С какво ви дразнят свекървите? - 165

• 32 426
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
Аз пък никога не съм смятала,че е легенда.

# 391
А каква е целта, честно, не разбирам. Това бельо е изпрано. Дали е скъпо, дали е червено, дали е захабено.  . Е сега си мисля защо се рови в бельо. Ох, много ми е гнусно и нямам обяснение.

# 392
Ровенето в бельото е класика.

Моята баба, когато една зима била при нея майка ми и и изброила всички гащи и и дала пари да си купи още. Майка ми тогава е била на 20, а баба ми беше родена 1905та, все пак....

Затова смятам, че държат да са запознаят със състоянието на бельото на снахите Simple Smile

Тази специално може и клептоманка да е, щом краде, въпреки, че си има всичко. Или смята, че щом е на сина и е и нейно.  Не мога да гадая какви точно глупости и се въртят в главата.  Всеки случай снахата да ходи и да и нарежда как да иска прошка е също  толкова глупаво. Затова е получила и съответен отговор.

Сигурна съм, че със сина си отдавна са се разбрали на лични, така да се каже.
Така че не го мисли повече.

# 393
Аз също нямам обяснение, винаги ми е било интересно.

На майка ми бившата свекърва ѝ беше взела един потник. 🤣🤣🤣
На приятелка свекърва ѝ взимаше хапчета от домашната им аптечка, че не ѝ се давали пари, пък и да не им изтичал срока. 🤣🤣🤣

# 394
Ама и ти не си "слаба ракия"  , ще й нареждаш как точно да си направи срещата със сина, че и да сготви вечеря, да ви покани......да иска прошка.
Никога не ни е канила на гости,време е да го направи веднъж и най-накрая да поеме отговорност за стореното и да обясни. На мен не ми пука за нея,но обичам мъжа си и виждам,че страда и е нормално майка му е... Аз не съм някоя безчувсвена и ако му даде малко спокойствие това ще се опитам да "затвора очи" заради него. Не знам как е при вас...,но около нас познати падат като круши днес сме тук утре ни няма...,не искам да съм причината някой да страда цял живот (говоря за мъжа си,не за оная отврат) и аз съм майка и аз майка имам...някой път (поне според мен) трябва да направиш нещо което не ти харесва за човека до теб ако знаеш,че той ще е по-добре така.... не знам дали греша ако имате мнение споделете,но това е моята причина заради която вчера отидох да говоря с нея....

# 395
Отвратителна история. На твое място изобщо нямаше да искам да ги сдобрявам, а бих седяла възможно най-надалеч. Пак добре, че мъжа ти не ти се е накарал, че си взела камери, а вместо това се е отдръпнал от тази „майка”…

# 396
  • София
petef4e, мъжът ти явно още и малък. Като порасне сам ще започне да разговаря с майка си без да има нужда друг да го държи за ръката.

# 397
Щом държиш да ги сдобряваш, нареди на мъжа си да се обади на майка си и да отиде да я види.

Мисля, че това е по-лесно, отколкото да нареждаш на нея да ви кани на гости.

# 398
И после се сърдите тук, като се напише, че мъжете са хванати за полата на мама. И от нейна, хоп за вашата. Борбата е за чия пола да е хванат плътно.

# 399
  • Другата България
Като чета тук вече се притеснявам какво ли си мисли снаха ми, когато ѝ подарявам гащи......Sunglasses
Добре, че последния път не уцелих размера, поне имам алиби, че не съм ровила ѝ гледала наличните кой номер са.

Защо някой би ровил в чуждо бельо?
Независимо свекърва или тъща?
Какво има за гледане там, чудя се и аз.

# 400
Ама и ти не си "слаба ракия"  , ще й нареждаш как точно да си направи срещата със сина, че и да сготви вечеря, да ви покани......да иска прошка.
Никога не ни е канила на гости,време е да го направи веднъж и най-накрая да поеме отговорност за стореното и да обясни. На мен не ми пука за нея,но обичам мъжа си и виждам,че страда и е нормално майка му е... Аз не съм някоя безчувсвена и ако му даде малко спокойствие това ще се опитам да "затвора очи" заради него. Не знам как е при вас...,но около нас познати падат като круши днес сме тук утре ни няма...,не искам да съм причината някой да страда цял живот (говоря за мъжа си,не за оная отврат) и аз съм майка и аз майка имам...някой път (поне според мен) трябва да направиш нещо което не ти харесва за човека до теб ако знаеш,че той ще е по-добре така.... не знам дали греша ако имате мнение споделете,но това е моята причина заради която вчера отидох да говоря с нея....
    Имам мнение, написах го, това е второто . Какво значи ,че е време да ви покани на гости?
  Ако е вярно това,което пишеш за свекървата, ясное ,че не е читав човек. Това няма да го пломениш .
  Прояви уважение към съпруга си и спри да се държиш с него като с малко дете. Ти си му съпруга, не си му майка, че да го сдобряваш с другарчетата. Ако той иска ще намери път към майка си, ако ти каже " Канени сме на вечеря" , казваш Добре и отиваш. Щом толкова държиш. Можеш да кажеш да отиде само той, че нямаш против да си контактува с майка си.
   Ако съм на мястото на свекърва ти , ако с този тон и по този начин си ми казала какво да направя, ще ти покажа вратата, честно. Искаш друг вид поведение от хората, но ти не се държиш по-различно.
    Радвай се, ако сте успели да я държите настрани от вашия живот. Нямаш нужда някой да ти тараши шкафовете и да ти преглежда бельото. Все ще намерите начин да водите детто на градина.

# 401
  • София
Първо - някой може ли да ми обясни защо му е на някой да рови в чуждо бельо? Мен би ме било гнус. Ми така, де, хайде, поли, блузи, как да е. Ама бельо?!?
WTF?
Чувала съм за такива, но все съм си мислила, че е майтап. Ама наистина, каква е целта?
Хайде, да минава с пръст по шкафовете за прах го разбирам, на една приятелка бабата при срещата ѝ беше тропнала зеленчуци да я види как готви (аз, при такава случка ще си тръгна, но това е отделен въпрос). Но и това го разбирам. Но бельо?
Второ - Ясно е, че този човек не е читав. Защо зорлем искаш да общувате?
Прекратили сте отношения, чудесно, гледайте си живота. За какво се пъхаш между шамарите?
Трето - какво е "уселия"?

Последна редакция: сб, 05 юли 2025, 12:32 от Светулчица

# 402
И аз питах , ама......

# 403
Здрав, пълнолетен, зрял мъж ще го мислиш колко му е болно и ще го сдобряваш? Абсурд.
Да не говорим, че той има пълно право да й се сърди, пък нека му е болно, че майка му е простакеса. Първо слагаш камери и правиш панаири, после "ама сдобрете се". И ти си властна и контролираща.
Мъжът ми не си говори със свой роднина, така е преценил, не съм аз тази, която ще ги сдобрява. Да не говорим, че ако отида при роднината да го наговарям как да се извинява и как да го кани, мъжът ми ще го приеме като предателство.

Последна редакция: сб, 05 юли 2025, 13:27 от Mandy Bo

# 404
Ама и поли и блузи да са, пак не разбирам защо някой ще рови в чужд гардероб, стая? Какво се очаква да открие, някакво съкровище ли или нещо притеснително? Някой моля да обясни наистина. Много са скандални подобни истории, чак не вярвам, че са истина.

Общи условия

Активация на акаунт