С мъжа ми сме 6 години заедно,имам дете от предишен брак, "свекърва ми не и (нямам на телефона и с ударение) харесва този факт. Скараха се мъжа ми и майка му защото тя ОЧЕИЗВАЖДАЩО не ме иска (искам да кажа само,че тя се опита да набута тогава 6годишния ми син,че краде пари),изместихме се роди ни се дъщеричка при което тя отново беше фактор в нашия живот.И двамата с мъжа ми тръгвахме прекалено рано за работа за това говорихме с нея да идва до нас (живеем близо) да я води на детска и да може малката да поспива повече. Но (голямото НО) аз усетих,че изчезват неща от дома ни,аз пазаря всичко свършва светкавечно бързо или просто изчезва. Казах на моя (специално за едно олио където липсваха 2 бутилки) и той ми отговаря "ти луда ли си това не е възможно,няма как да стане" и аз му казах "ще купя камери на никой няма да кажа" и така и направих... Потрес! Всяка сутрин,още не съм тръгнала с колата и всеки шкаф се отваря,взимаме си каквото решим,да не споменавам,че явно е майка си търсеше в бельото ми. Показах на мъжа ми и всичко приключи с нея не общуваме и до ден днешен! Но (отново голямото НО). Бяхме на гости точно тази вечер пускат една песен за майката и моя вика уселия... ( ами сърцето ми се скъса) викам си ще говоря с нея (о,да не поясних,че тя нито веднъж не се опита да се извини или каквото и да е било,само някви картички на вайбър ми праща за разни празници ама не и за прошка като се искаше) отивам аз при нея и започвам "утре правиш вечеря,пишеш на синът си да дойдем да говорим и да му се извиниш,да му поискаш прошка и никога повече да не си посмяла да направиш нещо с което отново да му разбиеш сърцето,правя го само заради него" и тя наглата да вземе да ми вика,че било минало тя си била платила и не съм познавала мъжа ми.... аз съм в шок викам кое е минало? Ти да не мислиш,че всичко ще се размине ей,така щото време минало? Тя незнаела какво и било станало,ама как не знаеш като ти ме тарашеше още като бяхме в в тази къща (тя се направи,че не ме чува) тя обичала децата си и не била правила нищо с което да ги нарани при което моя отговор е "само искаше да ни разделиш,въпреки,че синът ти е щастлив с мен" и така се разделихме...аз си тръгнах. (Съжалявам ако имам правописни грешки от бързото писане е,но направо все още треперя). Друго очаквах,след толкова нийни мизерии,а тя наглярката безочлива....