такива неща. И веднъж с едно семейство на морето, но с тях имаше и малко дете. Та, той това ми го е казвал вкъщи, не на плажа пред хората. Явно, както се разбра, преди години е имало някакъв пик голяма част от жените да са по монокини. Той си гледа явно по някакъв старомоден начин, защото пак казвам говорим за преди повече от 15-20 години. Не е ставало непременно на въпрос, ако сме в компания да си сваля горнището. Ставаше въпрос въобще, когато отидем примерно дори двамата. Казвал ми го е вкъщи, не пред хората, разбира се. Идеята му е ако аз искам да съм изпечена и по гърдите, да не се притеснявам да си сваля горнището, и да не се чувствам ограничена. За това ми даде пример с онези негови познати и жените им. Просто на мен ми се стори не много нормално това, но явно тогава така са разсъждавали и тези момичета по свое собствено желание са си сваляли горнищата, за да се пекат. Явно, аз така си мисля, че ако са били примерно две-три двойки, и две от жените са си свалили банския, другите примерно две, за да не останат по назад са решили и те да си ги свалят. Малко сбъркано, но все пак тогава са били твърде млади. Та въпроса ми беше породен от този случай, който ми направи не особено приятно впечатление. Затова исках да знам при другите как е било, дали сте имали такива случаи с ваши познати!

Последна редакция: ср, 11 юни 2025, 15:25 от Borqna Sto 771419

# 35
Старомоден, защото иска да си ги развееш пред приятелите... Айде не.

# 36
На мен ми стана любопитно – наборчета ли сте с мъжа ти, или ти си доста по-млада?
Ако сте наборчета, намекни му, че обикновено има разлика между гърдите на жена на 20 и жена на 40 години. И че жените от втората група по-трудно биха се разсъблекли по монокини пред публика.
Второ, едно е да се разголиш пред гаджето и компанията му, друго е пред семейни приятели.
Трето, ако си по-млада, може мъжът ти да иска да се изфука с теб. Simple Smile
И четвърто – напомни на мъжа си, че преди 40+ години си е играл на пясъка по голо дупе. И му предложи да се съблече съвсем гол. Така де, какво толкова... Все свои хора ще сте си.

Като цяло, много е странна цялата тази история или ти неправилно я интерпретираш.

# 37
Сега вече няма такова явление.
Уф, виждат се понякога и в сегашно време, предимно от рускоговорящите.
Мен не ме вълнува драмата на госпожата, стига да го прави на нуди плаж, защото е ... блех, грозно най-малкото.

# 38
На мен ми стана любопитно – наборчета ли сте с мъжа ти, или ти си доста по-млада?
Ако сте наборчета, намекни му, че обикновено има разлика между гърдите на жена на 20 и жена на 40 години. И че жените от втората група по-трудно биха се разсъблекли по монокини пред публика.
Второ, едно е да се разголиш пред гаджето и компанията му, друго е пред семейни приятели.
Трето, ако си по-млада, може мъжът ти да иска да се изфука с теб. Simple Smile
И четвърто – напомни на мъжа си, че преди 40+ години си е играл на пясъка по голо дупе. И му предложи да се съблече съвсем гол. Така де, какво толкова... Все свои хора ще сте си.

Като цяло, много е странна цялата тази история или ти неправилно я интерпретираш.
По-млада съм с 10 години от него.

# 39
  • София
Много ми е странно отношението на някои от пишещите в темата към голотата. Чак пък гнусно...
Няма нищо по-естествено на света от голото човешко тяло.

# 40
Когато обаче е красиво. Гол дебел чичак на плажа докато си пия коктейла- мерси съм.

# 41
Нудистка съм.
Ще ме е срам да си развявам циците на нормален плаж. Нудистите всъщност не се зяпат помежду си.
А твоят мъж може би го тресе носталгия по младите години.

# 42
Aз малко се обърках. От първия пост останах с идеята, че утре отивате на плаж цяла компания и той те кара да си покажеш циците пред всички. И там вече се чудех дали за да се похвали с теб, дали друго.
Преди малко чета обаче, че изобщо не е така, а само у дома, насаме и принципно едва ли не само те окуражава да се печеш без бански (дава съгласие) за да нямаш после два белеещи се фара отпред, които май те притесняват.

Та как е всъщност?

# 43
Кажи на мъжа си, че освен всичко останало, не е и модерно. Така че твоите СиСи спокойно могат да си останат нещо, което да е само между вас двамата. Демек, никой друг не е умрял да ги гледа.

# 44
Aз малко се обърках. От първия пост останах с идеята, че утре отивате на плаж цяла компания и той те кара да си покажеш циците пред всички. И там вече се чудех дали за да се похвали с теб, дали друго.
Преди малко чета обаче, че изобщо не е така, а само у дома, насаме и принципно едва ли не само те окуражава да се печеш без бански (дава съгласие) за да нямаш после два белеещи се фара отпред, които май те притесняват.

Та как е всъщност?
Казах, че ми го е казвал вкъщи. Тоест, не когато вече сме на плажа, и да ми казва пред хората да си сваля горнището. Става въпрос, че ми го казва предварително, че когато решаваме да ходим, ако искам мога да си свалям банския, защото вече се е случвало някой да го направи, когато е бил в компания на плаж. Мисля че ясно го бях написала, но може и да не съм се изразила правилно, или да не е било прочетено правилно. Не е ставало на въпрос дали ме притеснява неизпеченото по гърдите. Може и той така да си мисли. Въпреки че аз си го оправям с няколко сесии в солариума. По скоро за него е без значение дали като сме само двамата на плажа, или в компания, точно щото вече го е виждал преди от други хора, и явно си мисли че не е нещо толкова ненормално. Така го разбирам аз.

Последна редакция: ср, 11 юни 2025, 16:30 от Borqna Sto 771419

Общи условия

Активация на акаунт