С какво ви дразнят свекървите? - 165

• 32 318
  • 751
  •   1
Отговори
# 750
Аз лично не мога да направя такова нещо, това е дом и на мъжа ми, не мога да кажа, че АЗ не я искам да спи у нас.

# 751
  • София
Скрит текст:
Тя ли каза, че вечерята не ѝ харесва или ти така го "почувства"?

За толкова години съм й научила привичките и знам, че пържено не яде. Само че друго нямахме и това беше още от сряда, тоест не е целенасочено, аз разбрах след това, че ще идва. Тя така прави обикновено. Пита какво има у нас, какво у дъщеря й и си избира къде да яде. 😀

Днес ми се разсърди, че не знаех детето в колко часа ще заспи и колко време ще спи. Сама ми се обади дали искам да си играе с детето днес. Имала си била планове. Аз й казах да си гледа плановете и че ще й пиша като се събуди, ако иска и може да дойде тогава. И ми затвори. Е... 🤭
Явно вече е разбрала, че ми е последна грижа в живота и всички останали са преди нея и сега няма полезен ход. Ама на нея отдавна съм установила, че й е хоби да мисли как да ме вбеси, та очаквам нови опити скоро.

Аз също избягвам контакт насаме след като многократно е прекрачвала всякакви граници, говорила против мен на собственото ми дете, разпитвала пушим ли, не пушим ли, какво правим точно, опитвала се е да създава интриги и тн.
Скрит текст:
Включително вчера останаха за малко насаме с ММ и първата й приказка била да го пита кога ще ходи на процедури, защото знае, че аз ще остана сама с детето и ще ми е трудно. 🙃 Майка ми не ме пита кога ще ги оставя двамата и ще ходя някъде си. Нито злослови срещу ММ на детето ни. Нито плете интриги, нито да мисли как да направи така, че на него да му е гадно. Сигурно защото не е свекърва, а тъща, не знам...

Опосум, ~75г е. Не че ще й се моля да се къпе, разбира се, но по-скоро дали е трябвало да й предложа конкретно да спи, вечеря (въпреки че не й харесва), да се изкъпе, ако желае, въпреки че има алтернатива (дъщеря си). Иначе живее в друг град. Транзитно минава оттук сега.
Ако някой ми играе такива номерца, значи не ми е близък и няма причина да идва в дома ми.

Маркираното в червено е огромно "не". Само то е предостатъчно.

Нова тема – https://www.bg-mamma.com/?topic=1796420

Последна редакция: нд, 20 юли 2025, 17:56 от milenaka

Общи условия

Активация на акаунт